facebooksøg
Boldklubben FREM

Sæsonens første nederlag

9. november 2014

Fortjent sejr til FCH
Desværre blev stimen på 16 kampe uden nederlag brudt og det blev ikke til sejr nummer syv i streg på hjemmebane, da FORT VALBY blev indtaget af Holger Danskes lejesvende, der helt fortjent kunne drahe hjem med fuld pointhøst og dermed udbyggede deres føring til BK Frem med 7 point, dog med en kamp mere spillet på kontoen.

En herlig kulisse på Valby Idrætspark med 1.315 tilskuere på plads til et opgør mellem rækkens nummer 1 og 2, og hvor der for en gangs skyld var noget modspil fra de medlevende fans med orange parykker, der havde taget vejen forbi klubhuset hos BK Frem, for at opleve kulturen der altid er til stede, uanset hvordan resultaterne har været, og det var igen tilfældet i dagens kamp, hvor Superliga dommer Benjamin Svendsen måtte siges at have nogle mærkværdige kendelser, men dog ikke nogle som blev kampafgørende, men det var allligevel et hjemmehold som følte sig bortdømt i flere situationer, og det var en noget sjovt distance en af landets bedste dommere holdt til spillerne på banen, der nærmest kunne virke arrogant.

 

Foto: Preben Pauthel: Små spændte spillere fra BK Frem vnter spændt på
at de skal løbe med ind på banen

 

BK Frem havde været forberedt på at der skulle komme et pænt rykind af tilskuere, og derfor var stort set alle på plads, da opgøret blev sparket i gang, men der skal alligevel lyde en opfordring til næste weekends hjemmekamp mod Fremad Amager, som forventes at trække over 2.000 tilskuere på lægterne, at man kommer i god tid, og et incitament til dette kunne jo være, at Carlsberg har lovet at der er en øl til de første 900 tilskuere der kommer inden kl. 12.00, og der er masse aktiviteter indenfor på stadion inden opgøret, men mere om dette i næste uge.

Lige affære
Cheftræner Henrik Gundersen havde måtte ændre i opstillingen kontra sidste weekend, da Andreas Lundberg i kampen mod Hvidovre i fredags efter opgøret måtte forbi Hvidovre Hospital, for at få scannet sin ankel, som desværre ser ud til at være ramt på samme måde som Rasmus Larsen, så derfor kommer han nok heller ikke i spil i resten af sæsonen, og i front var der ligeledes foretaget en ændrin, da Jeppe Østenkær pådrog sig en fibersprægning i baglåret i Hvidovre kampen, og med tre af de faste startere ude af startopstillingen, kunne det se ud som en svær opgave, men det var faktsk godkendt på flere parameterer, men der er ingen tvivl om, at alle de skader som BK Frem har været forskånet for nu rasler ned over mandskabet i slutningen af 2014.

Først en korsbånds- og menisk skade til Mikael Simonsen, der blev efterfulgt af samme skade til Danny Jensen, efterfulgt af en brækket ankel til målmand Lasse Sørensen få dage inden sæsonen startede i august, og nu yderligere to der måske har brækket anklen og en fibersprængning der kan tage lang tid at komme over.

Rasmus Larsen skal scannes den 11. november, og så kendes omfanget af skaden, mens der endnu ikke er noget mere konkret omkring Andreas Lundberg og hans formoede ankelskade. Men med Jeppe Østenkær ude af startformationen, blev der plads til at Mohammed Azaquoun startede på kanten, og han spillede en rigtig flot 1. halvleg med gode inlæg, der var farlige, men som desværre også blev afværget af gæsternes forsvar.

 

Foto Preben Pauthel: Fest og stemning på lægterne er der altid, og
så uanset om resulatet ikke lige arter sig

1. halvleg var en jævnbyrdig affære, hvor gæstene fra FC Helsingør satte sig på en lille overvægt af spillet i de første 15 minutter, uden dog på nogen måde at blive farlige, men langsomt fik hjemmeholdet arbejdet sig ind i opgøret og overtog styringen marginalt resten af 1. halvleg, men det blev et opgør, hvor meget af spillet foregik midt på banen, og der var den rigtige nerve i opgøret, med masser af fysiske dueller, og der blev givet og taget, som der skal i et vaskægte topopgør, men det var tydeligt at se, at begge mandskaber havde respekt for hinanden, så voldsomt med store målgivende chancer blev det ikke til i de første 45. Den største bortset fra føringsmålet til FC Helsingør tilfaldt Emil Dyre, der i kampens 20 minut trak sig fri på venstrekanten og skråede ind gennem feltet, men hårdt presset fra has direkte oppasser blev vinklen for spids, og hans afslutning faldt i sidenettet, dog på den forkerte side af stolpen.

De første 45 minutter var undeholdende, men ikke så man sad og blev benovet, da begge defensiver stod godt og lukkede modstanderens offensiv ned, men noget ærerligt, så kom BK Frem ikke på 1-0 i kampens 41 minut, da Tim Tisvig som erstattede Andreas Lundberg, sendte en følt afslutning henover forsvaret hos FC Helsingør og deres keeper der var kommet for langt frem blev passeret, men desværre gik afslutningen på overliggeren og i spil igen.

Alle belavede sig nu på, at holdene skulle gå til pausen med 0-0 på måltavlen, men desværre fik gæsterne scoret på det værst tænkelige tidspunkt, da de i de døende sekunder fik tilkendt hjørnespark, og det virkede som om at der ikke var kommunikeret nok omkrin hvem der skulle tage sig af hvem og hvor man skulle placere sig, da fire eller fem mand på indlægget søgte frem mod forreste stolpe, hvor bolden blev snittet videre ind mod midten, og hvor unge Frederik Kragh blev overmatchet i sin oppasning af Martin Koch, der tog noget af pusten fra hjemmeholdet med scoringen til 0-1 på stadionuret, og umiddelbart efter fløjtede kampens dommer til pause.

Dårlig start
Der var vel plads til nogle justeringer i pausen nede i omklædningsrummene hs begge mandskaber, men måske havde BK Frem spillerne ikke hørt efter, eller også sad ærgelse stadig i dem, da de kom på banen til 2. halvleg fo at indhente føringen til gæsterne, eller også smagte spillerne bare deres egen medicin med at blive presset højt, så der kom alt for mange forkerte beslutninger og dårlige pasninger. BK Frem havde overladt initiativet til gæsterne, der dog ikke blev direkte farlige, selv om FC Helsingør satte sig med et lille overtag i boldbesiddelsen, men situationen skulle blive være da kampen rundede det 56 minut.

Anfører Henrik Volquardsen fik brokket sig til et gult kort, og om det var korrekt, eller om det var fordi dommer Benjan´min Svedborg lige ville sætte selv i scene kunne man ikke høre fra lægterne, men i hvertfald blev BK Frem anføren præsenteret for det gulte kort. Bolden blev sat i spil, og BK Frem erobrede bolden og smed den væk igen, og i sin iver for at stoppe FC Helsingrør i føre bolden frem mod BK Frem, forivrede Henrik Volquardsen sig noget urutineret og blot 57 sekunder efter sit første kort, blev der korrekt uddelt endnu en advarsel for alt for farligt spil, og dermed marchordre og karantæne til næste hjemmekamp, der har svækket trænerteamet muligheder for dispositioner yderligere.

Christian Stokholm der gennem opgøret spillede bundsolidt blev kaldt til sidelinjen af Henrik Gundersen for at få instruktioner i, hvordan tingene nu skulle gribes an med en mand i undertal og 0-1 på tavlen. Disse rokeringer der skulle til og dessiner nåede desværre aldrig at blive effektueret, før end en Niki Zimling fra gæsterne blev spillet lige udenfor det lille felt, og med en fiks afslutning bagom støttebenet blev bolden dirigeret ind sidenettet, og 0-2 på stadiontavlen.

Udvisningen og føringsmålet til 0-2 kom de blå- og rødstribede sig aldrig rigtig over, og der var ikke optræk til, at der skulle komme scoringer fra hjemmeholdet, og faktisk kunne gæsterne langt inde i ovetiden have gjort det til 3-0, men Simon Bloch fik flot pareret en afslutning, og derfra skete der ikke mere i opgøret, og de dueblå kunne fortjent råbe sejrsangen inde i deres omklædningrum, vel vidende, at de vil overvintre på 1. pladsen, uanset hvordan resultaterne former sig i de resterende kampe i 2. division Øst i efteråret.

BK Frem spillerne foretog de forkerte beslutninger i dag, blandt andet i slutfasen, hvor bolden bare skulle frem i modstanderens felt for at have en chance for at få reduringsmålet, men hver gang der en dødboldsituation, blev bolden aldrig sendt frem i feltet, eller også så blev bolden tabt i fremføringen af bolden, når BK Frem var i ubalance, og det var flere gange ved at give FC Helsingør muligheden for at komme i overtal i omstillingerne, men de blev heldigivs afværget.

Jaget vildt
BK Frem der forsvarede 2. pladsen trods nederlaget, er nu jagte vildt bagfra af hele fire andre klubber, blandt andet næste weekends modstander fra Fremad Amager, der søndag hjemme tager mod Hvidovre IF, og ønskescenariet kunne jo være en pointdeling, mens en sejr til Hvidovre IF vil bringe dem á point med BKFrem, mendog så de indtager 2. pladsen med en bedre målsocrer og en kamp mere spillet.

Skuffelsen var selvfølgelig til stede i dag hos spillere, trænerteam og tilskuerne, men specielt spillerne skal selvfølgelig ærgrer sig resten af weekenden, inden at der igen er træning mandag, og så skal der ses frem til endnu en kamp med masser af nerve mellem to klubber, hvor man bare ikke vil tabe til hinanden, men hvor der også udenfor banen er en fantastisk stemning mellem de to klubbers tilskuere, der kan hade og håne hinanden mens kampen afvikles, men hvor man snildt både før og efter kampen hygger sig i festligt lag.

Med en forventning om fest og farver på tribunen, har BK Frem frem til næste kamp henter yderligere vagtpersonale ind til kampen, og det skal indskærpes allerede nu, at eventuelle overtrædelser af reglementet omkring pyroteknik, vil der blive hårdt ned på, og eventuelle overtrædelser vil medføre tilbageholdelser indtil politiet kommer frem.

BK Frem modtog nemlig fredag sin anden advarsel fra DBU´s disciplinærudvalg for den antændte røg i forbindelse med Holbæk kampen på hjemmebane, så hvis der sker overtrædelser igen på enten ude- eller hjemmebane, så betyder det også en klækkelig bøde.

 

BK Frem´s startopstilling:
Simon Jørgensen, Ibrahim Badran, Christian Stokholm (anf. 57´), Henrik Volquardsen (anf.), Frederik Kragh, Emil Dyre (58´ Simon Stage), Tim Risvig (69´ Kasper Rice), Mikkel Andersson, Mohammed Azaquoun, Beran Camili og Daniel Pedersen (´69  Mohammed Touray)

Kampfakta:
45´ 0-1 Martin Koch
60´ 0-2 Niki Zimling

Tilskuere, 1.315

Kort:
56´ Henrik Volquardsen (gult)
57´ Henrik Volquardsen (gult og dermed rødt)
71´ Beran Camili

Statistik:
 

  BK Frem FCH
Hjørne, 1. halvleg 0 1
Hjørne, 2. halvleg 2 1
Afslutninger, 1. halvleg 4 4
Afslutninger, 2. halvleg 3 5

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -