facebooksøg
Boldklubben FREM

Stadig ubesejret

1. november 2014

Taktisk affære endte uafgjort
Da kampuret rundende de 93 minutter var udgangspunktet akkurat det samme, som da dommeren fløjtede opgøret i gang, og med tanke på, at der var dommerbedømmer på kampen lørdag aften, var man næsten forberedt på, at der ville blive fløjtet for selv de mindste ting, hvilket også var tilfældet, men i de tilfælde, hvor der skulle have været skredet hårdt ind, undlod den noget vage dommer at dømme kendelserne.

Som da udligningen til 1-1 kom på et forkert dømt frispark i kampens 82 minut., Dommeren stod mindre end 3 meter fra situationen, og linjevgteren var ligeledes på linje med situationen, men alligevel var der ingen af dem der ved stillingen 1-0 til hjemmeholdet turde tage konsekvensen, og der blev i stedet dømt frispark på en friløber der blev klart ureglementeret nedlagt godt 1 meter inde i feltet og som blot udløste gult kort, selv om Oscar Pedersen burde have været præsenteret for et direkte rødt kort. Som videomaterialet her klart viser var det en forkert kendelse, men nok om dommeren og tilbage til selve kampen.

Foto, Preben Pauthel: Her der det Paulis Rødder der igennem dagen
havde lavet en flot tifo til ære for Thomas Thestrup

Kampen blev som i mandags indledt med, at mindes den afdøde Thomas Thestrup med en sidste tanke, og supportere fra Paulis Rødder havde lavet et flot baner, der blev præsenteret under indmarchen af de to mandskaber.

BK Frem var i øvrigt også på tribunen endnu engang ubesejrede, da der blandt de kun 1.678 tilskuere var klart flest der havde hjertet hos Sydhavnen, og stemningen på tribunen blev ligeledes vundet af gæsternes fans.

Spilovertag til hjemmeholdet
Hvidovre IF havde gennem opgøret bolden mest på deres fødder, måske i størrelsen 55-45, men det var BK Frem der kom frem til de absolut allerfarligste afslutninger i opgøret, men specielt gennem 1. halvleg vandt BK Frem stort set ingen andenbolde i duellerne, hvilket betød spilovertag til hjemmeholdet.

BK Frem kom klart bedst fra start, og allerede i det 3 minut blev hjemmeoldet advaret, da Daniel "Elly" Pedersen fik afdriblet sin direkte modstander og sendt en afslutning afsted og under hjemmeholdets keeper, men desværre også på foden af stolpen.

Blot to minutter senere var det Beran Camili der va på spil, da han modtog en pasning fra venstre side oppe i luften, og da han var hårdt dækket op, valgte han at forsøge med et saksespark, men lige i favnen på hjemmeholdets keeper.

Der kom endnu to store chancer af slagsen, som hjemmeholdets keeper måtte strække sig godt for at få reddet, men det var Hvidovre der havde bolden mest, uden dog at blive rigtig dominerende, og de kom til to afslutninger der kunne have været farlige i 1. halvleg, men begge gange kom en af BK Frem spillerne ned og fik blokeret.

De første 45 minutter bød på en intens, men på trods af at det var et topopgør mellem lokalrivalerne, var det en fair spillet 1. halvleg, og der må siges at have været travlt nede til højre på tribunen i pausen, hvor tæt ved 1.000 BK Frem fans skulle have provianteret øl i lange baner, men noget ærgerligt at BK Frem ikke havde bragt sig i front på nogle af de rigtig store chancer.

Foto, Preben Pauthel: Her er en stor del af BK Frem fan´s
på vej ned gennem Gl. Køge Landevej for at indtage Hvidovre Stadion

Langt bedre med
Trænerteamet fik justeret nogle småting i pausen, der betød, at Hvidovre IF ikke havde den tilnærmelsesvis samme boldbesiddelse som i kampens første 45 minutter, der var dog flere episoder, hvor BK Frem keeper Simon Bloch desværre forsøgte at sætte spillet for hurtigt i gang, og dermed enten sendte bolden ud over sidelinjen og eller bragte sine medspillere under et hårdt pres.. Der skulle lige have været lidt mere kølighed, da det var ved at give hjemmeholdet nogle farlige muligheder, hvor BK Frem stod i ubalance og på vej frem i banen.

Hvidovre IF kom til 2. halvlegs første rigtige chance, og det var i det 56 minut, hvor en HVidovre spiller modtog bolden med ryggen til målet og i nedtagningen fik drejet sig rundt, og henover Simon Bloch i målet og på overliggeren og ud.

Det åbnede ligesom op for opgøret, og i det 62 minut var det så Emil Dyre der havde en kæmpe chance, efter at han havde fået vristet sig fri af sin direkte oppasser, men desværre faldt afslutningen lige på hjemmeholdets keeper, der måtte sende bolden til hjørnespark.

I det 68 minut var BK Frem lidt på hælene, med Simon Bloch der var kommet lidt på afveje, og Hvidovre fik sendt en afslutning afsted mod et tomt mål, men Christian Stokholm dukkede op og fik afværget situationen til hjørnespark. På det efterfølgende hjørnespark dukkede hjemmeholdets Mads Rønne op, og gjorde det til 1-0, og inde på banen var der lidt drillerier Hvidovre spillerne, omkring at BK Frem nu ikke var ubesejrede mere.

Hvidovre IF havde lidt afslutninger efterfølgende, men alle nogle BK Frem´s 2,10 meter høje Simon Bloch kunne følge henover målet og ned i bagnettet.

Frem´s afslutning
Bagud 0-1 var BK Fre nødsaget til at forsøge noget mere fremadrettet, og inden bolden blev givet op efter scoringen, kom reaktionen promte fra trænerbænken, der en trær Jeppe Østenkær ud og erstattede ham med Mohammed Azaquoun, en udskiftning der skulle vise at være vigtig.

BK Frem havde téten i de sidste 15 minutter, hvor hjemeholdets spillere lagde sig på stirbe i nærkampene, da trætheden på den efterårstunge banen efterhånden meldte sig, og det viste sig også i, at Hvidovre IF kom for sent ind i situationerne, der udløste tre gule kort.

Foto, Preben Pauthel: Beran Camili og Mohammed Azaquoun
i diskussion om, hvem der skulle tage frisparket, der retteligt bude
have været et straffespark, og dered eksekveret af Daniel Pedersen

Men endelig kom forløsningen i det 82 minut, indskiftede Mohammed Azaquoun ureglementeret blev underløbet, og fuldstændig uforståeligt at hjemmeholdets spillere brokkede sig over forseelsen der var så tydelig, men endnu mere underligt var det at kampens dommer pegede udenfor feltet, og at han blot præsenterede det gule kort.

Beran Camili og Mohammed Azaquoun kunne ikke blive enige om, hvem der skulle sparke frisparket, men med sidstnævtes naturlige venstreben, så var det oplagt at der skulle sparkes mod kort hjørne.

Mohamed Azaquoun endte med at tage frisparket, og hvilket drømmemål der blev sat ind, og hjemmeholdes keeper havde godt nok begge hænder på, men det var først da bolden var inde bag mållinjen og han fik presset bolden yderligere op i krogen.

Dermed var håneretten som ubesejrede tilbage igen, hvilket Hvidovre spillerne også blev gjort opmærksomme på. BK Frem ville mest til sidst, men helt fortjent, så endte opgøret med 1-1, hvor hjemmeholdet havde haft den største boldbesiddelse, mens det var gæsterne der havde de største chancer.

Spændingen stiger
Med det éne point til kontoen blev følingen med FC Helsingør bevaret, mens afstanden ned til Hvidovre IF blev holdt på 6 point, og dermed er lagt op til en særdeles spændende sæsonafslutning, hvor BK Frem hjemme på FORT VALBY tager imod to af oprykningsfavoritterne i form af FC Helsingør og Fremad Amager i nævnte rækkefølge, de kommende to lørdage, inden at sæsonen afsluttes med det udsatte opgør mod GVI på udebane.

Meget kan ske i toppen endnu, da der er budt op til flere topkampe i de afsluttende runder. Ud over de netop to nævnte opgør der invilverer BK Frem, venter der næste weekend Hvidovre IF en svær opgave ude mod Fremad Amager, der er tvunget til at vinde det opgør, for at afstanden op til de øverste pladser ikke skal blive for stor. Men endnu en topkamp står på programmet næste weekend, når HIK tager mod Avarta på hjemmebane.

 

BK Frem´s startopstilling:
Simon Bloch, Ibrahim Badran (59´ Simon Stage), Henrik Volquardsen, Christian Stokholm, Frederik Kragh, Beran Camili, Andreas Lundberg, Mikkel Andersson (80´ Mark SUndstrup), Emil Dyre, Jeppe Østenkær (68´ Mohammed Azaquoun) og Daniel Pedersen

Matchfakta:
68´ 1-0 Mads Rønne
82´ 1-1 Mohammed Azaquoun

Kort:
27´ Daniel Pedersen
62´ Mathias Larsen
74´ Christopher Wichmann
79´ Nicolas Marfelt
81´ Oscar Pedersen

Statistik

  Hvidovre BK Frem
Afslutninger, 1. halvleg 6 6
Afslutninger, 2. halvleg 6 3
Hjørnespark, 1. halvleg 2 2
Hjørnespark, 2. halvleg 3 3

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -