facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 AFLYST
Spilles i stedet 22/10 kl 19:00
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Slaget om håneretten

30. oktober 2014
Meget mere end fodbold
I morgen fredag venter det opgør, som nok både tilskuere og spillere ser mest frem til i sæsonen, nemlig opgørene mod Hvidovre IF, da de to klubbers kommunegrænse støder lige op til hinanden med en spytlængde plus lidt til mellem klubberne.
 
Spillerne kender hinanden godt indbyrdes både som spillere men også som privatpersoner, og på tilskuerfronten er der også masser af gode historier at tage frem, men en ting er sikkert, og det er at der sædvanligvis drikkes lidt øl og drilles udenfor stadion mellem de to fan grupperinger, inden at opgøret sparkes i gang.
 
BK Frem Support har arrangeret fælles gåtur fra Boldklubben Frem´s klubhus kl. 17.00, så herfra skal der lyde en opfordring til at tage den hygsomme gåtur på små 3,5 kilometer sammen med de andre fans fra Boldklubben Frem, og mon ikke at der er blevet sørget for lidt koldt til ganen undervejs.
 
I øvrigt et opgør, der akkurat som mandagens kamp startes med 1 minuts stilhed og sørgebind på begge holds spillere, da begge klubber har nydt godt af Thomas Thestrups store arbejde. Desuden vil begge mandskaber gå ind på banen samtidig uden musik, og tilskuerne opfordres til at klappe spillerne på banen.
Foto, Preben Pauthel: Rasmus "Loui" Larsen kom desværre til skade i de døende minutter i opgøret mandag mod Herlev IF, da han i en tackling højst sandsynligt brækkede anklen, men spillede dog opgøret færdigt trods den tilsyneladende alvorlige skade
 
Klar fra start
I mandags viste BK Frem spillerne loddet, det er at være tophold, nemlig at selv på en dag hvor spillet absolut ikke var til de høje karakterer, så blev der alligevel hentet yderligere 3 point ind til kontoen, men der skal helt andre boller ned i den varme suppe kl. 18.30 i morgen, hvis der skal hentes point mod de rødblusede fra Hvidovre IF.
 
Der skal simpelthen være parathed fra start og langt mere bevægelighed og tempo i spillet, hvis der skal hentes et godt resultat med hjem til Sydhavnen fredag aften, hvor en udebanesejr helt sikkert vil sætte gang i værtshusene og tømme deres øllagre hjemme i Sydhavnen. Men som udgangspunkt, så ligger presset ikke på gæsterne fra Boldklubben Frem, der sagtens kan bruge det éne point de medbringer inden opgøret sparkes i gang til noget, mens Hvidovre IF omvendt, hvis de vil indfri deres egne forventninger om en direkte oprykning igen til landets næstbedste række skal knække BK Frem.
 
Problemer på hjemmebanen
Hvidovre IF har foreløbigt i sæsonen klaret sig langt bedre på udebane, end tilfældet har været hjemme på Kæmpernes Arena, hvor de blot har hentet 1,4 point i gennemsnit i de foreløbigt fem spillede kampe, med to sejre, to nederlag og én pointdeling til følge, mens BK Frem har en smule bedre udebanestatistik for de fem første spillede kampe, med et gennemsnit på 1,8 point, der er kommet i hus efter to sejre og tre pointdelinger.
 
Hvidovre IF har haft det lidt svært med at dirigere tangentstokken hjemme, men der hersker ingen tvivl om, at der venter BK Frem defensiven den største opgave hidtil i form af en ganske habil offensiv med spillere som Jonathan Nielsen og Christian Jakobsen i front, men BK Frem ´s offensiv halter ikke langt bagefter i scoringer hos modstanderen. BK Frem har 2. division Øst´s p.t. bedste defensiv, der blot har tilladt at lade 10 mål gå ind mod sig, mens hjemmeholdet Hvidovre IF næsten har ladet det dobbelte passere ind hos sig, så der er måske lagt op til en lækkerbisken for spillere som Daniel Pedersen, Jeppe Østenkær og Beran Camili, hvis Hvidovre IF ikke får lukket ned bagtil.
 
Selvtilliden i orden
De seneste 15 turneringskampe, som BK Frem har spillet har alle kastet point af sig, og jagten på kamp nummer otte i streg på udebane med point på kontoen jages, og som udgangspunkt er det ikke nogen katastrofe, hvis sæsonens første nederlag blev en realitet, men BK Frem spillerne er ærgerrige, og vil gerne udbygge deres flotte statistikker, og fredagens opgør og de to kommende kampe er virkelig nogle opgør spillerne har set frem til, og kan momentum holdes efter kl. 20.15, når dommer Kenneth Sørensen fløjter opgøret af, er der lagt op til nogle virkelig velbesøge kampe i Valby Idrætspark den 8. og 15. november mod henholdsvis FC Helsingør og Fremad Amager.
 
Foto, Preben Pauthel: Den nye AWAY spillerbluse præsenteret sammen med HOME spillertrøjen
Ny udebanetrøje præsenteres
Når BK Frem løber på banen mod Hvidovre IF bliver der samtidig mulighed for at se klubbens nye udebanetrøje i aktion.
 
Trænerteamet har igen Andreas Lundberg til rådighed efter udstået karantæne, mens de må se bort fra Rasmus Larsen, der højst sandsynligt er ude resten af efteråret med et brud på anklen, der kom i de døende minutter i en herretackling i Herlev kampen. Jeppe Østenkær og Christian Stokholm står begge i karantænefare til de kommende kampe.
 
Dommer Kenneth Sørensen der leder opgøret, har BK Frem stiftet bekendtskab med to gange tidligere, og det allerførste opgør var 3-0 sejren på udebane på Bornholm og seneste opgør var 3-0 sejren i sæsonpræmieren på hjemmebane sidste sæson mod Vanløse IF, der ligeledes blev vundet med 3-0, så holder statistikken vand, så vinder BK Frem 3-0 i morgen.
 
Opgøret i morgen aften er nummer 61 mellem klubberne, og det kan næsten ikke blive mere lige på statistiksiden mellem mandskaberne, da BK Frem har vundet 25 af de tidligere opgør, Hvidovre har snuppet alle point i 24 kampe og 11 gange har de delt i porten.
 
Man skal 13 år tilbage i tiden for at finde den seneste sejr i en turneringskamp til BK Frem på Hvidovre Stadion, hvilket skete i april 2001 med en 2-0 sejr, og siden er der afviklet seks opgør mellem klubber på Hvidovres hjemmebane, der har givet tre sejre til hjemmeholdet og tre gange er der delt mellem klubberne. Dog har BK Frem for 8 år siden vundet et opgør på udebane, hvilket skete i pokalturneringen i 2006, hvor kampen endte 1-1 og måtte ud i straffesparkskonkurrence, der endte med at BK Frem sejrede 5-2.
 
BK Frem har revanche til gode i morgendagens opgør, da mandskaberne sidst mødtes i 2650 blev sendt hjem til 2450 med et sviende nederlag på 2-6. Dog har BK Frem taget det sidste stik mellem mandskaberne, da en høj intens kamp for små 18 måneder siden endte med at favoritterne fra Hvidovre IF blev sendt hjem fra Valby Idrætspark med 0-2 i kufferten.
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -