facebooksøg
Boldklubben FREM

Fortsat tophold

24. oktober 2014
I gang igen
Efter sidste weekends ærgerlige aflysning, midt i det momentum der har været siden den 31. maj og som kulminerede med sejren på 4-2 i topkampen mod HIK, bliver det spændende at se, om spillerne kan holde dampen oppe på FORT VALBY. De færreste har nok stadig den kamp siddende i baghovedet, da det var en magtdemonstration der blev vist, og hvor spillerne både i pausen og efter kampen blev klappet taktfast af banen.
 
Den nuværende rekord for flest turneringskampe i streg uden nederlag, ligger ikke så langt tilbage i tiden, da den kom da BK Frem senest spillede i 1. division og Københavnsserien. Her vandt BK Frem de sidste tre kampe 1. division inden tvangsnedrykningen, begyndende med sejren på 4-0 over Brabrand den 6. juni 2010, og stimen blev først brudt efter 19 kampe som ubesejrede, da BK Frem tabte 0-1 ude mod Skovshoved den 3. april 2011 i Københavnsserien.
 
Kan BK Frem gå ubesejrede fra banen resten af efteråret, er tangeringen af rekorden en realitet med 19 kampe i streg, så det unge mandskab har noget at stile efter.
 
Fotograf, Preben Pauthel: Jeppe Østenkær kom igen på måltavlen i sidste opgør den 11. oktober hjemme mod HIK, her på scoringen til 1-0 sat ind af Andreas Lundberg, der sidder udenfor med karantæne mod sin gamle klub i morgendagens opgør
Langt til rekorden
BK Frem er ubesejrede i de seneste 11 hjemmekampe, men har langt op til rekorden som ubesejrede på hjemmebane, som kom i perioden 6. juni 2010 med 4-0 sejren over Brabrand i 1. division og som sluttede efter 23 kampe i streg med nederlaget mod FC Øresund den 14. april 2012 i Danmarksserien, altså tæt på 2 år uden nederlag.
 
I morgen lørdag venter bundholdet Herlev IF, der indtager den øjeblikkelige 13. plads i tabellen. De har med en kamp i baghånden 4 point op til BSV der ligger på den rigtige siden af stregen, og faktisk har Herlev IF præsteret bedst på udebane efter deres oprykning til 2. division i sommers, hvor det er blevet til én sejr og to uafgjorte i fem mulige opgør.
 
Frem har omvendt præsteret bedst i efteråret på netop FORT VALBY, hvor morgendagens opgør spilles, og det er blevet til fem sejre af fem mulige og en målscore på 15-5, så fortsætter spillerne tendensen, så ender kampen 3-1, men så simpelt er det jo desværre ikke.
 
Herlev IF må formodes, at ville være yderst tilfredse med at kunne drage fra Sydhavnen med 1 point i kufferten, og det kan nok forventes, at de vil stå godt placeret i kæderne pænt nede på deres egen banehalvdel, og så håbe at BK Frem åbner op for at de kan få nogle kontramuligheder.
 
Men BK Frem har 2. division Øst´s p.t. mest formstærke defensiv sammen med Fremad Amager, som begge kun har lukket 10 mål ind foreløbigt i sæsonens første 10 kampe, og mon ikke at den bageste kæde hungrer efter at hente et clean sheet.
 
Samtidig har cheftræner Henrik Gundersen haft succes med sin ændring af spillesystemet siden han tiltrådte, og gennem hele efteråret har der været en yderst aggressiv indstilling til at skabe presfodbold over hele banen, på den modstander der har haft bolden, og det har afstedkommet masser af bolderobringer der har bragt modstanderne i ubalance, og hele 23 scoringer her blot en tredjedel inde i sæsonen er der sat ind, hvor de to foregående sæsoner efter 30 kampe kun har budt på 45 og 46 mål.
 
Forrige weekend blev der sat sæsonrekord med 1.252 tilskuere, og det på trods af, at modstanderen HIK har den dårligste tilskueropbakning på både hjemme- og udebane. Herlev IF ligger en smule bedre til, men der skal nok ikke forventes det store rykind af supportere fra Herlev på lørdag, men mon ikke at de fleste der var på stadion blev lokket til at komme forbi endnu engang i morgen?
Fotograf, Preben Pauthel: Festlig kulisse rundt på stadion til opgøret mod HIK, der betød at der blev sat sæsonrekord med 1.252 tilskuere på lægterne, og forhåbentlig holder vejret i morgen lørdag, så der igen vil være god opbakning til spillerne.
 
Tæt i toppen
BK Frem tabte en placering i weekenden, og overlod FC Helsingør duksepladsen, dog med den udsatte kamp i baghånden fra den aflyste kamp mod GVI. Men top striden er tæt mellem de fem øverste mandskaber, hvor blot 6 point skiller holdene ad, og både Fremad Amager, HIK og BK Frem har et ekstra skud i bøssen, når deres udsatte kampe mod tre bundhold skal afvikles, så meget kan ændre sig i stillingen i de sidste fem spillerunder, i øvrigt er de alle tre programsat til at blive spillet den 22. november, en uge efter den oprindelige turneringsafslutning.
 
Weekenden byder på et reelt top opgør, der kan få indflydelse på stillingen i toppen, og det er HIK der hjemme tager mod FC Helsingør, der i weekenden hentede en noget heldig sejr på 1-0 hjemme mod bundholdet Svebølle. Formår HIK at tage point fra FC Helsingør, samtidig med at Frem henter favoritsejren mod Herlev, vil BK Frem atter indtage 1. pladsen i tabellen, og endda med en ekstra kamp der give større afstand.
 
Det spændende program som er tilrettelagt, og som mange af tilskuerne, og også spillerne har set frem til nærmer sig, nemlig sæsonafslutningen mod forhåndsfavoritterne fra Hvidovre IF, FC Helsingør og Fremad Amager i nævnte rækkefølge, men nu skal morgendagens opgør først lige overstås, inden at der kan tænkes frem til kampen mod 2650.
 
Til den kamp forventer Boldklubben Frem i øvrigt, at det helt nye udebanetøj kan præsenteres.
 
Vel mødt på FORT Valby, hvor der er kampstart kl. 15:00 for sidste gang i sæsonen, da de to sidste hjemmekampe på grund af årstiden allerede afvikles kl. 13:00. Dommer Martin Køster har tidligere dømt tre opgør med BK Frem involveret, og det er desværre i disse kampe kun blevet til tre pointdelinger.
 
Odds hos de forskellige bookmakere er med Boldklubben Frem som klare favoritter med et gennemsnitodds på 1,25-5,90-8,00.
 
Henrik Stokholm
Administrator
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -