facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - B 93
22. oktober 2019 19:00 Valby Stadion
2 Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Fokus fra start

17. oktober 2014
Top mod bund
Efter weekendens flotte og fuldt fortjente sejr i topkampen mod HIK er det pludselig en anden situation spillere og trænerteam skal ud i, men spillerne beviste med præstationen i lørdags, at de er ved at være ”rigtige mænd”, og det blev applauderet af tilskuerne der ved pausefløjtet rejste sig og klappede spillerne af banen.
 
Udenfor klubbens vægge har der været spekuleret i, at Boldklubben Frem ”kun” havde mødt de nemme modstandere hidtil i sæsonen, og at de ville få det svært mod forhåndsfavoritterne, og det blev med glans tilbagevist i lørdags. Efter kampen var scenen den samme igen, med at stort set alle tilskuere forblev på stadion og klappede spillerne af banen.
 
Fotograf, Preben Pauthel:

Festlig kulisse på FORT VALBY med 1.2.52 tilskuere der satte sæsonrekord og stemning på lægterne, og der er to busser afsted til lørdagens kamp i Nymosen, så mon ikke at Boldklubben Frem igen kommer til at dominere på de ikke eksisterende lægter
I sæsonen, der foreløbigt er spillet, har der været fuld pointhøst mod de mandskaber man havde en forventning om inden sæson starten, at der skulle være fuldt hus mod, og det er netop en af disse kampe der venter i morgen kl. 14.00 i Nymosen.
 
Problemet foregående halvsæsoner har været, at Boldklubben Frem har spillet glimrende fodbold mod favoritholdene, mens det mere har knebet mod de mandskaber de forventedes, at skulle sejre mod. 
 
Det var også tilfældet, sidste gang lørdagens to hold mødtes. I øvrigt cheftræner Henrik Gundersens første nederlag som cheftræner i Boldklubben Frem.
 
Et opgør som Boldklubben Frem burde have lukket og slukket i kampens første 45 minutter, men det blev kun til den ene scoring som Kasper Rice satte ind, og i 2. halvleg fik hjemmeholdet GVI sat to scoringer ind til slutresultatet 2-1, da Boldklubben Frem efter udligningen til 1-1 gik målrettet efter at hente alle point hjem og derved blottede sig bagude.
 
Topplaceringen skal forsvares
Det flotte arbejde der er blevet lavet på træningsbanen og i kampene foreløbigt, må ikke smides væk i lørdagens opgør mod GVI, der indtil videre ikke har sejret på hjemmebanen i denne sæson. GVI har foreløbigt spillet fire kampe uafgjort og tabt en enkelt kamp og med en negativ målscorer på 2-5.
 
Omvendt, så har Boldklubben Frem ikke tabt de seneste syv opgør på udebane, men har foreløbigt smidt de seks point der mangler for at have fuldt hus i tabellen på netop udebane i indeværende sæson, med de uafgjorte kampe mod Avarta, BSV og B93.
 
Hjemmeholdet GVI hentede i weekenden 1-1 hjemme mod B93, så spillerne er advaret om, at trods placeringen til GVI som nummer fjorten i tabellen, så skal der være fuld fokus på fra starten af opgøret og gennem samtlige 90 minutter, for at alle point kommer med hjem til Sydhavnen, så efterårets sidste kampe der venter, bliver rigtig sjove, da der er budt op til at slå sæsonrekorden fra i lørdags på 1.252 tilskuere, hvis kadencen holdes frem til opgørene mod Helsingør og Fremad Amager på hjemmebane, der alt andet lige trækker flere tilskuere end tilfældet var med HIK der vel kom med maksimalt 30 tilskuere.
 
Lige statistik
Weekendens opgør bliver nummer fem i rækken mellem klubberne, og Boldklubben Frem har endnu aldrig hentet alle 3 point på udebanen i Nymosen, hvor det er blevet til uafgjort i det allerførste opgør mellem klubberne tilbage i oktober 2011, hvor kampen endte 3-3, mens sidste kamp endte med det ærgerlige nederlag på 1-2.
Fotograf, Preben Pauthel:

Mohammed Azaquoun fik socret sit første mål for Boldklubben Frem i lørdags med sin scoring til 4-1
 
På hjemmebanen i Valby Idrætspark har der ligeledes været afviklet to kampe, der har givet en 2-1 sejr og pointdeling med 1-1, så det kan ikke blive mere lige mellem klubberne end én sejr til hver, to uafgjorte kampe og en målscorer på 7-7.
 
Til opgøret har Boldklubben Frem igen Mikkel Andersson og anfører Henrik Volquardsen til rådighed efter endt karantæne, mens Mikkel Anderssons midtbanekollega, Andreas Lundberg må sidde over med for mange strafpoint på kontoen, mens GVI ligeledes har en enkelt spiller i karantæne, hvilket er Christoffer Olczyk.
 
Som udgangspunkt må det forventes, at hjemmeholdet GVI vil komme ud med en defensiv indstilling til kampen og stå dybt på egen banehalvdel og forsøge at leve på omstillingerne, og så må spillerne fra Boldklubben Frem bare bevise endnu engang, at de magter opgaven med at slå hul på bylden med et par scoringer, så modstanderen er nødt til at åbne lidt op for sluserne.
 
Mon ikke at den succes som holdet har haft i det taktiske oplæg fra trænerteamet med bare at komme ud over stepperne og lægge et hårdt pres på modstanderen overalt på banen igen bliver eksekveret, da det hidtil har været et succesfuldt koncept.
 
Med ingen deciderede topkampe på programmet i weekenden, er kampen endnu mere vigtig, da et ærgerligt point tab kan komme til at koste en placering eller to i den yderst lige top strid, der lige nu er mellem Boldklubben Frem, FC Helsingør, HIK, Fremad Amager og Hvidovre IF, og hvor det kun er seks point, der skiller de fem øverste i toppen. Men Boldklubben Frem har virkelig fået gang i netmaskerne de seneste fem kampe, hvor der er blevet scoret ikke færre end femten mål.
 
Dommer Peter Feigh fløjter opgøret i gang kl. 14.00, og under hans ledelse er der spillet to kampe i divisionerne, der er endt med en sejr på 2-1 sidste forår hjemme og 1-1 delingen tidligere på sæsonen i Avarta.
 
Boldklubben Frem er klare favoritter hos de forskellige bookmakere med odds 5,05-4,50-1,49.
 
Henrik Stokholm
Administrator
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -