facebooksøg
Boldklubben FREM

Klasse

11. oktober 2014

Boldklubben Frem vandt topopgøret mod HIK med 4-2, og trods cifrene så var det en overbevisende sejr der kunne og burde have været endt med et par mål mere til hjemmeholdet, men træværket og dommeren ville det anderledes.

Hjemmeholdets spillere fortsatte den flotte stime, de har iværkssat på hjemmebanen i FORT VALBY og hentede for 11 kamp i streg point på hjemmebanen, og ikke nok med at det blev til fuld pointhøst, men det blev igen en målfest, og det var nok de færreste, der havde forventet den målfest det blev til mellem 2. divisions Øst to bedste defensiver, inden at opgøret blev fløjtet i gang af dommer Jesper Dahl.

Hjemmeholdet lagde fra starten et voldsomt pres på gæsterne, der blev trykket ned på egen banehalvdel, og kombinationerne og viljen hos hjemmeholdet lyste ud af dem, og indenfor kampens første 13 minutter havde Boldklubben Frem allerede tilkæmpet sig ikke mindre en fem hjørnespark, hvilket fortæller lidt om det pres gæsterne fra HIK kom under.

På et af disse hjørnespark, i kampens 8 minut dukkede Andreas Lundberg op i en klump af med- og modspillere, og fra omkring to meter udenfor det lille målfelt midt for målet steg han højst til vejrs, og med en følt pandebrask blev bolden dirigeret over mod venstre krog, hvor bolden blafrede ind i netmaskerne til hjemmeholdets føring på 1-0, der var en helt naturlig udvikling af det pres gæsterne var under.

Boldklubben Frem fortsatte de gode takter, og først omkring de 20 minutter af opgøret fik gæserne fra HIK lidt fat i opgøret, men forinden havde Beran Camili i kampens 17 minut gjort det til 2-0 på et frisparksmål ude på venstrekanten, og afslutningen tog lige omkring feltet en underlig ændring af retningen, da bolden blev rettet af og gik i en bue henover alle spillerne i feltet og ind i netmaskerne i højre side, og en vild jubel på lægterne, der til dagens opgør noget overrakende bød på hele 1.252 tilskuere, der samtdig var sæsonrekord.

Boldklubben Frem havde ikke forventet en så stor tilstrømning til opgøret, da gæsterne fra HIK ikke er kendt for at træke tilskuere, men glædeligt var det da, at der i hast måtte åbnes en ekstra port kort inden kick-off for at få de fleste tilskuere ind inden kampstarten.

HIK der var begyndt at arbejde sig lidt ind i opgøret, blev belønnet i det 23 minut på et indlæg fra højrekanten der aldrig burde have fået lov til at blive lagt ind, og omme på bageste stolpe tøvede Ibrahim Badran en smule, og en umarkeret HIK spillere kunne med indersiden dirigere bolden over i modsatte side af sidenettet, desværre på den rigtige side af stolpen og reduceringen til 2-1 var en kendsgerning.

(Fotogtaf, Preben Pauthel) Andreas Lundberg stiger til vejrs, noget umarkeret og gør det til 1-0 i gårsdagens opgør mod HIK

Man kunne nu sidde og frygte, at det genemrutinerede mandskab fra HIK ville ryste de unge Frem spillere, men tværtom fortsatte de ufortrødent med at kæmpe om hver eneste lille meter på banen, opbakning til medspillerne i områderne omkrin dem og så var der opfindsomhed i det spil de foretogsig frem ad banen, mens det bagtil var en fornøjelse at se, hvor sjældent boldene bare blev sparket væk uden at der var adresse på.

Jeppe Østenkær, der altid er god for et fantastisk arbejdsraseri, og som måske er den mest vigtige førsteskanse i Boldklubbens Frem´s forsvar, havde indtil kampens 36 minut måke nok ikke spillet sin allerbedste kamp, men pludselig kom der et langt fremlæg fra Christian Stohkolm oppe i luften, som Jeppe Østenkær på ekvilibristisk maner fik taget ned i en retnings bestemt tæmning, så han fik sat sin direkte oppasser af, og gæsterne keeper gik ud mod ham, men iskoldt blev bolden sendt afsted og forbi den fremstormende keeper, og jublen kunne bryde løs, da bolden sikkert sad i modsatte side af sidenettet til 3-1, hvilket også var pausestillingen.

2. halvleg blev langt fra lige så begivenhedsrig som 1. halvleg målt på afslutninger, men der var både en dommer og linjedommer modsat tribunen, der måske nok ikke havde deres bedste dag, da der flere gange var nogle yderst tvivlsomme kendelser omkring offside og episoder, hvor Frem spillere faktisk havde trukket dsig fri men væltede, men noget uforståeligt dømte dommeren ikke frispark på disse situationer, der var ved at give friløbere, men lod spillet fortsætte. Hvis Frem spillerne retteligt lavede film i disse situationer, som dommeren åbenbart bedømte det til at være, var det uforklarligt at der ikke efterfølgende blev tildelt gule kort for film, og så skulle Frem have været decimeret med 2-3 spillere der havde fået præsenteret deres andet gule kort i kampen, da både Daniel Pedersen, Jeppe Østenkær, Rasmus Larsen og Emil Dyre flere gange blev væltet enten ureglementeret eller skulle have kontaktet sponsoren i Boldklubben Frem, Nordisk Film om optagelse som skuespiller.

(Fotograf, Preben Pauthel) Daniel "Elly" Pedersen ville gerne have scoret mod sine gamle holdkammerater, og burde også have gjort det få minutter før slutfjøjt, hvor han helt alene på bageste stolpe sendte afslutningen på stolpen og ud i spil igen

Stemningen på tribunen blev mere og mere hed, og der blev sunget drillende tekster ned mod modstanderne omkring hvorfra de kommer, og der var gang i ølboderne, hvor der var travlhed hos de frivillige, mens de der kunne følge med i kampen på tilskuerpladserne, sad med et lille skævt smil over den måde, de unge drenge inden på banen styrede begivenhederne i topopgøret mellem rækkens to absolutte tophold.

Opgøret bød på endnu to scoringer, og det var Mohammed Azaquoun der blot tre minutter forinden i kampens 66 minut vr blevet indskiftet i stedet for Beran Camili. Daniel "Elly" Pedersen modtog bolden lidt inde på HIK´s banehalvdel på venstrekanten og en lille 1-2 kombination sendte Jeppe Østenkær afsted, og en perfekt timet bold blev sendt mod baglinjen, hvor Jeppe Østenkær gik direkte mod baglinjen og afdriblet sin modstander, og bolden blev sendt ind til Mohammed Azaquoun der tog et enkelt træk, og iskoldt sendte bolden ind til hjemmeholdets føring på 4-1 efter 69 minutters spil.

Gæsterne fra HIK forsøgte en lidt halvhjertet sidste forsøg på at komme tilbage i opgøret, men hjemmeholdets spillere var i fin kontrol med begivenhederne, men alligevel fik HIK reducereret på et fantastisk flot mål i det 81 minut, hvor der langt udefra på højrekanten kom en aflevering til Frederik Trier, der iskoldt med papegøjen fik sendt bolden i en skruende bue udenom Frem keeper Simon Bloch, og bolden gik fint ind oppe tæt ved krogen i modsatte side. Et mål fra omkring 35 meter der kunne kandidere til det flotteste mål sat ind i Valby Idrætspark i 2014.

Opgøret endte 4-2 til Boldklubben Frem, men hjemmeholdet havde chancerne til at sejren burde have endt et par mål større, og gæsterne fra HIK kunne blandt andet takke træværket to gange for, at de ikke blev sendt hjem med tennisciffre i opgøret.

Nu venter på papiret to lidt mere overkommelige modstandere i form af bundholdene GVI på udebane og Herlev IF på hjemmebane, inden at de kampe spillere, trænerteam og fans virkelig har set frem til venter som afslutning på efteråret, men der er et stykke tid til disse lokalopgør, og derfor er den store kunst nu for trænerteamet, at fortsætte den optakt de har til næste opgør. Nemlig at weekenden nydes, og mandag arbejdes der hen på den næste kamp, og trods at GVI ligger i modsatte ende af tabellen, så har spillerne oplevet hvad der sker, hvis man ikke er 100% på igennem kampens samtlige spilleminutter, hvilket betød, at de var bagud mod bundproppen fra Avedøre.

Tilskuere:  .1.252                      Dommer: Jesper Dahl, Brønshøj

BK Frem's opstilling:

Simon Bloch Jørgensen -  Ibrahim Badran, Christian Stokholm, Frederik Kragh, Rasmus Louie Larsen - Beran Camili (66' - Mohammed Azaquoun), Tim Risvig, Andreas Theil Lundberg, Emil Dyre (86' - Simon Sinkjær), Jeppe Østenkær (80' -  Kasper Rice) og Daniel Pedersen.

Tobias Brogaard, Simon Stage, Jeppe Haugaard Nielsen og Mark Sundstrup blev ikke benyttet.

Kampfakta:

08' 1-0 Andreas Lundberg
17' 2-0 Beran Camili
23' 2-1 Nick Christensen
36' 3-1 Jeppe Østenkær
69' 4-1 Mohammed Azaquoun
81' 4-2 Frederik Trier

Kort:

11' Patrick Timo Jørgensen
20' Ibrahim Badran
31' Nick Christensen
57' Beran Camili
82' Nicklas Granzow
84' Andreas Lundberg (karantæne næste kamp)

  FREM HIK
Afslutninger, 1. halvleg 9 5
Afslutninger, 2. halvleg 5 3
Hjørnespark, 1. halvleg 7 2
Hjørnespark, 2. halvleg 2 0

Henrik Stokholm
Administrator

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -