facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Svebølle blev straffet

27. september 2014

Dagens opgør endte 4-1 til hjemmeholdet BK Frem, der for tolvte kamp i streg ikke har tabt og nåede en decade på hjemmebane som ubesejrede. Gæsterne fra Svebølle kom med en ultradefensiv indstilling til opgøret, som heldigvis blev straffet med en over næsen, og det kunne og burde være gået værre.

(Foto, Preben Pauthel) Opfindsomhed hos Paulis på at gøre opmærksom på utilfredsheden med "koldrøgen".

BK Frem lagde fra starten et voldsomt pres på gæsterne, der slet ikke fik mulighed for at spille sig ud af de pressituationer, som de konstant kom i, og de stod i kampens første 20 minutter med alle spillere nede omrking egen forsvarszone. Heldigvis blev den kedelige indgang til at spille fodbold straffet, da Emil Dyre i kampens 7 minut blev fældet på helt frit skudhold. Straffesparket tog Daniel "Elly" Pedersen sig af, og allerede på det tidspunkt en helt fortjent føring, da der allerede var sendt flere kvalificerede afslutninger af sted mod gæsternes mål.

Presset mod gæsterne fortsatte, og de virkede fuldstændig rådvilde over det voldsomme pres, der blev lagt på dem, og blot fem minutter efter straffesparksscoringen burde Emil Dyre have gjort det tl 2-0, da han fra tæt hold vendte sig og sendte bolden mod mål, men en refleksredning af keeperen hos gæsterne holdt dem inde i kampen. Chancerne og presset fortsatte, og i kampens 17 minut var det Rasmus Loui Larsen der sendte et projektil af sted som tog overliggeren.

(Foto, Preben Pauthel), Andreas Lundberg og Christian Stokholm i en af ufattelig mange hovedstødsdueler på standardsituationerne i lørdagens kamp

Første gang gæsterne fra Svebølle kom i feltet hos BK Frem skulle man helt hen til kampens 22 minut, som indtil da havde foregået i modsatte ende, og på et helt ufarligt indlæg  langt ude fra målstregen begik hjemmeholdets keeper Simon Bloch et noget klodset og fuldstændig unødvendigt straffespark, og uden at have produceret en eneste chance i opgøret, stod gæsterne pludselig med muligheden for udligningen, og den blev sikkert sendt ind til 1-1.

Udligningen gjorde dog ikke, at hjemmeholdet satte tempoet ned, men tværtom måske satte et endnu hårdere pres på gæsterne, og Daniel "Elly" Pedersen var ved et par gange at bringe sig yderligere på tavlen, og scoringen fra hans fod kom også i det 32 minut, da han fra tæt hold fik vendt sig og afsluttet, og lidt uheldigt for keeperen blev afslutningen rettet af og gik i mål til en helt fortjent 2-1 føring.

(Foto, Preben Pauthel) To af lørdagens målscorer i jubel, Daniel "Elly" Pedersen og Mark Sundstrup

Chancerne var der nok af til hjemmejoldet, til både Ibrahim Badran og Emil Dyre, mens gæsterne udover straffesparket i kampens første 45  minutte blot fik sendt en enkelt afslutning yderligere afsted mod BK Frem målet, men som gik et pænt stykke udenom målet.

Dermed kunne mandskaberne gå til pausen med 2-1 på måltavlen og et gæstende mandskab der kunne være mest tilfreds med dette resultat.

Stemningen på tribunen var høj, og der begyndte allerede at være en summen om måden den blev spillet fordbold på, og den har været opadgående den måde spillet er blevet afviklet på.

2. halvleg startede som 1. halvleg var begyndt, med et pres på gæsterne, der dog forsøgte sig noget mere med at få presset spillet lidt væk fra deres egen forsvarszone, men det lykkedes dem ikke rigtigt, dog fik de sendt et par kvalificerede afslutninger afsted mod Simon Bloch i målet.

Ti minutter inde i 2. halvleg modtog Beran Camili bolden på venstrekanten og fik afdriblet sin direkte modstander, og fiks fik han sendt bolden nedad mod baglinjen til Emil Dyre, der ligeledes fik sat sin direkte mand og serveret et indlæg mod forreste stolpe, hvor Mikkel Andersson dukkede op og fik afsluttet, men bolden blev blokeret, men sprang tilbage igen og i andet forsøg lykkedes det Mikkel Andersson at få sat scoringen til 3-1 ind og stadionuret havde kun rundet 55 minutter.

Som tilskuer sad man på tribunen og tænkte nu, at nu kunne det gå rigtig galt for gæsterne, hvis de forsøgte at gå målrettet efte at hente point, men det blev kun til lidt halvhjertede forsøg, dog sendte en Svebølle spiller et projektil afsted i kampens 81 minut, som Simon Bloch fuldstændig havde fejlbedømt, da han var på vej den modsatte siden inde på stregen.

I kampes sidste 35 minutter havde Daniel "Elly" Pedersen to gode muligheder og indskiftede Tim Risvig havde et drøn fra distancen, men førstnævnte gik måske lidt for entydigt efter at udbygge sine scoringer, og der skal måske i de næste kampe fokuseres på at få lavet lidt assists ind imellem også. I dommerens tillægstid gjode indskiftede Mark Sundstrup det til 4-1, som også blev kampens slutresultat, og med de tre point på kontoen, så der nu står 20 point betyder, at halvdelen af pointhøsten allerede er i hus efter blot 1/4 af turneringen spillet.

BK Frem indtager inden søndagens kampe en flot 1. plads med FC Helsingør lige i hælene, der dog har søndagens kamp i Nykøbing til at tage 1.pladsen tilbage igen, men uanset udfaldet af kampen dernede, så er det jo fanastisk for både spillere, tilskuere og ikke mindst sponsorerne, at klubben ligger hvor den gør, men det ændrer ikke på, at måsæningen for sæsonen er at ende mellem de fem første.

  BK Frem Svwbølle
Afslutninger, 1. halvleg 12 2
Afslutninger, 2. halvleg 7 4
Hjørnesoark, 1. halvleg 6 0
Hjørnespark, 2. halvleg 5 1

FREMs holdstilling:

Simon Bloch Jørgensen - Ibrahim Badran, Henrik Volquardsen (anfører), Christian Stokholm, Rasmus Louie Larsen - Mohammed Azaquoun, Mikkel Andersson (Tim Risvig 77), Andreas Theil Lundberg, Emil Dyre Nielsen (Mark Sundstrup 69) - Beran Camili (Kasper Rice 85), Daniel Pedersen.

Tobias Brogaard, Frederik Kragh, Jeppe Haugaard Nielsen og Simon Sinkjær blev ikke benyttet.

Kampfakta:

1-0 Daniel "Elly Pedersen (7) str.
1-1 Mohammed Ali (23) str.
2-1 Daniel "Elly" Pedersen (32)
3-1 Mikkel Andersson (55)
4-1 Mark Sundstrup (91)

Advarsel: Henrik Volquardsen (87)

Dommer: Anders Poulsen, Kongens Lyngby                      Tilskuere: 666.

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -