facebooksøg
Boldklubben FREM

Top mod bund

26. september 2014
2. pladsen skal forsvares
Weekendens opgør mod Svebølle byder på et opgør mellem toppen og bunden af 2. division Øst.
 
Svebølle ligger under stregen på 13. pladsen med 6 point, mens BK Frem ligger lige i hælene på det absolutte tophold, FC Helsingør, med 17 point på kontoen. 11 points forskel er der mellem lørdagens hold, og til opgøret på lørdag er gæsterne fra Svebølle svækket i form af karantæner til Frank Semou der fik direkte rødt kort i opgøret mod Holbæk, mens Kasper Schultz der gjorde sig bemærket sidst i Valby Idrætspark med et direkte rødt kort ligeledes må sidde udenfor.
 
(Foto, Preben Pauthel) Mohammed Azaquoun kom ind i Avedøre og kort efter serverede han et perfekt indlæg til Daniel "Elly" Pedersen, der satte sin femte sæsonscoring ind
Toppen er tæt, og Fremad Amager kan nå forbi med en sejr i weekenden, men det kræver dog, at BK Frem sætter alle point til, og så vil Fremad Amager stå med en bedre målscorer, og hvis HIK i weekenden vinder deres opgør samtidig med at de også vinder det udsatte opgør på onsdag i Hvidovre, samtidig med at BK Frem blot henter uafgjort, kan de på papiret gå forbi med en bedre målscorer, men Hvidovre kan også gå forbi med to sejre i weekenden og på onsdag med en eventuel bedre målscore, hvis BK Frem ikke henter point i morgen lørdag.
 
Men alt det bliver ikke aktuelt, da BK Frem virker uovervindelige for tiden, og i sær på hjemmebanen har efterårets kampe været positive oplevelser inde på grønsværen, mens det udenfor på lægterne har været en fuser med kun lidt over 500 tilskuere i snit, og mon ikke snart at tendensen vender, hvis drengene inde på banen bliver ved med at performe.
 
Aldrig vundet
BK Frem møder for femte gang Svebølle, og de to foreløbige opgør der er afviklet på hjemmebanen, har endnu aldrig kastet alle 3 point af sig, da det er blevet til 2-2 og 0-0 i de to opgør, mens begge opgør i Svebølle har kastet fuld pointhøst af sig.
 
BK Frem er dog inde i en fantastisk stime, og har indtil videre hentet fuld pointhøst på hjemmebanen i indeværende sæson, hvor det er blevet til sejre på to gange 2-1 samt forrige weekends flotte 3-0 sejr over Holbæk, der mindst burde have været dobbelt så stor, men hvilken herlig omgang fodbold der blev vist inde på det flotte græstæppe, der indbyder til netop det spil som trænerteamet gerne vil praktisere.
 
Kvart igennem turneringen
Der resterer 23 kampe inden dagens opgør, og med den turneringsstruktur der som overgangsfase er i indeværende sæson, så er næsten halvdelen af de nødvendige point allerede hentet ind, hvilket betyder at der i sæsonens 30 kampe i gennemsnit skal hentes 1,3 point ind til tabellen hver gang, og her må det så siges, at BK Frem spillerne har overrasket særdeles positivt med på nuværende tidspunkt, at have spillet sig til 2,4 point pr. kamp, så holdet ligger klart over målsætningen, der en ny sæson i 2. division.
(Foto, Claus Birch) Der har været masser af fight i sæsonens første syv kampe, her Christian Stokholm i duel i en kamp mod FC Helsingør
 
På trods af at det stadig er et ungt mandskab, så bør det ikke spille en så stor rolle mere, da en stor del af truppen har spillet mere end 40 divisionskampe allerede, og den rutine er måske også årsagen til, at tingene pludselig kører, samt at den sportslige ledelse har formået at holde sammen på en stort set intakt spillertrup gennem de sidste par sæsoner.
 
Henrik Jensen der stod i spidsen for holdet i små to sæsoner, har absolut sin andel i, at tingene pludselig går op i en højere enhed, da han på det tekniske plan fik rykket truppen gevaldigt, mens det nye trænerteam måske mere har været inde og arbejde på det mentale og på det taktiske har lavet noget om på tingene, og det har sammenlagt givet en spillertrup, der henover sommeren er blevet godt suppleret op med unge dygtige spillere udefra et mentalt boost, og givet spillertruppen nogle af de dyder man som tilskuer gerne ser inde på banen, nemlig at man står sammen, og at man kæmper om hver eneste bold, også selv om tingene måske ikke kører helt som kunne håbe.
 
Dommer Anders Poulsen der skal lede opgøret i morgen har BK Frem blot stiftet bekendtskab med en gang tidligere da klubben vendte tilbage til divisionerne, hvilket skete i efteråret 2012 på hjemmebane mod HIK der blev tabt 0-3.
 
Hos bookmakerne er BK Frem for en gangs skyld store favoritter, med et gennemsnitligt odds på 1,34-5,04-6,69.
 
Henrik Stokholm
Administrator
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -