facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Nat og dag

20. september 2014

Dagens opgør gav både frustrationer, men også masser af opløftende momenter, men bagud 0-1 ved pausen sad man og var nervøs, men spillerne gjorde det til skamme, da kampen endte 3-1 til BK Frem.

Godt var det ikke i kampens første 45 minutter, hvor der trods stor boldbesiddelse ikke var flow over de ting, som BK Frem spillerne foretog sig, men der var masser af muligheder for at komme i front, men det virkede som om at spillerne kom ud til opgaven med en for let indstilling og kun spillede på 80% af deres kunnen, og så bliver man straffet, også selv om det er mod et af holdene i den nedre del af tabellen.

Ikke at forklejne hjemmeholdets spilletstil, men der var niveau forskel på omgangen med bolden, men derfor spillede hjemmeholdet Avedøre alligevel en fornuftig taktisk kamp, hvor de udnyttede den lille bane langt bedre end BK Frem spillerne formåede. Kampen var ikke mere end 6 minutter gammel, da det brændte på foran deres mål, men Andreas Lundbergs afslutning faldt udenfor målrammen, men godt og prangende var spillet ikke, og der var milevidt forskel på den indsats der var blevet præsteret syv døgn tidligere.

Avedøre havde haft en enkelt afslutning, der dog ikke voldte gæsternes keeper, Simon Bloch problemer, da den kunne følges henover overliggeren i stor afstand, men i kampens 14 minut var der simpelthen ikke nok oppmærksomhed og hele defensiven bakkede, og lod hjemmeholdets Simon Duer drible på tværvs ude fra venstrekanten, og fra omkring 20m meters afstand blev der sendt en afslutning afsted, som Simon Bloch burde have kunnet nå og sende til hjørnespark, men flot sparket ind trods alt og en overraskende 1-0 føring til hjemmeholdet.

Så 10 minutter senere var hjemmholdet igen på spil, og alene med Simon Bloch forsøgte en Avedøre angriber at tage trækket udenom, men frygtesløst kastede simon Bloch sig ned i bolden og fik afværget situationen, og stadig 1-0 på måltavlen på den lille intime spilleplads, hvor hjemmeholdets frivillige virkelig var på mærkerne for at servicere gæsternes mange tilskuere.

Minutter efter i det 25 minut var det gæsternes Daniel Pedersen der var i afslutterens rolle, men hovedstødet faldt lige udenfor stolpen. Meget mere skete der ikke i 1. halvleg, dog spillede hjemmeholdet sig til sin sidste chance i det 35 minut, hvor Rasmus Larsen med flot backspil dog kom ned og fik blokeret for afslutningen, og begge mandskaber kunne på til pausen med 1-0 på måltavlen, og der måtte simpelthen uddeles en skideballe i omklædningsrummet for den præstation BK Frem spillerne havde ydet.

Noget var der sket i pausen, selv om det var de samme elleve der kom på banen igen. Straks fra dommerens igangsættelse var BK Frem spillerne langt mere på dupperne, og lod ikke modstanderen få plads til at etablere nogle kontrastød. 

Der var blot spillet 47 minutter af opgøret, da Daniel Pedersen efter pausen burde have udlignet for BK Frem , men afslutningen strøg henover målet, og blot ganske få minutter senere i det 50 minut, fik hjemmeholdets målscorer, Simon Duer sit andet gule kort og måtte spille resten af kampen i undertal, og på trods af udvisningen virkede det ikke som om, at den ville få indflydelse på resultatet, da det var et helt forvandlet BK Frem hold der var kommet ud for at hente alle 3 point ind til kontoen, og dermed også sjette kamp i streg på udebane uden nederlag. Set udefra var det ikke fortjent, at hjemmeholdets spiller fik præsenteret sit andet gule kort.

Udvisningen var dårligt afviklet, før end at Rasmus Larsen driblede på venstrekanten og ind i feltet og ureglementeret blev væltet, og dermed straffespark og mulighed for udligningen til 1-1. Udligningen kom stensikkert, da Daniel Pedersen uden problemer satte bolden iskoldt ind i netmaskerne. Straks bolden blev givet op lagde gæsterne fra BK Frem et endnu højere tryk på hjemmeholdet, der ikke kunne få afviklet bolden til nye positioner, og i stedet var det BK Frem der kom på bolden, og Beran Camili der i sidste weekend blev dobbelt målscorer trak sig fri midt for målet og sendte en afslutning afsted, og hvad der må betegnes som et drop af hjemmeholdets keeper gik ind til 2-1 efter 55 minutters spil, og så var luften ligesom gået ud af ballonen hos hjemmeholdets spillere, der nu virkede som om, at de mest ville koncentrere sig om at komme ud med et hæderligt resultat af kampen.

Kort efter var det hjemmeholdets træner der kom i fokus, da han efter brok til dommeren blev bortvist, på grund af et par tvivlsomme kendelser som man sagtens kunne følge ham i ude fra sidelinjen, da der virkede til at være nogle skæve kendelser.

Trænertrioen fortog i kampens sidste 13 minutter de tre obligatoriske udskiftninger, hvilket betød at Mohammed Azaquoun kom ind i kampens 77 minut, og efter ganske få berøringer trak den unge spiller sig fri på højrekanten og sendte bolden over mod bageste stolpe, hvor en helt fri Daniel Pedersen stod helt fri og uden problemer kunne bringe gæsterne i front med 3-1, hvilket også blev kampens endelige resultat.

Med sejren har BK Frem nu ikke gået fra banen i de seneste elleve kampe som tabere, og samtidig arter alle de andre resultater sig i 2. division Øst sig perfekt, så 2. pladsen i tabellen lige nu er blevet forsvaret i et par uger, og uanset resultatet i næste weekend, hvor Svebølle venter hjemme på FORT VALBY, kan BK Frem kun dumpe en enkelt placering ned i tabellen, men mon ikke at den fortjente sejr har givet endnu større optimisme i, at der skal jagtes point i Valby Idrætspark, hvor holdet ikke har tabt elleve kampe i streg og samtidig jagtes kamp nummer tolv uden nederlag på både ude- og hjemmebane.

  Avedøre Frem
Hjørne, 1. halvleg 4 2
Hjørne, 2. halvleg 0 1
Afslutninger, 1. halvleg 3 7
Afslutninger, 2. halvleg 2 12

FREMs holdstilling:

Simon Bloch Jørgensen - Henrik Volquardsen (anfører), Christian Stokholm, Frederik Kragh, Rasmus Louie Larsen - Beran Camili (Tim Risvig 84), Mikkel Andersson (Mark Sundstrup 86), Andreas Theil Lundberg, Emil Dyre Nielsen (Mohammed Azaquoun 78) - Jeppe Østenkær, Daniel Pedersen.

Tobias Brogaard, Adrian Butters, Kasper Rice og Simon Sinkjær blev ikke benyttet.

Kampfakta:

0-1 Simon Duer (14)
1-1 Daniel "Elly" Pedersen (53) str.
2-1 Beran Camili (56)
3-1 Daniel "Elly" Pedersen (79)

Advarsler: Daniel "Elly" Pedersen (74) og Andreas Theil Lundberg (92)

Dommer: Allan Rørdahl Borgstrøm, Haarby.                      Tilskuere: 477.

Udvist: Simon Duer, Avedøre (50)    Bortvist: Træner Jan Christensen, Avedøre (61)

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -