facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Ridder på en bølge

19. september 2014
Herlig omgang fodbold
De sidste mange uger har budt på ganske seværdigt fodbold, men desværre også med nogle perioder af kampene, hvor koncentrationen eller kynismen ikke har været god nok, men i lørdagens hjemmekamp mod kollegaerne fra Holbæk blev fokus bevaret i samtlige 90 minutter og det var en fornøjelse at se det bedste fodbold der er spillet de seneste mange år.
 
Sejren betød samtidig, at det var tiende turneringskamp i streg, at BK Frem kunne gå ubesejret fra banen hjemme i Valby Idrætspark, og det samme antal kampe på både ude- og hjemmebane, så selvtilliden er helt i top.
 
Lørdag venter Avedøre, der har fået en særdeles svær start efter de for første gang i klubbens historie er i 2. division. En enkelt sejr er det blevet til, hvilket var i 2. runde mod de andre oprykkere fra Herlev IF, hvor det blev til en sejr på 3-2, og i weekenden blev det hjemme til 2-2 mod BSV, men ellers har turneringen budt på fire nederlag ud over de førnævnte resultater.
 
Blandt andet to ganske fine resultater på udebane med små nederlag mod HIK og Helsingør på 1-2 og 2-3 mens de forrige runde fik en lussing på 0-4 hos Avarta.
 
(Foto, Preben Pauthel) Flere af disse billeder tak efter en komfortabel sejr
Lille bane
Banen hos Avedøre hører ikke til de største af slagsen, og opfylder nok kun lige minimumskravene som den lige huskes, da BK Frem senest mødte dem i Danmarksturneringen i sæsonen 2011/2012, hvor det den 5. maj 2012 blev til 1-1, i øvrigt et opgør hvor der blot er fem aktive spillere tilbage fra den gang, nemlig Mikael Simonsen, Mohammed Touray, Beran Camili, Mark Sundstrup og Christian Stokholm, mens fysisk træner, Klavs Svendsen ligeledes var med i opgøret.
 
Den lille bane må helt sikkert være til hjemmeholdets fordel, da de kan stå tættere i deres kæder på den smalle bane, og dermed gøre det sværere for BK Frem´s hurtige kombinationer.
 
Indtil videre har efterårets modstandere stået langt tilbage på banen, og det må nok også forventes at være tilfældet på lørdag, hvor nyoprykkerne forståeligt nok som udgangspunkt vil stille sig tilfredse med det éne point de har når opgøret sparkes i gang.
 
Top mod bund
Sommerpausen i BK Frem bød på en masse nye prøvespillere, og nogle af disse spillere blev prøvet af i sommerens første træningsopgør mod netop lørdagens modstander fra Avedøre, som Avedøre i øvrigt vandt med 3-1 efter 0-0 ved pausen og hvor cheftræner Henrik Gundersen i pausen benyttede sig af at skifte et helt nyt hold ind, af spillere der ikke havde spillet sammen før, eller kun i ganske få situationer.
 
Sæsonen er startet, og hjemmeholdet indtager 14. pladsen i tabellen, mens BK Frem ligger oppe i den modsatte ende af tabellen på 2. pladsen, og inden turneringen startede, var målsætningen og er det stadig, at holdet skal ende i top fem med den gode tilgang af spillere der har været, som har gjort bredden fantastisk god.
 
Men når man nu ligger hvor man gør, så har spillerne også ekstra resurser igennem træningen i løbet af ugen, der lige giver de ekstra kræfter og heldet i afgørende situationer når kampene spilles i weekenderne.
 
Placeringen i toppen er også kommet via, at de andre resultater i 2. division Øst har artet sig rigtig fint med masser af uafgjorte kampe, desværre også to af slagsen for BK Frem´s vedkommende, men det skal ikke tage brodden af den stemning der hersker i hele klubben, og inden sæsonen startede, kommer der nu en stribe kampe, hvor der i det samlede regnestykke var kalkuleret med flere point, og kan kalkulen holdes, ser det endda mere end rigtig fint ud, selv om man selvfølgelig altid snakker og, at man kun tager en kamp ad gangen.
(Foto, Preben Pauthel) Flot banner til støtte for Beran Camili som hele holdet straks lagde mærke til under indløbet, og som Beran Camili selv fandt fantastisk
 
Weekenden byder ud over BK Frem´s eget opgør nemlig også på opgør mellem fire af forhåndsfavoritterne til at ligge i toppen, hvor BK Frem ikke indgik i bookmakernes forudsigelser, og det er Helsingør mod Fremad Amager og HIK mod Rishøj, mens den femte favorit til topplaceringerne, Hvidovre IF ude møder B1908, og nogle pointdelinger i de opgør ville ikke være af vejen.
 
FC Helsingør stak lidt af i midt uge kampen på Hvidovre Stadion, hvor de hentede en smal 1-0 sejr, så nu er de stukket lidt af i toppen af rækken med et forspring på 4 point ned til netop BK Frem og 5 point til Fremad Amager, mens Hvidovre på fjerdepladsen ligger bagefter med 8 point, dog med en kamp i baghånden mod HIK.
 
Tidligere opgør
BK Frem har i de seneste fem udebaneopgør ikke gået fra banen som tabere, og jagter den sjette kamp i streg uden nederlag, men gerne med 3 point til kontoen, da fire af de fem kun har givet pointdelinger.
 
Seneste nederlag i 2. division Øst er helt tilbage til den 28. maj i foråret, så jagten på elleve opgør på stribe er også på spil. Seks opgør har de to klubber tidligere spillet mod hinanden, og indtil videre er det blevet til fire sejre og to pointdelinger mellem klubberne, og det første opgør mellem klubberne daterer sig 20 år tilbage i tiden i Danmarksserien, hvor BK Frem hjemme vandt 3-0 den 21. maj 1994, på blandt andet mål af Jan Emcken og Anders Baslev, der begge stadig ses aktive på klubbens oldboyshold.
 
Avedøre står inden lørdagens spillerunden med det faktum, at de har 2. division Øst´s p.t. næst dårligste defensiv, da der er lukket 15 mål ind i seks kampe, og de overgås kun af de andre oprykkere fra Herlev IF der har lukket to mål mere ind.
 
Omvendt har BK Frem det næstbedste forsvar, da der kun er lukket fem mål ind foreløbigt, mens det halter lidt mere i den anden ende med scoringerne, hvor BK Frem indtager 6 pladsen over mest scorende hold.
 
Dommer Allan Borgstrøm fløjter opgøret i gang kl. 13.00, og det er første gang at BK Frem har denne dommer til at lede et af sine opgør. Hos de forskellige bookmakere er BK Frem favoritter med et gennemsnitligt odds på 4,77-4,47-1,51.
 
Henrik Stokholm
Administrator
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -