facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - B 93
22. oktober 2019 19:00 Valby Stadion
2 Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Skal det blive 10 (opdateret)

12. september 2014
 
(Fotograf, Preben Pauthel): Beran Camili i den meget presseomtalte kamp i lørdags på Rund-da-helt-forbi-Sag)
Turbulent uge
Ja, ugen der er gået siden sidste opgør har ikke været en af de mest opløftende af slagsen med et mediehysteri der tog fuldstændig overhånd, med nogle voldsomme beskyldninger fra BSV træneren der indberettede episoden til DBU, men nogle fuldstændig ukorrekte oplysninger, men heldigvis optages alle BK Frem´s kampe på video.
 
Klubben har selvfølgelig givet sin mening til kende overfor DBU omkring de helt usaglige ting som BSV træner Claus Larsen har postuleret har været sket i hans skriftlige indberetning med, at Beran Camili minimum havde stået og skreget bolddrengen direkte ind i hans ansigt i 20 sekunder, at han ikke havde mandsmod nok til at undskylde overfor bolddrengen samt at han ikke var sikker på, men ikke kunne afvise, at Beran Camili havde været korporlig, men nu afventer vi så hvad DBU vender tilbage med.
 
(Opdateret) Kendelsen kom i går, og har allerede været ude i alle medier, men beklageligvis, så har DBU ikke behandlet de usandheder som BSV har fremført i deres indberetning til Unionen, men BK Frem har i dag rettet henvendelse til DBU, om at oprette en sag med de urigtige oplysninger BSV fremførte, der i BK Frem´s øjne var et forsøg på at bringe Beran Camili i endnu støtte miskredit. Så snart vi ved, om DBU vil tage dette op, kommer BK Frem med oplysninger omkring dette, når vi får et svar fra DBU.
 
Men tilbage til græsset
Valby Idrætspark er igen blevet FORT VALBY, da det i ni kampe i streg ikke er blevet til nederlag hjemme i Sydhavnen. Man skal hele fem måneder tilbage i tiden for at finde det sidste nederlag, og efterårssæsonen er begyndt rigtig godt, da spillere og trænerteam har hentet to sejre på hjemmebanen af to mulige.
 
11 point på kontoen med fem kampe spillet er absolut godkendt, med yderligere 3 point på kontoen i morgendagens opgør mod Holbæk, vil det være en drømmestart der er blevet leveret, og arter de andre resultater sig i 2. division Øst, så ser rigtig godt ud med afstanden ned til stregen som de fleste mandskaber i denne sæson frygter.
 
Ligesom at der ikke er blevet tabt i ni kampe i streg på hjemmebane, så har BK Frem heller ikke gået fra banen som besejrede i de seneste ni turneringskampe, så mon ikke at dette indgyder noget respekt hos modstanderen inden de entrer banen.
 
I øvrigt det nok flotteste græstæppe der har været i mange år i Valby Idrætspark, og der skal der lyde en stor ros til de ansatte i Valby Idrætspark.
 
I dagens opgør gælder det Holbæk, der p.t. indtager 8. pladsen i tabellen med 7 point på kontoen, mod BK Frem´s placering som 2´er med 11 point. Sidst mandskaberne mødtes var i foråret på Holbæk Stadion, hvor hjemmeholdet fra start blev lagt under et voldsomt pres og kom bagud 0-1 og BK Frem havde sat sig på opgøret, men hvad der skete fra det 20 spilleminut og resten af opgøret, kunne man snildt lade gå i glemmebogen da personlige fejl ovenpå hinanden blev begået, og hjemmeholdet der på daværende tidspunkt hed Nordvest FC satte sig fuldstændig på opgøret.
 
Opgøret endte helt fortjent 5-2 til Nordvest FC, og klubben som i sommerpausen på grund af blandt andet økonomiske vanskeligheder og egns genkendelighed er gået tilbage til de gamle dyder, nemlig at spille under sit oprindelige navn, Holbæk. En klub som er en af de gamle hæderkronede, men som BK Frem ikke har mødt så tit igen.
 
Det er blot blevet til 20 indbyrdes opgør mellem klubberne, men det er BK Frem der har den lange handske på. Det første opgør mellem mandskaberne blev spillet den 21. april 1974. I øvrigt et opgør der endte 0-0 på Holbæk Stadion.
 
Holbæk er trods afgang af flere markante spillere i sommerpausen et mandskab som skal tages yderst seriøst, hvilket deres resultater i de foreløbigt fem spillede runder vidner om. I weekenden spillede de hjemme 0-0 mod Rishøj BK, mens de ligeledes hjemme har vundet 2-0 over Fremad Amager og 2-1 over GVI. På udebane var de ved at lave en overraskelse mod Hvidovre, hvor de tabte 3-4, mens de kollapsede forrige spillerunde i Nykøbing, og tabte 1-4, så det har også været lidt svingende resultater de har præsteret.
 
BK Frem har foreløbigt i sæsonen vist sig at have at have en af de stærkeste defensiver, da der sammenlignet med de andre hold og de scoringer der er gået ind mod dem, men omvendt sammenlignet med de andre tophold, mangler der stadig at blive lidt flere mål ind mod modstanderen, men de kan jo passende komme i morgendagens opgør, når dommer Paw Johansen fløjter det ottende opgør i gang med BK Frem som deltager.
 
I de foreløbigt syv spillede kampe han har dømt, er det det blevet til fire sejre, to pointdelinger og blot et enkelt nederlag. Blot to opgør har været i Valby Idrætspark, hvilket var 1-0 sejren over Herlev i august 2012 og 1-1 kampe mod GVI i oktober sidste år.
 
Hos de forskellige spiludbyder er BK Frem favoritter med gennemsnit odds på 1,69-4,16-3,81.
 
Henrik Stokholm
Administrator
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -