facebooksøg
Boldklubben FREM

Dumt pointtab

6. september 2014

Lørdagens kamp endte med en fortjent pointdeling, men som kampen udformede sig, var der fuldstændig unødvendigt at opgøret endte 2-2.

Boldklubben Frem´s spillere var langt fra hvad de havde præsteret i de første kampe i sæsonen i opgørets første 45 minutter, hvor det ikke virkede som om, at spillerne var kommet ud af omklædningsrummet, og igennem den første fase af opgøret var spillerne simpelthen alt for langt væk fra hvor tingene foregik. Om det var fraværet af Mikkel Andersson der sad udenfor med en skade er ikke til at vide, men i hvertfald virkede det som om, at farligheden foran modstanderens mål ikke var tilstede, og måske det skyldtes, at Jeppe Østenkær var flyttet tilbage på den centrale midtbane, og efterlod et arbejdsraseri foran som manglede, og som ofte er BK Frem's første forsvar, og som der sædavnligvis giver Daniel Pedersen langt mere frihed.

Kampen var blot 12 minutter gammel, da hjemmeholdet ganske fortjent bragte sig i front med 1-0 på et dumt straffespark begået af anfører Henrik Volquardsen, der over to gange havde muligheden for at spake fremlægget til angriberen bort, men noget kluntet blev angriberen kantet og dommeren pegede på 11 meterpletten, og det efterfølgende straffe blev sikkert sat ind.

Set henover hele banen, var der ikke mange lyspunkter i de første 45 minutter, hvor gæstende BK Frem kun kom frem til tre afslutninger, og det var reelt kun den ene afslutning som var rigtig farlig, men Jeppe Østenkær bragede en afslutning henover overliggeren, men med noget mere koldblodighed, så burde der have været udlignet til 1-1, hvilket måske ville have givet noget mere ro på banen i de sidste 10 minutter af 1. halvleg.

Reelt burde hjemmeholdet have været foran 2-0 efter 31 minutters spil, hvor Simon Bloch droppede en afslutning der gik i nettet, men heldigvis dømte linjedommeren noget uforstående offside på en BSV spiller der ikke havde indflydelse på spillet, og dermed kunne begge mandskaber gå til pausen med 1-0 på måltavlen, hvilket gæsterne kunne være mest tilfredse med.

Indsatsen havde absolut ikke været tilfredsstillende, og det virkede som om, at cheftræner Henrik Gundersen havde talt med meget store bogstaver, da det var et forvandlet BK Frem mandskab der kom ud til de sidste spilleminutter. 

Hurtigt satte gæsterne sig på opgøret, og alle på tribunen sad med fornemmelsen af, at opgøret ville vende sig, og BSV spillerne  trak sig længere og længere tilbage på banen, og på et hjørnespark i det 53 minut faldt udligningen til 1-1. Andreas Lundberg gik op til bolden for at sætte panden på, men hjemmeholdets keeper kom ud for at bokse bolden væk, men fik mistimet clearingen og fik i stedet sendt bolden ind i en net til 1-1, og dermed scoring nummer 5.600 i de hidtil spillede Frem kampe,

Gæstende BK Frem havde sat sig på opgøret mod et hjemmehold, der virkede mere og mere udtærrede for kræfter i den dejlig varme september eftermiddag, og Mohammed Azaquoun havde et par rigtig gode afslutninger der tog overliggeren, men endelig kom forløsningen efter at BK Frem havde domineret de føreste 20 minutter af 2. halvleg. Et indlæg blev sendt ind foran hjemmeholdets mål, og et noget passivt centerforsvar blev snydt af Jeppe Østenkær, der kom forrest på indlægget og med panden fik dirigeret bolden ind bag kepperen til en 2-1 føring til BK Frem.

Nu burde de unge spillere have indsamlet så meget erfaring, at de kunne køre opgøret hjem, men for tredje kamp i træk bakkde og bakkede alle kæderne, og lukkede dermed modstanderen ind i opgøret igen, og med blot 5 minutter tilbage på stadionuret havde indskiftede Frederik Kragh styr på sin opdækning, men pludselig stoppede han op i sit løb og slap markeringen, og ude fra distancen blev bolden sendt afstede og ind i netmaskerne til 2-2.

Set over hele opgøret en ganske fortjent udligning, men rigtig ærgerligt at lade et mål gå ind ganske kort før slutfløjt. BK Frem er stadig ubesejrede i de seneste ni turneringskampe samt fire udebaneopgør, og p.t. indtages 2. pladsen i tabellen med 11 point, og alle ville have troet inden sæsonstart at det ikke var muligt, men nu er fakta nu engang sådan at det er en realitet, og det sætter selvfølgelig ekstra pres på spillerne, at ligge oppe hvor det e rigtig sjovt, og mere vil have mere.

Nu venter nogle modstandere i form af Holbæk, Svebølle, Avedøre og B93. Modstandere der inden sæsonstart var kalkuleret point mod. så kan den positive fodbold bevares, er det absolut ikke umuligt, at placeringen tom tophold kan bevares, når de rigtige sove kamp mod tre af topfavoritterne afslutter sæsonen.

Frem´s startopstilling::

Simon Bloch Jørgensen - Ibrahim Badran, Henrik Volquardsen (anfører), Christian Stokholm, Rasmus Louie Larsen (´46 Frederik Kragh), Mohammed Azaquoumn (´77 min. Tim Risvig) Beran Camili, Andreas Lundbjerg, Emil Nielsen (´87 min Mohammed Touray), Jeppe Østenkær, Daniel "Elly" Pedersen.

Kampfakta:

1-0 ´12 min. Andre Riel str.
1-1 ´53 min. Selvmål (Marc Skytte)
1-2 ´71 min. Jeppe Østenkær
2-2 ´85 min. Andre Riel

Kort:

Andreas Lundberg, ´59 (gult)

Info:

Dommer: Casper Thorsøe Jr, København K      Tilskuere: 293

  BSV Frem
Afslutninger, 1. halvleg 6 5
Afslutninger, 2. halvleg 3 10
Hjørnespark, 1. halvleg 3 3
Hjørnespark, 2. halvleg 2 6

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -