facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Hvilken start

5. september 2014
Tophold
Fire runder er passeret, og der burde have stået 12 point ud for BK Frem i tabellen, men trods de 2 point der blev tabt i Avarta, må sæsonåbningen siges at være mere end godkendt med 10 point stående allerede. Samtidig så jages mål nummer 5.600 i morgendagens kamp, som vil komme ved den første scoring til BK Frem.
 
(Foto, Preben Pauthel). Sejrsbilledet fra kampen mod Rishøj BK, og der må gerne komme yderligere 3 point ind på kontoen i morgen kl. 16.45 når opgøret fløjtes af
Men mere vil selvfølgelig have mere, og BK Frem har ikke tabt i de seneste otte kampe i 2. division Øst, så troen på egne evner er også vokset gevaldigt, og måden efteråret er startet på er virkelig opløftende.
Nu skal spillerne fortsætte det hårde arbejde de ligger for dagen udenfor kampdagene, hvor det er tydeligt, at der er sket fremskridt under det nye trænerteam, med cheftræner Henrik Gundersen i spidsen, og med Mikael Simonsen som sparringspartner og Klavs Svendsen der har fået spillerne virkelig fitte, mens målmandstræner Morten Cramer har arbejdet intenst med de unge keepere i truppen.
 
Benene skal holdes på jorden, og så skal der lige være den sidste snert af kølighed i den afsluttende fase af kampene, som har manglet i de to sidste opgør, men så indikerer spillet også, at de unge drenge sagtens kan gøre sig gældende i den øverste del af tabellen, når sæsonen i juni 2015 sluttes af på hjemmebanen i Valby Idrætspark.
 
Tilbage i Divisionerne
Da BK Frem vendte tilbage til Divisionerne i sæsonen 2012/13 var det også med en flot åbning af sæsonen, hvor der blev hentet 12 point i de seks første kampe via tre sejre og tre uafgjorte, men der stadig lang vej til at nærme sig de bedste sæsonåbninger indenfor de sidste 20 år, hvor sæsonen 2001/2002 bød på otte kampe i streg uden nederlag via fem sejre og tre gange pointdeling.
 
Blot to opgør
Lørdagens modstander på Rundforbi Stadion, BSV, startede sæsonen med at ligge i den nedre del af tabellen efter to nederlag, dog kunne det ene mod FC Helsingør nok betragtes som forventeligt, mens nederlaget til Herlev IF var yderst overraskende. Men siden er det blevet til to sejre i streg, først ude over B1908 med 3-2 og senest i weekenden på hjemmebane mod Avarta, hvor de grønblusede blev sendt hjem med 1-4 i bagagen. 
 
Så det virker som om, at hjemmeholdet på lørdag er kommet i gang, og de to sejre har betydet, at BSV er krøbet op på 6. pladsen, 4 point efter BK Frem.
 
De to første opgør mod BSV har været en fattig pointhøst, hvor der kun er hentet 1 point på netop Rundforbi Stadion efter 1-1 i en kamp, hvor begge mandskaber havde hver sin halvleg, og det første opgør i Valby Idrætspark endte med 1-0 til gæsterne, så kampstatistikken må gerne udjævnes efter lørdagens opgør, der i øvrigt ledes af dommer Casper Thorsøe, som BK Frem kun en gang tidligere har haft til at lede et opgør, hvor det iævrigt blev til 3-1 hjemme i Valby Idrætspark mod Birkerød.
 
Selvtillid
Spillerne har vist stor selvtillid, jo bedre spillet og deres præstationer har været, og det er helt tydeligt, at der er en gejst og vilje til at kæmpe for hinanden, som ikke har været set i meget lang tid, og disse egenskaber kan bringe mange point ind på kontoen.
 
Jo større selvtillid, jo mere frigjort kan spillerne også spille, og des mere held er der ofte også i de afgørende situationer, og den nuværende placering har helt sikkert allerede skabt en grobund for at tro på egne evner.
3 point lørdag og 13 point samlet ind i tabellen vil være svært at få armene ned over, når opgøret fløjtes af lørdag kl. ca. 16.45, men som udgangspunkt vil en pointdeling på udebane altid være acceptabel.
 
Med en forventet pointhøst på ca. 40 point for hele sæsonen, for at være fri for at være fedtet ind i nedrykningsspøgelset i den nye struktur, er spillere og trænerteam godt på vej, og ligger lunt mellem de hold der forventes at skulle kæmpe om oprykningen til næste forår, nemlig hold som FC Helsingør, Fremad Amager, Hvidovre og de to outsidere i form af HIK og Rishøj, som i weekenden blev sendt tilbage til Køge med et nederlag på 1-2.
 
Næsten frit valg
Cheftræner Henrik Gundersen har næsten frit valg på alle hylder, dog bortset fra Mikael Simonsen og Danni Jensen der stadig er i genoptræningsfasen, mens keeper Lasse Sørensen har lange udsigter.
Adrian Butters og Simon Stage er så småt begyndt at træne med igen, men har stadig lidt problemer med nogle forstrækninger, men med 26 navne i truppen er der godt dækket ind til at stille et slagkraftigt hold i weekendens opgør, hvor anfører Henrik Volquardsen og Ibrahim Azaquoun begge måtte udgå med skader i weekenden, er de to eneste tvivlsomme på nuværende tidspunkt af de tilbageværende.

(Foto, Preben Pauthel), Truppen er bred, så der er kamp om startpladserne og de de indskiftninger der skal foretages. Her ærgrer spillerne på bænken sig over udligningen Rishøj satte ind i lørdags kort før tid
 
Christian Stokholm rundede kamp nummer 75 i sidste opgør i Valby Idrætspark, og både han og Beran Camili kan inden forårets sidste kampe er spillet passere kamp nummer 100, som må siges at være meget godt gået for de to unge spillere på henholdsvis 22 og 23 år.
 
Opbakningen
Det er altid fantastisk at se, hvordan der støttes op omkring holdet på udebane, og de fleste klubber glæder sig altid til at se Frems fredelige tilskuere på lægterne, og det er også tilfældet på lørdag, og som regel medbringer BK Frem flere tilskuere på udebane end hjemmeholdet selv formår, og det er altid rart for spillerne at have denne uundværlige opbakning der betyder meget for deres præstationer på banen, men det har været lidt ærgerligt at se, at tilskuertallet hjemme I Valby Idrætspark er støt faldende, men derfor skal der stadig lyde en opfordring til dem udenfor grønsværen.
 
Drop eventuelle familiekomsammener, lad konen handle alene ind alene, lad børnene lufte hunden, og så se at find op til Søllerød på lørdag, hvor de er kickoff kl. 15.00 på Rundforbi Stadion, hvor spillerne forhåbentligt er lige så topmotiverede som i de sidste par kampe til at tage 3 point mere med hjem til Sydhavnen og sikre sig at være ubesejrede på udebane i fem kampe i streg.
 
Kampens dommer, Casper Thorsøe Jr. Har blot en gang tidligere dømt BK Frem, hvilket gav en sejr i Valby Idrætspark på 3-1 over Skjold Birkerød, og hvor Jeppe Østenkær satte et hattrick ind i opgøret.
BK Frem er ganske svage favoritter hos de forskellige bookmakere der giver et gennemsnitodds på 2,60 – 3,79 – 2,23.
 
Henrik Stokholm
Administrator
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -