facebooksøg
Boldklubben FREM

Sen FREM sejr (opdateret)

30. august 2014

Hvilken herlig omgang fodbold Boldklubben Frem viste frem i 1. halvleg, hvor forhåndsfavoritterne fra Rishøj noget uforståeligt ikke ville noget, og igen sad man med en mærkelig følelse af en kamp, hvor der ingen nerve var, da det kun var BK Frem spillerne der gik efter de 3 point. Stort cadeau til de unge drenge over den flotte fodbold de har vist efter sommerferien, hvor et par rigtig gode tilgange har styrket truppen yderligere. Blandt andet Ibrahim Badran der i skadesfraværet af Simon Stage har grebet chancen og spillet yderst stabilt.

Kampen var blot 5 minutter gammel, da Mikkel Andersson fik sendt en flad afslutning afsted mod målet, hvor gæsternes keeper måtte ligge meget udstrakt for at hente bolden ind i favnen med det yderste af fingerneglene. Et enkelt udfald i de flotte første 45 minutter, hvor der ikke blev arbejdet nok for hinanden da Rishøj havde bolden, og en af gæsternes spillere kom helt fri med Simon Bloch i målet i det 12 minut, og der blev afsluttet fladt på den over to meter høje keeper tæt på, men en flot fodparade sprang ud til siden og ekspederet væk af Christian Stokholm, der virkelig igen har fået en kolosal ro på centerforsvaret sammen med anfører Henrik Volquardsen der desværre senere i kampen måtte udgå med en forstrækning i baglåret.

Minuttet efter afslutningen fra gæsterne var det Emil Dyre der var tilbage efter to overståede karantænedage der var på spil. Han modto bolden på venstrekanten og trak ind i banen og fik afdriblet et par spillere og serveret bolden for Beran Camili, der fik afsluttet efter et par træk, men keeperen måtte diske op med en feberredning ude omkring stolpen.

I kampens 15 minut fik hjemmeholdet BK Frem tildelt hjørnespark fra højre side, og bolden kom fladt ind foran målet lige udenfor det lille felt, hvor en af efterårets bedste spillere, Andreas Lundberg dukkede op og sendte et knaldhårdt hovedstød afsed, som en forsvarer fik snittet med panden op i luften, og da bolden faldt ned bag ham stod Jeppe Østenkær klar til at sende bolden ind i netmaskerne til en helt fortjen føring på 1-0,

Kampens dommer, Benjamin Leander havde absolut ikke en af sine bedste dage, hvor der var en del kendelser som udløste vrede stemmer oppe fra triubenen og på trænerbænkene, hvor begge holds trænere flere gange fik sendt gestikulerende fagter og enkelte påtaler fra dommeren ud til sig, og en linjedommer på udskiftningssiden der flere gange dømte nogle yderst tvivlsomme offsides i begge halvlege.

Linjedommeren dømte en yderst tvivlsom offside i det 22 minut, hvor målscorer Jeppe Østenkær så ud til at ligge mindst 1½ meter onside da en stikning dybt bag forsvaret blev sendt afsted, og helt alene med gæsternes keeper blev der dømt offside i det Jeppe Østenkær skød på mål, og kampens dommer der åbenbart nu ville være i fokus gav det gule kort for afslutningen. Selve kortet var i og for sig godt nok, men så skulle linjen have været holdt, da en nøjagtig identisk situation opstod i 2. halvleg, uden at gæsterne fik et gult kort for afslutningen.

Lige inden opgøret rundede de 30 minutter var det Rasmus Loui der var på spil, og med en følt kattepote i højt tempo på vej mod kanten af feltet i venstresiden, blev en følt kattepote fra højrefoden sendt afsted henover keeperen der var udplaceret, men desværre også ganske få centimeter udenfor krogen i modsatte side af målet. Blot tre minutter senere i det 32 minut var det anfører Henrik Volquardsen der erobrede bolden på egen banehalvdel og frev bolden fremad, og med en flot stikning mellem de to midterforsvarer fik han sendt Daniel "Elly" Pedersen afsted alene med keeperen, men koldblodigheden manglede, og afslutningen faldt lige på keeperen der var kommet meget langt ud af sit mål, og stadig 1-0 på måltavlen i Valby Idrætspark der desværre kun havde skuffende 452 tilskuere på lægterne.

2. halvleg blev næsten en gentagelse af sidste weekend, hvor BK Frem starter ganske fint og er i den kontrollerende rolle, men langsomt overlader initiativet til modstanderen og trækker sig for langt tilbage på banen. I nogle situationer havde det været ønskværdigt, at man havde forsøgt at holde i bolden og spille den rundt i de rum, som gæsterne faktisk efterlod, me helt uden chancer var Boldklubben Frem ikke, dog blev der ikke produceret lige så mange afslutninger i 2. halvleg om i de første 45 minutter.

Andreas Lundberg var tæt på at bringe hjemmeholdet på 2-0 i det 58 minut, mens Rishøj i de næste 25 minutter fik sendt tre afslutninger afsted, der dog aldrig blev rigtig farlige. Fire minutter efter at en skadet Mohammed Badran måtte udgå og lade sig udskifte med Tim Risvig, kom indskiftede Tim Risvig blot fire minutter til en kæmpe chance. Alene med keeperen, men dog fra en noget spids vinkel fik den unge midtbanespiller sendt afslutningen forbi en fremstormende keeper, men desværre også ganske få centimeter udenom stolpen.

Fuldstændig unødvendig som i Avarta, (hvor der i øvrigt på denne klubs hjemmeside efterfølgende er blevet slettet det løgnagtige indlæg om, at BK Frem´s tilskuere skulle have hærget og ødelagt sæder sidste søndag er fjernet, dog uden et beklagende dementi af deres ledelse), sad man på tribunen og frygtede at en tilfældig scoring skulle koste pointtab, og situationen kom i det 88 minut.

Rishøj fik afsluttet, men Rasmus Loui stod på stregen og fik reddet, og en ripost blev forsøgt headet ind, men endnu en clearing der ikke blev sendt i den rigtige retning ud mod siden, men ud mod midten af målfeltet, hvor en af gæsternes spillere helt ufortjent fik udlignet til 1-1 med to minutter tilbage af den ordinære spilletid. Men de unge drenge lod ikke hoveder og skuldre falde sammen, men fik hurtigt bragt bolden op i modsatte ende og lagt et pres, og indskiftede Mohammed Azaquoun kom efter et par kombinationer med Beran Camili ind i feltet, hvor han tog et træk mod baglinjen, og noget klodset, men fuldstændig korrekt blev der dømt straffespark til Boldklubben Frem.

Alle stod og holdt vejret da topscorer Daniel "Elly" Pedersen gik til pletten og lagde bolden til rette. Et ganske kort tiløb og bolden blev sparket hårdt og præcist ind, så den ramte den bageste stolpe inde i målet og sprang ud på banen igen. Iskoldt sat ind til 2-1 i det 90 minut uden chance for keeperen, der dog var gået til den rigtige side. Opøgret endte 2-1 og hvilken forløsning på FORT VALBY, hvor Boldklubben Frem nu ikke har tabt i otte kampe i streg, og hvor cheftræner Henrik Gundersen i spidsen for mandskabet ikke har prøvet at tabe som cheftræner.

Samtidig betød 2-1 sejren også, at det var første gang at Boldklubben Frem tog point fra Rishøj, og så endda alle tre af slagsen, der bragte mandskabet op på 2. pladsen i tabellen, hvor det er rigtig sjovt at ligge sammen med den der i forvejen var udråbt som favoritter eller outsidere til oprykningen. Det var samtidig også første gang at Boldklubben Frem formåede at vinde et opgør med dommer Benjamin Leander som kampleder af et opgør i divisionerne.

 

Frem´s startopstilling::

Simon Bloch Jørgensen - Ibrahim Badran (83. Tim Risvig), Henrik Volquardsen (anfører) (68. Frederik Kragh), Christian Stokholm (anfører 68), Rasmus Louie Larsen - Beran Camili, Mikkel Andersson, Andreas Theil Lundbjerg, Emil Dyre Nielsen (74. Mohammed Azaquoun) - Jeppe Østenkær, Daniel "Elly" Pedersen.

Tobias Brogaard, Mark Sundstrup, Simon Sinkjær og Mohammed Touray blev ikke benyttet.

 

Kampfakta:

1-0 ´15 Jeppe Østenkær
1-1 ´88 Carsten Pedersen
2-1 ´90 Daniel "Elly" Pedersen (str.)

 

Kort:

Jeppe Østenkær (gult) og Beran Camili (gult)      

 

Info:

Dommer, Benjamin Leander fra Hellerup. Tilskuere: 452

 

  Frem Rishøj
Afslutninger, 1. halvleg 9 5
Afslutninger, 2. halvleg 3 4
Hjørnespark, 1. halvleg 2 2
Hjørnespark, 2. halvleg 3 6

 

 

 

 

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -