facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Unødvendigt pointtab

24. august 2014

Hvilken ærgelse der var at spore i spillernes ansigter efter at have smidt to fuldstændig unødvendige point væk inde i dommerens overtid mod et noget tamt Avarta mandskab i søndagens opgør, men inden kickoff ville det 1 point have været tilfredsstillende, men ikke som kampen den udviklede sig med tre sortklædte til at lede kampen, hvor kendelserne og kortene ikke havde nogen linje.

Christian Stokholm blev klarmeldt i lørdagens afsluttende træning og erstattede Frederik Kragh i centerforsvaret, og ellers var der ikke foretaget nogle ændringer i forhold til sidste weekendes opgør hjermme i Valby Idrætspark.

Fotograf Preben Pauthel: Spillerne i respekt overfor det bortgåede medlem af Boldklubben Frem, Bent Hougaard

Dagens opgør blev indledt med at fejre en 200 kamps jubilar hos modstanderen, og så blev der holdt 1 minuts stilhed for den tidligere 1. holds spiller i BK Frem, Bent Hougaard der tidligere på ugen gik bort, og spillerne fra BK Frem bar sørgebind til opgøret.

Allerede efter 75 sekunders spil kunne gæsterne fra Bk Frem have bragt sig i spidsen, da Daniel "Elly" Pedersen lige udenfor det lille målfelt foran Avartas mål kom til at stå alene på en nedfaldsbold, men afslutningen blev blokeret i sidste øjeblik og hjemmeholdet slap med skrækken, men var allerede advaret om, at BK Frem var kommet for at hente den tredje sejr på stribe i turneringen.

BK Frem lagde et hårdt pres på hjemmeholdet, der ikke fik tid o mulighed til at spille bolden rundt, men blot to minutter efter BK Frem´s chance, var der en noget ufarlig situation nede i den modsatte ende, hvor Rasmus Loui Larsen var ved at ekspedere bolden ud af egen forsvarszon, men en af hjemmeholdets spillere kom springende, og clearingen ramte knæet på angriberen og gik i sidenettet, hvor keeper Simon Bloch der fulgte bolden til dørs.

Kampens første 15 minutter var med et toptændt gæstende mandskab der var i kontrol med opgøret, og i det 22 minut kommer Beran Camili efter at have afdriblet et direkte modstandere på skudhold midt inde i målfeltet, men endnu engang kom en af de grønblusede ned i skudøjeblikket og fik afværget afslutningen der strøg tæt henover målet og til hjørne.

Avarta kom til en afslutning i de første 45 minutter, hvilket faldt i det 32 minut, men der var ingen problemer for Simon Bloch i målet med at tage afslutningen og gribe den sikkert i favnen, da afslutningen faldt lige midt i målet. De første 45 minuttert bød på endnu en god mulighed til BK Frem, da Mohammed Azaquoun brød igennem på højrekanten, men der manglede lige den sidste gnist for at gå direkte mod målet, og afslutningen udefra skabte ikke problemer for hjemmeholdets keeper, og dermed pausestillingen 0-0, hvilket hjemmeholdet kunne være mest tilfredse med.

2. halvleg var dårligt sparket i gang, før end at Andreas Lundberg desværre måtte forlade banen i et solouheld, og om han vred rundt på anklen eller sparkede i jorden var ikke til at se, men i hverfald måtte han lade sig udskifte med stærke smerter og ind kom Tim Risvig i det centrale motorrum. Avarta fik 2. halvlegs føste reelle chance fra deres venstrekant, der uden den store modstand fik lov til at gå igennem feltet og afslutte, men heldigvis faldt afslutningen i sidenettet, og kort efter faldt en afslutning fra hjemmeholdet, men direkte på målet og i favnen på Simon Bloch der ikke havde problemer med at holde bolden.

I kampens 59 minut kom forløsningen på det store arbejde Frem spillerne havde lagt for døren. Indlæg fra højrekanten, som Avarta keeperen fuldstændigt mistimede, og Mohammed Azaquoun kom lige en brøkdel for sent tl indlægget, men energisk kom han ud på venstrekanten og fik fat i bolden og sat sin oppasser af og serverede bolden inde midt for mål til Daniel "Elly" Pedersen der tog et par driblinger for at komme på skudhold, og vupti, 0-1 på måltavlen og Frem´s topscorer fra sidste sæson havde sat sin anden scoring ind i sæsonen.

I det 65 minut var det en noget passiv defensiv hos gæsterne der betød, at en af hjemmeholdets spillere kom på skudhold midt i feltet, klige ud for højre stolpe, men i sidste øjeblik kom Rasmus Loui Larsen ned i en glidende og fik afværget den store mulighed. De sidste 25 minutter af opgøret var en mærkelig forestilling at sidde på, da man sad med fonemmelse af, at hjemmeholdet ikke rigtig troede på tingene, og ikke gik helthjertet efter udligningen, og omvendt gik BK Frem for meget efter direkte vindere og brugte ikke nok omtanke, når bolden var deres fødder, hvor man i stedet for at spille bolden rundt i de områder som hjemmeholdets spillere tillod, gik man i stedet for målrettet efter 2-0 målet.

I det 80 minut brød en Avarta spiller fri på venstrekanten og lagde et farligt indlæg, men heldigvis var der ikke nogle af de grønblusede inde foran målet, så chancen ebbede ud i ingenting. Blot et par minutter senere burde indskiftede Mohammed Touray have lukket kampen, da et indlæg fra Beran Camili lå perfekt, og pandebrasken skulle bare have været sat knaldhårdt på, men i stedet blev bolden forsøgt dirigeret over i ved modsatte stolpe, og den store chance og bolden forsvandt bag baglinjen og til målspark.

Avarta forsøgte til sidst at sætte en offensiv ind for at få udligningen, og noget ubegribeligt dømte den noget inkonsekvente dommer frispark til hjemmeholdet på kanten af feltet. Helt uforståeligt, da Mikkel Andersson havde erobret bolden fra to granvoksne spillere fra Avarta og efterfølgende blev skubbet i ryggen, og alle forvendtede, at dommeren ville pege mod Avartas banehalvdel, men nej, kendelsen gik den modsdatte vej.

På det efterfølgende frispark opstod der noget klumpspil, og bolden faldt noget tilfældigt ned til en Avarta spiller der stod fuldstændig alene i en position der så ud til at være en meter offside, men der var ingen markering fra linjevogteren der slet ikke stod placeret ordentligt i situationen, da han ikke så ud til at være fulgt med ned efter at forsvarslinjen bakkede efter at der var sparket, så han så slet ikke ud til at være i nærheden af at være på linje med situationen, og død hamrende ærgerligt og dybt ufortjent stjal hjemmeholdet 1 point i det 93 minut.

Der var masser af opløftende ting at tage med fra opgøret, men det er stadig ærerligt, at overvægten i spillet og chancer ikke betyder at der bliver sat flere mål ind, og de 2 point der blev smidt væk ville have været rare i tabellen,  men i en 2. division Øst der ser ud til at blive rigtig tæt, så er det selvfølgelig godkendt a hente 1 poit på udebane, og næste weekend venter hjemme i Valby Idrætspark en de på forhånd udråbte outsidere til oprykning næste sommer, Rishøj BK.

 

Boldklubben Frem´s startformation

Simon Bloch, Ibrahim Badran, Henrik Volquardsen (anfører), Christian Stokholm, Rasmus Louie Larsen, Beran Camili, Andreas Lundberg (47´ Tim Risvig), Mikkel Andersson, Mohamed Azaquoun (75´ Mohammed Touray), Jeppe Østenkær og Daniel Pedersen (68´ Mark Sundstrup)

Tobias Brogaard, Kevin Nielsen og Frederik blev ikke benyttet. Karantæne: Emil Dyre Nielsen.

Kampfakta:

0-1 59´ Daniel "Elly" Pedersen
1-1 92´ Mickey Mikander

Advarsler: Mikkel Andersseon (34), Christian Stokholm (44) og Daniel "Elly" Pedersen (68)

Dommer: Peter Feigh, Køge           Tilskuere: 683

Info: Den tidligere 1. holds spiller hos BK Frem, Bent Hougaard gik bort tidligere på ugen, og der blev holdt 1 minuts stilhed før opgøret og spillerne bar sørgebind.

  Avarta Frem
Afslutninger, 1. halvleg 1 5
Afslutninger, 2. halvleg 5 6
Hjørnespark, 1. halvleg 2 3
Hjørnespark, 2. halvleg 0 1

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -