facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Vigtig sejr

16. august 2014

Trods at sæsonen kun er to runder henne, og der mangler at blive spillet 28 runder i den netop startede turnering, så kan de 6 point der er sat ind på konto ikke tages fra spillerne og trænerteamet. Kampen i dag er trods sejren ikke en der vil sætte sig fast på hukommelsen, da der simpelthen ikke var nok nerve i kampen, og målt på de rigtig store chancer, så skal Boldklubben Frem være tilfredse med alle 3 point, da gæsterne fra Nykøbing FC havde to rigtig store chancer i 1. halvleg.

De første 10 minutter var en søvndyssende affære at sidde og se på, hvor begge mandskaber skulle se hinanden an, men langsomt fik Boldklubben et lille spillemæssigt overtag, men i det 14 minut fik Nykøbing Fc drevet bolden op omkring hjemmeholdets felt, og et indlæg blev fejlvurderet af Henrik Volquardsen og bolden strøg henover ham, og der kom en stenhård afslutning tæt på mål, men på mirakuløs vis fik Simon Bloch en hånd på bolden og afværget den store chance.

Næste chance kom til Boldklubben Frem, hvor Daniel "Elly" Pedersen var ved at overdrive sine driblinger udenfor Nykøbing FC´s felt, men hvis det var tilsigtet at træde på bolden og lige den til rette for Mikkel Andersson, så viste det simpelthen overblik, og den næste sekvens der kom viste også, at Sydhavnens Messi, Mikkel Andersson snart må få navnet Jesus, for de formidable mål der er blevet tryllet ind igennem tiden, da mange af dem er spetakulære.

Bolden lå tilrette for Mikkel Andersson og med et følt spark blev bolden sendt i en bue mod mål, hvor gæsternes keeper var kommet for langt ud, og bolden sejlede ind under overliggeren, og 1-0 til hjemmeholdet.

Kort efter var Jeppe Østenkær ved at skabe en kontrachance på højrekanten der kunne have givet en overtalssituation, men gæsternes Jakob Jensen valgte måske fornuftigt nok at trække nødbemsen, og et korrekt gult kort. Hjemmholdet Frem fik ikke rigtig skabt de rigtig store chancer, men modstanderen lukrerede på personlig fejl hos hjemmeholdet, og en sådan opstod midt i et opspil i det 25 minut, hvor der pludselig var en mand til mand situation udenfor Frem´s målfelt. Bolden blev spillet på tværs udenfor feltet og resolut blev der taget et træk og sendt en afslutning afsted, som Simon Bloch dog så ud til at have styr på, da den gik i sidenettet tæt på ydersiden af stolpen.

BK Frem spillede en godkendt 1. halvleg uden dog at være rigtig prangende, og hvor højderne fra onsdagens pokalkamp ikke blev nået, men der er ingen tvivl om, at det fornødne held der manglede i sidste sæson ser ud til at være vendt, da Mohammed Azaqoun på venstrekanten lagde et indlæg, som Jacob Bonde Jensen uheldigt sendte ind i eget net til 2-0 i det 33 minut.

Flere gange havde gæsterne tegningen til at blive rigtig farlige via deres kanter, der fik slået nogle giftige indlæg, men hver gang var den næste bølge ikke kommet med ind i feltet, men den stod 2-0 på tavlen, da den udmærkede dommer Yasin Seker fløjtede til pause med et korrekt gult kort til Andreas Lundberg noteret i den sorte bog

2. halvleg var dårligt startet, før end at gæster fik tildelt et hjørnespark, og et indlæg til højre stolpe viste sig desværre at være perfekt lagt i en stor klump af modstandere og forsvarer, og hvem der fik sendt bolden ind bag stregen, men oppe fra tilskuerlægterne kunne det desværre ikke vurderes, men ihvertfald dumpede bolden ind bag keeper Simon Bloch til udligningen 2-1 efter 50 minutters spil.

Resten af opgøret havde enkelte sekvenser med farlighed i sig i afslutningerne, men nogen god 2. halvleg var det absolut ikke at sidde og overvære, men denne gang viste Frem spillerne kynismen til ikke at smide tingene væk i de døende minutter. Sidste sæson ville niveauet i 2. halvleg have kostet, men den føromtalte kynisme betød, at gæstyerne måske kunne føle sig snydt for 1 point, da de igennem opgøret havde de største chancer, mens hjemmeholdet trods at tingene ikke fungerede helt, så ud til at kunne styre tingene hjem, og det viste sig at holde stik, da opgøet efter 93 minutters pil endte med 2-1.

Nu venter nogle kampe søndag, hvor enkelte mandskaber kan passere i tabellen, men uanset hvad resultaterne søndag ender med, så er der en moralsk sejr der mentalt betyder meget, når næste weekends opgør skal spilles ude mod Avarta.

Der er allerede skabt et lille hul ned til stregen, hvilket bør give lidt mere frihed, da pointtab eller endda nederlag i næste opgør ikke vil være en katastrofe, men mon ikke at cheftræner Henrik Gundersen og spillerne gerne vil forsøge at hente tre fulde pointhøster ind i tabellen, som vil være første gang siden tilbagevenden til divisoner.

 

Boldklubben Frem´s startformation

Simon Bloch, Ibrahim Badran, Henrik Volquardsen (anfører), Frederik Kragh, Rasmus Louie Larsen, Beran Camili (58´ - Mark Sundstrup), Andreas Lundberg (65´ Tim Risvig), Mikkel Andersson, Mohamed Azaquoun, Jeppe Østenkær og Daniel Pedersen (86´ - Mohammet Touray)

Kampfakta:

1-0 17´ Mikkel Andersson
2-0 33´ Selvmål (Jacob Bonde Jensen)
2-1 50´ Nicky Bertelsen

Advarsler: Andreas Theil Lundberg (44), Henrik Volquardsen (51) og Mikkel Andersson (89)

Dommer: Yasin Seker, Hvidovre             Tilskuere: 529

Info:

Mohammed Touray og Mark Sundstrup vendte begge tilbage til klubben og spillede kampen efter afstikkere til Greve IF og Birkerød Skjold IF

  FREM NFC
Afslutninger, 1. halvleg 2 4
Afslutninger, 2. halvleg 5 3
Hjørnespark, 1. halvleg 3 3
Hjørnespark, 2. halvleg 1 3

Billeder fra opgøret kommer søndag eller mandag.

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -