facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 AFLYST
Spilles i stedet 22/10 kl 19:00
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Dejavú

14. august 2014

Efter gårsdagens opgør på kunststofbanen i Hellerup imod en af 2. division Øst formoede tophold sidder man tilbage med en rigtig ærgerlig fornemmelse, da chancerne og spillet i store dele af opgøret berettigede til at hente sejren og videre avancement til 2. runde i landspokalen, og måske en rigtig kassekamp på Valby Idrætspark, men som det har været kendetegnende det sidste års tid, bliver de mange chancer ikke omsat til scoringer, og det koster desværre alt for ofte point, og denne gang exit pokalen.

(Foto: Preben Pauthel) De skadede spillere fulgte med ude fra lægterne

Op til kampen var der en del spillere der døjede med nogle mindre skader, så det var en decimeret trup trænerteamet havde at udtage sine spillere fra, hvilket betød at der var en del ændringer i opstillingen kontra opgøret mod B1908 i lørdags, men alle de skadede spillere stod linet op for at se opgøret, inklusiv Lasse Lindberg der nu tørner ud for reserveholdet hos FC København.

Kampen startede i et hektisk tempo, og allerede efter 5 minutters spil kom der en kontroversiel situation, hvor anfører Henrik Volquardsen hang i forsvaret, mens de andre forsøgte at trække en offside, og bolden blev spillet henover anføren, og Christian Stokholm var ved at indhente HIK spilleren der kom alene med den debuterende keeper, Tobias Brogaard, men udefra så det ud til at Christian Stokholm med vilje væltede ind i ryggen på HIK spilleren, lige på kanten af feltet. Dommeren fløjtede, og alle udenfor kridtstregerne forventede at se det røde kort blive præsenteret, men det blev et gult kort, da vurderingen fra dommeren var, at Christian Stokholm var snublet.

I samme moment blev han skadet, men forsøgte at spille videre, hvilket senere skulle vise sig senere ikke at være muligt i 1. halvleg. Kampen havde nerve og intense dueller, og det bølgede frem og tilbage, men i det 12 minut modtog debuterende Frederik Kragh bolden på venstre side, sendt bolden på tværs af banen til endnu en debutant, Ibrahim Badran, der fik afdriblet sin direkte modstander, og genialt blev bolden spillet ind i en tunnel i midterforsvaret hos Hellerup IK, hvor Daniel "Elly" Pedersen med ryggen til mål modtog bolden, og fiks fik drejet sig rundt og efter et træk sikkert satte bolden ind i netmaskerne til 1-0 til Boldklubben Frem.

Skudstatistikken i 1. halvleg sagde 8-7 i gæsternes favær, men det var absolut Boldklubben Frem der havde de rigtig farlige forsøg, mens hjemmeholdets ikke voldte de store problemer. I det 17 minut modtog Frederik Kragh en tværpasning små 23 meter direktte udenfor målet, og resolut blev der trykket af, og på mirakuløs vis, fik hjemmeholdets keeper på målstregen vippet bolden over overliggeren, og stadig 1-0 på den manglende måltavle.

På det efterfølgende hjørnespark, som Boldklubben Frem i øvrigt havde seks af 1. halvleg mod ingen til Hellerup IK, opstod der i noget klumpspil to kæmpe store chancer til Boldklubben Frem, men begge gange stod en af hjemmeholdets spillere på stregen og fik reddet hjemmeholdet fra at komme yderligere bagud. Lige umiddelbart efter måtte Christian Stokholm lade sig udskifte med Simon Stage, da anklen ikke kunne klare flere belastninger efter episoden fra kampens 5 spilleminut.

(Foto: Preben Pauthel) Cheftræner Henrik Gundersen havde nok kun få ting at få rettet i pausen

I det 29 minut havde Boldklubben Frem endnu et hjørnespark, og hårdt presset tabte hjemmeholdets keeper bolden ned på engen målstreg, men desværre var der ingen der fulgte nedfaldet til dørs, og keeperen kunne heldigt holde fast i bolden på stregen.

Hellerup IK´s første rigtig store chance kom i det 33 minut, hvor det gæstende forsvar så noget passive ud og bakkede, og det gav en Hellerup spillere muligheden for at trykke af lige udenfor målfeltet, men heldigvis var Tobias Broggard på plads og fulgte bolden til dørs udenfor opstanderen. Det var igen Hellerup der havde den næste store chance, men en fantomredning af Tobias Broggard afværgerede situationen, og han fik selv fat i returbolden, og stadig 1-0 til gæsterne.

Nu var det så Boldklubben Frem der igen overtog spillet efter at hjemmeholdet i en kort periode havde haft trykket gæsterne ned, og indskiftede Simon Stage modtog bolden på venstresiden, afdriblede et par modstandere, og med en følt kattepote sendte han bolden op mod krogen i modsatte side, men med det yderste af neglene fik hjemmeholdets keeper skubbet på bolden på ydersiden af stolpen og til endnu et hjørnespark.

Et noget tyndt frispark omkring halvvejs inde på gæsternes banehalvdel i venstresiden blev taget hurtigt til venstrekanten hos Hellerup IK, og bolden blev sendt ind i feltet, hvor den så ud til at blive snittet videre over bag modsatte stolpe, hvor Rasmus Loui havde misset sin markering, og iskoldt blev bolden hakket ind med et vristspark i modsatte sidenet, desværre indenfor målrammen, og absolut ikke en fortjent udligning til 1-1 i det 43 minut, men flot var det sparket ind af Frederik Trier.

Boldklubben Frem gav hurtigt bolden op midt i jublen hos hjemmeholdet, og Daniel "Elly" Pedersen kom fri til skud, dog fra en spids vinkel og bolden susede små 6-7 meter udenfor stolpen i modsatte side, hvilket også blev 1. halvlegs sidste aktion.

Boldklubben Frem kom frem til 2. halvlegs første chance, hvor Ibrahim Badran drev bolden frem, men han faldt, og noget uforståeligt dømte dommeren ikke for hands på bolden, men han fik hurtigt rejst sig og spillet bolden videre til Daniel "Elly" Pedersen der tog et træk, men afslutningen faldt desværre i sidenettet i det 50 minut, og der skulle blot gå to minutter før end at bolden var nede i gæsternes felt, go på et klumpspil, hvor bolden to gange burde havde været ekspederet ud af Gentofte kommune, faldt bolden ned til hjemmeholdets Jose Puento der gjorde det til 2-1 til hjemmeholdet.

Boldklubben Frem gik ikke ned af denne scoring, men trykkede stadig på, og fra bænken blev der ikke tøvet med at få udligningen i resten af kampen, da der blev satset offensivt. Mikkel Andersson modtog bolden i det 74 minut omkring 25 meter lige ud for venstre stolpe på hjemmeholdets banehalvdel, og resolut blev bolden sendt afsted i en bue, men desværre på foden af højre stolpe, og den afslutning havde fortjent en bedre skæbne (og mon ikke at hans kælenavn så var blevet omdøbt til Jesus Messi).

(Foto. Preben Pauthel) Måske vinder Boldklubben Frem ikke altid alle kampe, men på lægterne er det altid en stensikker sejr

Hjemmeholdet havde bolden i det 77 minut oppe midt på gæsternes banehalvdel, men en fejlpasning gav Boldklubben Frem en kontra chance med overtal, og alles fokus var rettet frem mod kontrachancen, men pludselig lød dommerens fløjte, og to spillere lå nede i græsset på Boldklubben Frem´s banehalvdel, og dommeren gik hen til Emil Dyre Nielsen og præsenterede ham for et direkte rødt kort, og alle stod noget overrasket over hvad der var sket. Situationen opstod ved, at Emil Dyre Nielsen havde fået skubbet en underarm op mod sin hage, og han havde efterfølgende foretaget den samme aktion, men hjemmeholdets spiller udnyttede situationen og faldt dramatisk, og et korrekt rødt kort, da dommeren kun så den sidste aktion, men havde han haft føling på den første aktion, burde der have været præsenteret to røde kort.

Resten af kampen bølgede frem og tilbage, og trods at gæsterne var nede med kun 10 spillere, blev der forsøgt til det sidste at hente udligningen og dermed forlænget spilletid. Det blev desværre exit landspokalturneringen i 1. runde og dermed europæsik fodbold til næste sæson, men nu kan der fokuseres på turneringen, dog var det med en lille bet, da både Simon Stage og Christian Stokholm er yderst tvivlsomme til weekendens opgør, mens det røde kort betyder at Emil Dyre Nielsen i de næste to turneringskampe sidder udenfor lægterne og afsoner det røde kort der bliver overført til turneringen. Men på positivsiden er det, at der blev spillet mere end lige op med et af de forventede tophold i 2. division Øst.

 

Frems startformation: Tobias Brogaard, Ibrahim Badran, Christian Stokholm (23´ Simon Stage (55´ Simon Sinkjær), Henrik Volquardsen (anfører), Rasmus Loui Larsen, Emil Dyre Nielsen, Mikkel Andersseon, Andreas Lundberg, Frederik Kragh (73´ Mohammed Azaquoun), Mark Kurzweg og Daniel "Elly" Pedersen

Kampfakta:

0-1 12´ Daniel "Elly" Pedersen
1-1 43´ Frederik Trier
2-1 52´ Jose Puento

Kort:

Christian Stokholm (5´gult), Emil Dyre Nielsen (77´ rødt), Henrik Volquardsen (82´ gult), Simon Sinkjær (86´ gult)

Info: Der var fire debutanter i kampen for Boldklubben Frem, hvilket var Ibrahim Badran, Tobias Brogaard, Frederik Kragh og Mohammed Azaquoun

  HIK FREM
Afslutninger, 1 halvleg 7 8
Afslutninger, 2. halvleg 5 5
Hjørnespark, 1. halvleg 0 6
Hjørnespark, 2. halvleg 3 1

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -