facebooksøg
Boldklubben FREM

Frem sluttede med uafgjort

21. juni 2014

Så nåede vi frem til sidste kamp i denne sæson, modstanderen var lige som sidste år Næstved på udebane, og lige netop Næstved er ikke Frem’s kop te for det er yderst sjældent vi henter point der. Næstved er dog et af de hold vi formentlig ikke skal møde næste år, da de her sidst på ugen frivilligt har meldt sig til at spille i vestrækken, og med mindre andre får samme tanke så får de fornøjelsen af adskillige ture til Jylland. Frem var uden anfører Henrik Volquardsen, som havde fået en spilledags karantæne, der ud over måtte Frem undværer Andreas Lava Olsen.

Frem startede kampen ganske flot, Frem havde dog fordel af den kraftige medvind. Efter 4 minutters spil havde Frem kampens første chance, da Kasper Rice slap fri i venstre side af Næstved straffesparksfelt. Kasper Rice sparkede hårdt mod mål, men Næstved keeperen fik pareret. Bolden havnede dog igen hos Frem spilleren, men denne gang sparkede han bolden lige i favnen på målmanden.

I kampens 13. minut fik Frem igen en stor mulighed, Rasmus Louie Larsen slap fri på en lang aflvering, og fra kanten af feltet sparkede han hårdt mod mål, men overliggeren fik reddet for Næstved. I kampens 18 minut kom Frem foran, Jeppe Østenkær gik op i en duel midt på Næstved’s banehalvdel, Frem spilleren vandt duellen, og bolden havnede for fødderne af Daniel Elly Pedersen, som resolut sparkede hårdt på mål, hvor en Næstved keeper som var noget fejlplaceret ikke fik fat på bolden og den strøg i mål.

Næstved havde deres første mulighed i det 21. minut hvor Kristoffer Munksgaard driblede sig igennem i  Frem’s højre side og fik afsluttet fra en noget spids vinkel men Lasse Sørensen fik pareret bolden til hjørnespark. I det 34. minut havde Næstved endnu en mulighed, da Mathias Nielsen fik rimelig meget plads uden for feltet så meget plads at han kunne trække på tværs og sparke hårdt mod mål, men Christian Stokholm fik reddet til hjørnespark

Daniel Elly Pedersen havde en mulighed i det 37. minut man sparkede forbi Næstved’s mål. Kort efter havde Frem’s topscorer en stor mulighed da han blev spillet fri med en dyb stikning, men Frem spillerens afslutning blev rettet af til hjørnespark.  Kort før pausen havde Frem en stor mulighed, Jeppe Østenkær gik helhjertet ind i en tackling i Næstved straffesparksfelt, og bolden havnede hos Daniel Elly Pedersen, som sparkede på mål, men bolden tog den forkerte side af fjerneste opstander.

Det var tydeligt at Næstved havde vinden i ryggen i anden halvleg, og den kraftige vind gav nu Frem problemer. Næstved overtog spillet, og havde i det 49. minut et frisparksforsøg, men bolden gik en del over Frem’s mål. Næstved fik udlignet i det 54. minut, et indlæg fik højreside havnede midt i Frem’s straffesparksfelt, og her stod der faktisk to spiller udækket, og den ene af dem, Kristoffer Munksgaard, fik da også sparket bolden i mål.

I det 58. minut havde Frem faktisk en stor mulighed for at bringe sig foran, igen, Jeppe Østenkær fik headet et indlæg mod mål, men Næstved’s keeper fik lige akkurat vippet bolden over mål. Næstved havde herefter en række store muligheder, i  det 61. minut stod Tobias Thomsen helt fri efter et indlæg fra Mikkel Rygaard, men hans hovedstød havnede ca 3 meter ved siden af mål.

I det 63. minut havde Mikkel Rygaard en mulighed efter et indlæg, men han headede bolden i favnen på Lasse Sørensen. I Kampens 66. minut blev Næstved’s Mathias Nilsen sendt af sted på en lang bold, men hans skud blev rettet af til hjørnespark. Frem havde en mulighed i det 68. minut hvor Tim risvig forsøgte sig med et skud, men igen blev bolden rettet af.

Mod slutningen af kampen faldt mængden af chancer, Frem havde dog en rigtig stor én af slagsen i det 81. minut hvor Rasmus Louie Larsen slap fri i venstre side og sendte bolden fladt ind foran mål hvor Næstved’s Christian Rådman forsøgte at sparke bolden i eget mål, dette mislykkedes dog da keeperen fik reddet

Kampen sluttede med pointdeling, og Frem spillerne kan godt klappe hinanden på skulderne, for jeg synes egentlig at der blev kæmpet godt. Uafgjort er nok et rimeligt resultat efter en halvleg til hvert hold.

Dette var så sidste kamp i denne sæson, en sæson så ikke helt har levet op til mine forventninger. En ny sæson står for døren efter en lille sommerferie til spillerne. Den kommende sæson starter i weekenden 9/10 August. Denne nemmeste vej ud i europa er via pokalturneringen hvor 1. runde spilles 12/12 August, alternativt ugen efter.

2. Division Øst 21. juni 2014 kl. 15:00 på Næstved Stadion  

Næstved-Frem 1-1 (0-1)
0-1 Daniel Pedersen (18)
1-1 Kristoffer Munksgaard (54)
 

Frem’s opstilling

Lasse Sørensen - Simon Stage (87, Kevin Nielsen), Lasse Lindbjerg, Christian Stokholm (anfører), Rasmus Louie Larsen - Beran Camili (73, Jimmy Mayasi), Mikkel Andersson, Andreas Theil Lundberg, Kasper Rice (62, Tim Risvig) - Jeppe Østenkær, Daniel Pedersen.

Ubenyttede reserver: Frederik Mehder

Advarsler:
Christian Raadmand, Næstved (44)
Mikkel Andersson, Frem (49)
Mathias Nielsen, Næstved (82)
Kristian Karsum, Næstved (89)
Jeppe Østenkær, Frem (90)

Dommer: Jonas Hansen, Østerbro

Tilskuere 585

Ref. CMH

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -