facebooksøg
Boldklubben FREM

Opadgående

12. juni 2014
Ærgerligt pointtab på Amager
Sikken en herlig fodboldkamp og sidde som tilskuere og overvære 2. pinsedag i en stegende hede der måtte have gjort det ekstra svært for spillerne på banen. Men trods den kvælende varme leverede begge mandskaber en særdeles underholdende affære for de mange fremmødte tilskuere.
 
Formkurven er opadgående med flot spil på de fleste positioner på banen gennem samtlige 90 minutter og med en dejlig optimisme og vilje til at arbejde for hinanden. Skulle der have været en vinder i undertegnedes øjne, så vippede den en lille smule over til gæsterne der var klart undertippede af Danske Spil.
 
Men indsatsen lover godt for de sidste kampe, hvor Boldklubben Frem er storfavorit i det første opgør nu på lørdag hjemme i Valby Idrætspark, mens det sidste opgør bliver med de grønblusede fra Næstved IF i favoritrollen.
 
Nedrykkerne venter
SC Egeddal der rykkede op i juni sidste år, er allerede rykket ned igen til Danmarksserien og da gæsterne ikke har noget pres på sig, så kan de spille frigjort, og helt det samme gælder ikke for hjemmeholdets spillere, der trods alt nok ikke realistisk kan blive bedre end nummer 8 i sæsonen, hvilket selvfølgelig er skuffende i forhold til hvilke forventninger der inden sæsonstart var til mandskabet.
 
Men alt for svingende resultater i efteråret og også i opstarten af foråret har gjort det det kun bliver en placering som midterhold der venter når sidste spillerunde er afviklet. To gange tidligere har Boldklubben Frem tørnet ind i betydende kampe, og det var begge gange i efteråret, hvor det i pokalturneringen blev til en 4-0 sejr i Ølstykke, og som snildt kunne og burde have endt med dobbelt så mange mål.
 
Andet opgør gav en 5-1 sejr, ligeledes på Ølstykke Stadion i et opgør i 2. division i efteråret. Så er der godt nok spillet en træningskamp i vinters, hvor halvdelen af truppen var mere eller mindre halvskadede, og derfor blev der ikke lagt så meget vægt i resultatet, da det på det tidspunkt kunne give trænerteamet mulighed for at se spillere an fra 2. holdet.
 
(Fotograf EMil Nielsen): Paulis Rødder i festligt lag mens spillerne løber på banen
Anerkendelse af tilskuerne
På trods af de meget svingende resultater har tilskuerne til både hjemme- men specielt til udebanekampene været helt fænomenale igennem alle 28 spillede kampe med deres altid fantastiske opbakning, og spillerne har lavet en lille gimmick til tilhængerne inden kampen sparkes i gang, for at vise hvor meget støtten på lægterne betyder for dem.
 
Truppen til efter sommerferien og et par aftaler mere er ved at være på plads, så med kontinuiteten i de samme unge spillere ser fremtiden rigtig god ud, i det lange seje træk det er at genopbygge et fremtidens hold.
(Fotograf Preben Pauthel): Andreas Olsen´s sidste optrædende for BK Frem i denne omgang

Men inden at kampen sparkes i gang skal en spiller også have anerkendelse fra klubben, hvilket er Andreas Lava Olsen der efter den sidste hjemmekamp på lørdag rykker teltpælene op og tager hjem med familien til Færøerne. Derfor vil der fra klubbens side også blive sendt en anerkendelse til færingen inden kampstart.
 
46 kampe er det blevet til og 17 mål, og mon ikke at kamp nummer 47 også kommer på CV´et på lørdag for at vise anerkendelsen overfor den fysisk stærke færing.
 
Den kommende sæson
Hvilken spændende sæson der venter, når lodtrækningen til hvem der skal i 2. division Vest er overstået mandag den 23. juni. Lige nu skal 1 mandskab over i rækken og hvis Kolding B sætter point til mod Roskilde KFUM eller sidstnævnte vinder eller Greve vinder over bundholdet i rækken, så betyder det at to Øst hold skal over i Vest.
 
Men der kunne ligge og vente nogle spændende traditionsopgør i København med Boldklubben Frem, Hvidovre IF, Fremad Amager, B1908 og B93, og så selvfølgelig mandskaber som Næstved IF og FC Helsingør, og ikke mindst to hold der kommer tilbage fra Vest med selvtilliden i orden, HIK og Rishøj. Fra Danmarksseriens pulje 1 er Hvidovre mandskabet Avedøre allerede oppe i 2. division, mens de ser ud til at få følgeskab af Herlev eller måske FA2000.
 
Henrik Stokholm
Administrator
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -