facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 AFLYST
Spilles i stedet 22/10 kl 19:00
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Massere på spil

26. maj 2014
Formkurven er opadgående
Efter weekendens fuldt fortjente sejr over Skjold Birkerød og kamp nummer fire i streg i Valby Idrætspark uden nederlag, er der tegning til en rigtig flot afslutning på forårets kampe, men lørdagens modstander fra det nordvestlige København var af en helt anden kaliber end den der venter på onsdag i katedralbyen Roskilde.
 
(Fotograf ClausBirch.dk) Christian Stokholm og de andre i forsvaret får en travl dag på kontoret med at holde topscorer Emil Nielsen nede på de 29 scoringer han foreløbigt er noteret for
Masser af producerede chancer, men blot to mål, men på nogle virkelig flotte omstillinger der satte Skjold Birkerød spillerne til vægs. Nullet blev holdt i egen ende, og måske det vigtigste, selv om spillet var lidt langsomt til tider, så blev kadancen holdt henover alle 90 minutter, hvilket har været et problem i de tidligere kampe, hvor for meget energi har været fyret af på kampens første fase.
 
1 divisions mandskab venter
Onsdagens værter i Roskilde Idrætspark har været helt suveræne igennem sæsonen og lørdag blev det en realitet, at FC Roskilde fra næste sæson er tilbagevendt til landets næstbedste række efter to års fravær, og et stort tillykke med den fuldt fortjente oprykning.
 
På statistiksiden er der ikke de bedste minder med blot fem vundne kampe, syv pointdelinger og hele otte sejre til FC Roskilde, og de seneste opgør har været med nogle værter, der har været i en yderst dominerende rolle, hvor det seneste opgør i Valby Idrætspark endte 0-4 til gæsterne, og hvor Boldklubben Frem ikke fik et ben til jorden.
 
Sidst Boldklubben Frem gæstede Roskilde Idrætspark gik det ikke meget bedre, da hjemmeholdet helt fortjent på en hverdagsaften hentede en 3-1 sejr i hus.
 
Rekord jagtes
FC Roskilde tangerede med sejren i lørdags divisionsrekorden for flest vundne kampe i træk, og onsdag kan de sætte sig helt alene på rekorden, og på trods af at FC Roskildes træner i sidste uge udtalte til bold.dk, at de ville spare nogle spillere henover de sidste kampe mod midterholdene de skulle møde, når oprykningen var sikret, skal man nok ikke regne med at dette helt vil blive praktiseret på onsdag.
 
(Forgraf Preben Pauthel) Mikkel Andersson står noteret for 98 kampe inden onsdagens opgør og kommer han i aktion onsdag kan han måske fejres for sin kamp nummer 100 hjemme i Valby Idrætspark på lørdag
Mon ikke at FC Roskilde målrettet går efter at sætte sig på Danmarksrekorden helt alene og derfor ikke vil spare på krudtet, og derfor må det forventes at blive et særdeles svært opgør der venter med gæsterne som klare underdogs, men bolden er rund, og kan den gejst der har været vist i de seneste syv af otte spillede halvlege under Henrik Gundersen fortsætte, så er det absolut ikke en umulig opgave, men alle spillere skal være klar og på i samtlige 90 minutter for at operationen skal lykkes, nemlig at komme fra Roskilde Idrætspark med point på tavlen.
 
Massere på spil
Boldklubben Frem indtager den øjeblikkelige 7. plads i tabellen og ligger og kæmper med fire andre hold om midterplaceringerne, og som i sidste optakt, er det bedste og mest realistiske at håbe på placeringsmæssigt, når sæsonen rundes af, at indtage 6. pladsen, men det kan også sagtens være længere nede i tabellen.
 
Boldklubben Frem er endnu ikke sikret en ny sæson i 2. division, men med en sejr på onsdag og et nederlag torsdag til Skjold Birkerød hjemme mod Nordvest FC er en ny sæson sikret, så det må selvfølgelig være en motivationsfaktor i sig selv for spillerne, men mon ikke at spillerne også godt vil være dem der stikker en kæp i hjulet på, at FC Roskilde sætter sig alene i spidsen med en Danmarksrekord.
 
Selv 1 point på onsdag samtidig med Birkerød nederlag torsdag vil bringe overlevelsen i 2. division yderst tæt på, da der så blot skal 1 point mere til i de resterende fire kampe, da måldifference mellem de to klubber er på 19 mål i Boldklubben Frem´s favør, hvilket virker umuligt, men teoretisk stadig er lad sig gørligt.

Jeppe Østenkær er tilbage fra sin karantæne, og lige nu er den eneste tvivlsomme til onsdagens opgør Rasmus Loui, mens der ikke er andre i karantæne, så cheftræner Henrik Gundersen og hans trænerteam kan vælge fra øverste hylde til den startformation som de mener kan bringe point med hjem til Sydhavnen.
 
Så alle tilhængere af Boldklubben Frem, kom til Roskilde Idrætspark, hvor vejrudsigten lover solskin, og en helligdag torsdag, så der er ingen undskyldning for ikke at komme og støtte de blå- og rødstribede imod de dueblå fra FC Roskilde.

Henrik Stokholm
Administrator
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -