facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 AFLYST
Spilles i stedet 22/10 kl 19:00
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Nat og dag

20. maj 2014
Ærgerlig afslutning
Hvilken herlig lørdag med solen væltende ned over banen i Vangede og et top motiveret mandskab fra Boldklubben Frem der løb på banen og satte sig på begivenheders gang, og burde have gået til pausen med en komfortabel føring der skulle have lukket kampen.
 
Andreas Lundberg i jorden i Avarta kampen, og han er i overhængende fare for karantæne efter sidste weekends gule kort
Desværre var spillet fra 1. halvleg blevet lagt inde i omklædningsrummet i pausen, og det blev en trist affære at se de sidste 45 minutter, hvor Boldklubben Frem godt ville, men ikke fik det til at fungere, og hvor hjemmeholdet konstant forsøgte at trække tiden og tempoet ud af kampen.
 
Noget ufortjent scorede hjemmeholdet to gange i 2. halvleg og tog dermed de 3 point til kontoen, så Boldklubben Frem dumpede ned igennem en meget tæt tabel, hvor fem mandskaber ligger og kæmper om midterplaceringerne.
 
Med blot seks kampe tilbage på programmet i foråret, skal der virkelig kæmpes for at få de nødvendige point for at ende på 6. pladsen i tabellen, som nok er det mest realistiske at håbe på nu, da FC Helsingør på 5. pladsen har 9 points forspring med blot 18 point tilbage at spille om. Samtidig venter på papiret tre overkommelige modstandere og tre fra den øverste top, hvor det bliver rigtig svære opgaver der venter, endda alle tre på udebane.
 
Tilbage på sporet igen
Skjold Birkerød venter på lørdag i Valby Idrætspark, og endnu har der igennem hele sæsonen der startede den 3. august sidste år med fodboldopvisning ikke været den fornødne stabilitet i spillet henover flere kampe i træk.
 
Denne stabilitet skal etableres henover forårets sidste spillerunder, så spillerne kan gå til sommerpausen og få ladt batterierne op og være klar til en ny sæson, der starter den 9./10. august og umiddelbart efter træder Boldklubben Frem ind i Landspokalturneringen der har første spillerunde den 12./13. august.
 
Stabiliteten kunne jo komme i weekendens hjemmekamp mod Skjold Birkerød som ligger og kæmper en indædt kamp for at undgå at komme under nedrykningsstregen, ligesom de sidste to andre hjemmebane modstandere der er tilbage i foråret, Svebølle og SC Egedal ligeledes kæmper. 
 
Derfor vil heller ingen af de resterende hjemmekampe blive nogen nemme kampe, da alt spidser til og man har fra tidligere sæsoner har set, at de nederste hold i tabellen virkelig får skabt brugbare resultater.
 
Statistikken siger sejr
Tolv gange tidligere har disse to klubber stødt ind i hinanden, hvoraf de ni af kampene er spillet i 2. division, to i landets næstbedste række og en er spillet i Landspokalturneringen. Det har givet ni sejre, to pointdelinger og blot et enkelt nederlag, hvilket ligger helt tilbage til juni 1996, hvor en stor del af den nuværende trup i Boldklubben Frem kun var ganske små knægte, og dårligt var startet til fodbold.
Kasper Rice var lørdagens målscorer og ser her Tim Risvigs flotte mål sat ind i Avarta kampen
 
Sidst mandskaberne mødtes i efteråret 2013 endte det helt fortjent med en sejr på 4-2, blandt andet på to straffesparksscoringer af Daniel ”Elly” Pedersen indenfor de sidste fem minutter af 1. halvleg der også var pausestillingen.
 
Skjold Birkerød ville ikke noget i det opgør, og det må også forventes, at indstillingen hos gæsterne på lørdag er, at de stiller sig tilfredse med det point de har med sig som udgangspunkt og så vil leve på omstillinger.
Kunsten bliver så, om det unge mandskab hos hjemmeholdet Boldklubben Frem formår at spille med den nødvendige omtanke og ikke forcere tingene, så der kommer unødige blottelser ned igennem defensiven.
Boldklubben Frem er svækket offensivt til opgøret, da Jeppe Østenkær med et gule kort i lørdags er røget i karantæne, men situationen i efteråret var faktisk den samme, da Andreas Lundberg og Mikkel Andersson sad udenfor med karantæne og Jeppe Østenkær var på studietur i den kamp.
 
Forhåbentligt fortsætter tendensen med det voksende tilskuertal på hjemmebanen i Valby Idrætspark, så spillere og trænerteam trods den skuffende afslutning i lørdags får den nødvendige opbakning i festlige kulisser, så mandskabet kan gå fra banen i Valby Idrætspark for fjerde kamp i træk som ubesejrede og dermed igen gøre Valby Idrætspark til et FREM fort, og gerne med alle 3 point på kontoen.
 
Vel mødt lørdag den 24. maj kl. 15.00 når dommertrioen anført af dommer Peter Kjærsgaard-Andersen fløjter opgøret i gang.
 
Henrik Stokholm
Administrator
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -