facebooksøg
Boldklubben FREM
BKFREM - B 93
19. oktober 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Sejren vi trængte til

18. april 2014

Der var ikke megen tro på Frem hos de forskellige betting firmaer, i hvert fald havde et enkelt firma Helsingør som vinder til odds 3,50. Frem’s spil i de foregående kampe har heller ikke ligefrem været prangende, og med Frem’s skades situation i den meget smalle trup, skulle der næsten et mirakel til hvis alle tre point skulle blive i Valby.

Skadessituationen i løbet af ugen var blevet en smule forværret, både Mikkel Andersson, og Tim Risvig var udenfor og Beran var ikke helt klar efter sin skade. Faktisk sagde Henrik Jensen inden kampen at Beran slet ikke var klar til at spille og formentlig ikke ville komme på banen. Der ud over sad Kasper Rice uden for med karantæne efter det urimelige gule kort mod BSV som han faktisk fik for en ”ren” tackling på bolden. Henrik Jensen havde derfor valgt at give den offensive Drilon Redzepi chancen fra start og rokeret lidt rundt på nogle pladser.

Indianer-fodbold er vel nok det der bedst kan beskrive kampens start, begge hold tog det temmelig roligt, ingen af holdene havde synderlig lyst satse, En ting der dog slog igennem var at Frem i den grad lå meget tæt på modstanderen og gjorde det meget svært for dem at skabe noget. Første spæde forsøg kom i det 9. minut da Drilon Redzepi sendte et indlæg på tværs af feltet, men Andreas ”Lava” Olsen nåede ikke bolden.

Frem overtog mere og mere spillet, og i det 18. minut gav det pote, Frem fik tilkendt et frispark i venstre side. Bolden blev sendt mod fjerneste stolpe her headede Andreas Theil Lundberg på tværs mod forreste stolpe her dukkede Andreas ”lava” Olsen op og med et hovedstød sendte han bolden i en bue over Helsingørs målmand og i mål.

Kort efter målet var det tæt på at gå galt i egene rækker en misforståelse krydret med lidt koncentrationssvigt resulterede i at Helsingør’s Bobby Alm Nilsson slap fri med Frederik Mehder i Frem målet, men Frem keeperen fik med en fodparade afværget.

Herefter sad Frem tungt på kampen, og i det 22. minut var Frem igen farlige da der opstod massivt klumpspil foran Helsingørs mål, efter et hjørnespark, men Helsingør fik afværget. I det 28. minut tog Rasmus Louie Larsen en lang tur op ad linje og sendte bolden ind foran mål, men Andreas Olsen kom en brøkdel for sent.

Frem burde have øget føringen i det 32. minut da Andreas Olsen slap fri på en dyb stikning, men alene med keeperen godt presset bagfra, sendte han bolden i sidenettet.  Frem fik heldigvis et mål mere i det 35. minut, Simon Stage tog turen op ad linjen i højre side, og på baglinjen snød han lige en Helsingør spiller, inden han driblede på langs af baglinjen sendte bolden skråt bagud ind i feltet til Andreas ”Lava” Olsen som først forsøgte sig med et skud med højre benet da dette blev blokeret tog han venstre benet i brug og sendte bolden i mål.

I halvlegens sidste minut fik Frem endnu en mulighed, endnu engang slap Rasmus Louie Larsen fri i venstre siden og endnu engang sendte hn bolden ind foran mål, men her fik Andreas Olsen dog kun lige snittet bolden. I overtiden fik Helsingør reduceret, et frispark fra Mads Laudrup blev sparket kort ind i foran mål, hvor Bobby Alm Nilsson fikserede Frems forsvar og bolden gik direkte i mål med et noget forkølet skud, ærgerligt at men ikke i Frem forsvaret havde taget den mulighed i betragtning  men måske var det igen et koncentrationssvigt der gjorde sig gældende.

Anden halvleg startede med en stor chance til Frem, der var ikke engang spillet et minut før Frem fik etableret et kontra angreb, Rasmus Louie Larsen fand Andreas ”Lava” Olsen foran mål, og han forsægte sig med et saksespark, men bolden gik forbi mål.

Helsingør forsøgte at få tag i spillet, men Frem forsvarede sig flot, der blev virkelig arbejdet for sagen, og så kunne Frem etablere kontraangreb. På netop en kontra slap Andreas ”Lava” Olsen  fri, men han blev stoppet på kanten af feltet, fra min position på stadion havde jeg svært ved at se om det skete på lovlig vis, men dommeren vinkede afvisende, til gengæld kunne dommeren have dømt frispark med tilbagevirkende kraft, for ”Lava” fik lige et par skub på vej op ad banen.

Kort efter blev Andreas ”Lava” Olsen pillet ud, formentlig for at spare ham til mandagens opgør, og to minutter senere måtte Christian Stokholm udgå efter et skrub. Her var det faktisk rart at se at indskiftede Kevin Nielsen som fik debut næsten var en tro kopi af Stokholm og faldt godt ind i forsvaret.

Helsingør havde en mulighed i det 65. minut hvor Frederik Mehder blev fanget lidt på halvdistance efter et indlæg, men heldigvis sendte Bjarke Jacobsen bolden over mål. Kort efter havde Jeppe Østenkær en mulighed men hans skud blev blokeret. I det 77. minut fik Daniel Elly Pedersen en mulighed for skud efter et hjørnespark, og jeg tror faktisk hans skud var gået i mål hvis ikke lige Jeppe Østenkær havde stået i vejen

Helsingør forsøgte sig med et pres mod Frem’s mål, i kampens sidste ti minutter godt hjulpet af lidt underlige dommerkendelser. Dybt inde i kampens overtid, fik Helsingør et frispark på egen bane halvdel, bolden blev sendt ind i feltet hvor der blev begået adskillige frispark mod fremspillere for skub, de blev ikke dømt, til gengæld fik Helsingør et frispark en meter uden for feltet, et frispark som blev sendt på overliggeren.

Kampen sluttede med en Frem sejr, som var fuldt fortjent. Arbejdsindsatsen var i top, og det skal spillerne have stor ros for.  Der er dog ikke mange dage til at hvile ud i for mandag 2. påskedag gælder det Vanløse IF efter sigende på et græstæppe der har set bedre dage i Vanløse Idrætspark. Kampen starter kl. 15:00

2. Division Øst 17. april 2014 kl. 15:00 i Valby Idrætspark

Frem-Helsingør 2-1 (2-1)
1-0 Andreas Olsen (18)
2-0 Andreas Olsen (35)
2-1 Mads Laudrup (45)

Frem’s opstilling

Frederik Mehder

Simon Stage, Christian Stokholm (62, Kevin Nielsen), Henrik Volquardsen, Rasmus Louie Larsen

Drilon Redzepi (82, Beran Camili), Lasse Lindbjerg, Andreas Theil Lundberg, Jeppe Østenkær

Andreas Olsen (60, Jimmy Mayasi 60), Daniel Pedersen.

Ubenyttede reserver: Marco Brylov, Mohammed Youssef og Mark Kurzweg

Advarsler:

Daniel Pedersen (72)
Jannik Zimling, Helsingør (78)
Mikkel Bruun, Helsingør (93)
Henrik Volquardsen (94)

Dommer: Thomas Dahl Strandberg

Tilskuere: 664

Ref. CMH

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -