facebooksøg
Boldklubben FREM

Sort anden halvleg.

5. april 2014

Efter et par sæsoner men en opstart næsten uden skader, er skaderne væltet ind over Frem i dette forår. Således var der torsdag eftermiddag 12 skadefri spillere, et par af spillerne på skadeslisten blev testet kort før kampstart, og Frem kunne derfor på papiret stille med et rimeligt stærkt hold.

Frem kom rimelig godt fra start, og i kampens første minut sendte Daniel Pedersen bolden over mål efter et hjørnespark.  I kampens femte minut slap Simon stage fri i venstre side, men han tog den forkerte vej og NFC keeperen fik fat i bolden.

 Frem havde en stor mulighed i det 10. minut, Andreas Lundberg fandt Kasper Rice i feltet, Frem spilleren forsøgte et skud fra en noget spids vinkel men NFC keeper Rasmus Kurek fik reddet til hjørnespark.  Frem fik også en mulighed på det efterfølgende hjørnespark, bolden blev sendt ind i feltet, her dumpede bolden ned for fødderne af Andreas Lava Olsen som resolut sparkede mod mål, men desværre lige på målmanden.

Kort efter havde NFC en mulighed,  Joachim Pedersen forsøgte sig med et langskud, men bolden gik over Frem målet. Efter 20 minutters spil kom NFC mere ind i kampen, og NFC fik da også en mulighed, bl.a. på grund af dårlig opdækning men skudchancen fra en NFC spiller susede tæt forbi mål.

Frem havde en mulighed i det 24. minut da Kasper Rice tog et træk ind i feltet, men NFC målmanden fik reddet til hjørnespark. Frem havde også spæde forsøg i det 31 og 33 minut, begge gange endte det med skud over mål af Daniel Elly Pedersen

NFC Havde kort efter en stor mulighed, da en lang bold havnede midt i Frem’s straffesparksfelt, hvor en nFC spiller næsten havde frit skud mod mål, men bolden blev rettet af til hjørnespark. Hjørnesparket blev reddet ved at Frederik Mehder boksede bolden væk og Frem satte et hurtigt kontra angreb i gang, dette var et ubeskriveligt smukt kontraangreb, som desværre endte med et kikset skud fra Henrik Volquardsen.

Halvlegens sidste chance tilfaldt NFC, Frem satte et kontraangreb i gang, hvor Daniel Pedersen blev fældet men da han ikke fik frispark blev bolden sendt ind i Frem’s felt hvor målmand Frederik Mehder måtte redde hele to skudforsøg.  

Frem fik en skidt start på anden halvleg, i det 47. minut blev NFC’s Jacob Bonde Jensen spillet fri i feltet og med et flot skruet skud sendte han bolden i nettet. Kort efter havde NFC endnu en chance, men Nicky Bertelsen sendte bolden tæt forbi Frem’s mål.

At Frem har lidt problemer i de bagerste rækker blev udstillet i det 54. minut på en bold hvor Frem’s målmand egentlig bare skulle sparke bolden væk, men Lasse Lindbjerg løb i vejen og og var tæt på spille NFC’s Jonas Buhn fri til alt held kom Christian Stokholm på tværs og fik reddet med en tackling.  

I kampens 58. minut valgte kampens dommer Lars Skibild Jensen, at udvise NFC’s Joachim Pedersen, angiveligt for en farlig tackling, set fra min position så det dog ud til at være en lidt hård udvisning. På det efterfølgende frispark fik Frem udlignet, bolden blev sendt ind i feltet hvor den blev headet på målmanden og sprang ud i feltet igen her kunne Christian Stokholm så sende bolden i mål.

Kort efter havde Frem muligheden for at komme foran, da et indlæg havnede bagerst i feltet hos en fri Lasse Lindbjerg, men hans hovedstød havnede i side nettet. I stede fik NFC et mål i det 66. minut, og man kan konkludere at Frem virkelig har problemer i forsvaret, selv om Frem havde mange spillere hjemme, så lykkedes det NFC Anders Vest Hansen at trække sig fri i højre side og med et hårdt skud at passere en chanceløs Frem keeper.

Frem havde en god mulighed for udligning i det 69. minut da Simon Stage blev spillet fri i vestre side af NFC’s straffesparksfelt, men afslutningen var milevidt fra mål. Kort efter var Frem meget tæt på udligning, Drilon Repzeri modtog med ryggen til mål bolden midt i feltet , Lava vendte rundt og sendte desværre bolden på opstanderen.

I stedet for en Frem scoring så scorede NFC, Lars Pleidrup tog et træk på kanten af feltet, og sparkede bolden i mål, Flot skud, men det så lidt for let ud. Frem forsøgte sig med nogle udskiftninger men det hjalp ikke synderligt, det blev faktisk kun til en enkelt chance yderligere, et frispark som blev sendt ind i feltet, til en temmelig fri Christian Stokholm, men denne gang sendte han bolden over mål.

Kampen sluttede med et 1-3 nederlag, et eller andet sted så havde Frem bare ikke heldet, og blev straffet hårdt på de fejl de lavede, fejl som vi desværre også så i træningskampene. Otte mål i to kampe er for meget og så er det svært at vinde. Men alt i alt synes jeg ikke Frem havde fortjent nederlaget, Frem havde de fleste chancer og meste spil, men var absolut ikke prangende.

Tavlen skal viskes ren, og på lørdag er der en ny chance for at hive tre point hjem, når Frem møder BSV på Rundforbi stadion. Bemærk at kampen spilles kl. 15:00. BK Frem arrangere bustur læs mere på  http://www.bkfremsupport.dk/ Husk også at støtte i modgang.

2. division øst 5 april 2014 kl. 15:00 i Valby Idrætspark

Frem-Nykøbing FC 1-3 (0-0)

0-1 Jakob Bonde Jensen (47)
1-1 Christian Stokholm (61)
1-2 Anders Vest Hansen (66)
1-3 Lars Preidrup (69)

Frem’s opstilling

Frederik Mehder

Lasse Lindbjerg, Christian Stokholm, Henrik Volquardsen (anfører) (78, Tim Risvig), Simon Stage

Kasper Rice (69, Drilon Redzepi), Mikkel Andersson (77, Jimmy Mayasi), Andreas Theil Lundberg, Jeppe Østenkær  

Andreas Olsen, Daniel Pedersen

Ubenyttede reserver:  Marco Brylov, Philip Rasmussen, Kevin Nielsen og Thomas Krause

Advarsler:
Kasper Jensen, NFC (26)
Jonas Buhn, NFC (56)
Kasper Rice, Frem (66)


Udvisning:
 Joachim Pedersen, NFC (58)

Dommer: Lars Skibild Jensen, Dyssegaard

Tilskuere 849

Ref. CMH

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -