facebooksøg
Boldklubben FREM

Klar, parat, start...

25. marts 2014
Ud og ind
141 dage uden vigtige point at spille om er snart overstået, når der nu på søndag fløjtes op til årets første turneringskamp i 2. division Øst, hvor Nordvest FC venter på den anden side af kridtstregen.
 
I vinterpausen er der sagt farvel til nogle spillere i truppen, så som keeper Dan Meisel der har valgt at prøve kræfter andetsteds sammen med Mads Lundsteen, mens Simon Sinkjær er på højskoleophold i Jylland frem til sommerferien og klubbens to sydkoreanere er taget tilbage til den anden side af kloden. Vinteren har også været hård på skadesfronten, hvor anfører Mikael Simonsen sammen med Danni Jensen er ude i hele foråret, mens Andreas Olsen ser ud til at være tilbage igen i topform.
 
Ind i truppen er så kommet Drilon Redzepi, Kevin Nielsen der er rykket op fra 2. senior truppen og den unge keeper Frederik Mehder der kommer til fra Brøndby IF. Endelig er der et par spillere som er tvivlsomme til weekendens opgør, så der venter måske cheftræner Henrik Jensen en lille kabale.
 
Henrik Volquardsen alias POLICE har overtaget ansvaret som anfører i vinterpausen med Christian Stokholm
som sin sekundant
Pausen er overstået
Et forår med 15 kampe venter og en 6. plads i tabellen med 22 point, hvor der i efteråret blev smidt flere ærgerlige point skal forbedres henover de kommende 13 uger med flere point til kontoen, og første hurdle bliver Nordvest FC nu på søndag.
 
Et mandskab der henover vintermånederne har været igennem en turbulent tid, da klubben fra Holbæk har været truet af konkurs og de har mistet en del spillere, så hvor de står spillemæssigt er det lidt sværere at spå om.
 
Opgøret i efteråret i Valby Idrætspark endte noget misvisende med en pointdeling efter et opgør hvor Boldklubben Frem misbrugte mange gyldne muligheder for at lukke opgøret, og det var symptomatisk for efteråret, at der blev misbrugt for mange chancer, også i dette opgør, og på et selvmål kort før tid fik Nordvest FC taget 1 point med hjem til Holbæk.
 
Stærkest på udebane
I forrige sæson var Boldklubben Frem stærkest på hjemmebane, mens der foreløbigt i denne sæson er hentet flest point på udebane. Statistikken må selvfølgelig her i årets første turneringskamp godt udbygges med 3 point til kontoen til udebanestatistikken, men mere vigtigt er det, at Valby Idrætspark igen bliver et fort, hvor modstanderne har svært ved at spille og tage point med hjem fra. 30 point hjemme blev det til forrige sæson.
 
Denne pointhøst kan ikke nås i indeværende sæson da der blot er hentet 8 point af 24 mulige, men cheftræner Henrik Jensen og hans trup vil helt sikkert gøre sit til, at der i forårets syv hjemmekampe gøres alt for, at ingen af de besøgende mandskaber kommer væk fra banen i det snarligt renoverede Valby Idrætspark med en sejr.
 
7 og 8 point
6. pladsen der indtages for nuværende er hårdt presset nedefra, hvor der kun er 6 point ned til 12. pladsen og der er 8 point op til 4. pladsen i tabellen, så placeringen som nummer 7 fra sæsonen 2012/2013 bliver rigtig svær at forbedre meget mere, men forhåbningen er, at når der er spillet 30 kampe lørdag den 21. juni at Henrik Jensens tropper minimum har bevaret den nuværende placering på 6. pladsen og forhåbentligt med lidt tilsmilende held også har hentet en placering eller to højere oppe i tabellen.
 
Kamp nummer 20
Søndagens opgør mellem de to klubber bliver det 20 opgør, og her er statistikken på gæsternes side, da det er blevet til 10 sejre, 4 uafgjorte og 5 nederlag, men endnu har Boldklubben Frem aldrig tabt til klubben i de tre hidtidige opgør, hvor hjemmeholdet på søndag har heddet Nordvest FC. Her er det blevet til to sejre og en enkelt pointdeling.
 
Sidst mandskaberne mødtes i Holbæk blev det til en 1-0 sejr til gæsterne på et mål sat ind af Beran Camili i det 22 minut af det opgør der blev spillet i oktober 2012, og i den nuværende trup fra Boldklubben Frem er der kun fem gengangere fra det opgør, hvilket er Mikkel Andersson, Beran Camili, Christian Stokholm, Jeppe Østenkær og Lasse Lindberg.
 
Drømmescenariet søndag er at starte sæsonen med en sejr og at der så samtidig kom en lille overraskelse allerede lørdag i Sundby Idrætspark hos 8´erne, så afstanden op til 5. pladsen kunne blive minimeret allerede i årets første turneringsrunde.
 
Stærk støtte
2. divisions suverænt bedste publikum må tilhøre Boldklubben Frem, der kan fremvise flest tilskuere på hjemmebanen af alle mandskaberne med gennemsnitlig 900 på lægterne og i de syv udebanekampe Boldklubben Frem har spillet i efteråret var i snit 437 tilskuere til de kampe Boldklubben Frem spillede, og uden overdrivelse har de 250 tilskuere i hvert fald været repræsentanter fra gæstende Boldklubben Frem, så forhåbentligt venter der spillertruppen en lige så god oplevelse på søndag, når de løber ind som gæster på Holbæk Stadion med en festlig blå- og rødklædt kulisse med masser af røg og Frem sange væltende ind over banen.
 
Henrik Stokholm
Administrator
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -