facebooksøg
Boldklubben FREM

Nyhedsbrev fra bestyrelsen

25. februar 2014
Året 2014 er så småt i gang, og som et nyt tiltag vil bestyrelsen fremadrettet lave et månedligt nyhedsbrev omkring hvad som er sket i den forgangne måned og hvilke fremtidsplaner bestyrelsen og klubben arbejder med. Nyhedsbrevet vil udkomme ultimo hver måned, så de seneste nyheder fra bestyrelsesmøderne kommer med.
 
I efteråret gennemgik stadion er renovering, hvor det gamle TV tårn blev fjernet efter påbud fra kommunen, og de skurvogne der var brugt til dette blev i stedet placeret som nye udsalgssteder ved indgangen til stadion. Desværre blev omkostningerne til denne renovering større end beregnet, men på sigt bliver det den helt rigtige løsning for klubbens indtægtsmuligheder til 1. seniors hjemmekampe. Der har nu vist sig, at vi for at leve op til sundhedsmyndighedernes krav er nødt til at få installeret varmt vand i forbindelse med mad tilberedningen ved udsalgsstedet med grillen, så dette arbejdes der på.
 
Ligeledes er Pauli Jørgensen Loungen ved at gennemgå en lille ombygning der betyder, at der kan være flere sponsorer i loungen og fremtidsplanen er, at VIP II området ligeledes skal renoveres, så klubben kan modtage flere sponsorer, men der arbejdes p.t. på at skaffe sponsorer der kan istandsætte dette område som barderaftaler og lignende så projektet kan gå i gang.
 
I efteråret blev klubbens facade forskønnet ud til boldbanerne, da det gamle rygeskur blev fjernet, og klubbens lokaler ved caféen blev renoveret, men desværre opstod der problemer med skadedyr og et ødelagt murværk i gavlen som satte projektet lidt tilbage tidsmæssigt og gjorde renoveringen dyrere end beregnet, så i øjeblikket er klubbens lokaler ved at gennemgå den sidste del af renoveringens fase, og det betyder at caféen desværre er lukket på grund af håndværkere, men det forventes at være overstået ved udgangen af uge 9. Ombygningen har omfattet at nogle vægge er blevet fjernet, og det betyder større plads bag caféen til at servicere klubbens medlemmer, og at lokalet kommer til at virke større, da der bliver sammenhæng mellem forreste og bageste lokale.
 
Der er ikke så mange uger til at vi igen går i gang med turneringen, og det ser ud til at klubben får tilmeldt hele 33 turneringshold til dette kommende forår, hvilket er en stigning på fem hold i forhold til sidste forår, men med medlemstilgangen vokser udgifterne også, og derfor opfordres der til forældre og lignende, at klubben mangler holdsponsorer til kamptøj til de sekundære hold, da Malerselskabet A/S har tegnet et sponsorat for det kommende 1∏ år på alle 1. hold i ungdomsrækkerne. Så har man en idé om en sponsor, så kontakt venligst kontoret.
 
Klubben har indgået et samarbejde med Valby Bladet om at udkomme med en profilavis for Boldklubben Frem der udkommer i uge 14 og husstandsomdeles, og avisen vil omhandle alt omkring klubben, og tovholder på avisen bliver Valby Bladets journalister og sælgere til annoncerne, men hvis man har nogle gode forslag til artikler, så skriv til Per Jakobsen fra bestyrelsen på pj@bkfrem.dk med forslaget. Hvor tit profilavisen skal udkomme, er endnu ikke afgjort, da første oplag først skal vurderes, men planen er at den minimum skal udkomme for- og efterår eller måske hvert kvartal, men mere om dette når den første reaktion på avisen er vurderet.
 
Af fremtidige projekter er der lige i øjeblikket en gruppe i gang med at få undersøgt økonomien omkring at få anlagt Boldklubben Frem´s egen multibane for enden af klubhuset samt at få anlagt en opvisningsbane foran klubhuset, hvor 1. holdene kan spille kampe og 1. senior kan træne.
 
Der er planer for området omkring Boldklubben Frem. Frem bestyrelse er repræsenteret i gruppen af andre foreninger og institutioner, som kommer med bud på indretningen og driften af Club Danmark hallen, når ombygningen af denne sættes i gang. Vi er repræsenteret i stort set samme gruppe, som arbejder med Idrætsbyen Valby, hvor der er flere nye tiltag undervejs. Det er et langt sejt forløb, men der er stor opmærksomhed på arbejdet fra kommunens side. Senest denne artikel i Politiken - læs her. Er der spørgsmål til de to projekter, så tag fat i eller kontakt formand Claus Mohrhagen.
 
Klubben har ligeledes fået tildelt fodboldskole i uge 27, og forældreforeningen står som sædvanlig for dette arrangement.
 
Søndag den 23. marts vil klubben godt opfordre alle medlemmer og grupperne i BK Frem Support og hos Paulis Rødder til at komme og hjælpe til med lidt oprydning omkring klubhuset, da der er lidt havearbejde m.v. der trænger til at blive gjort og som påligger klubben i den lejeaftale der er indgået med Københavns Kommune, og ligeledes eventuelle småting på stadion der også kan laves inden sæsonstart, men mere omkring dette når vi nærmer os datoen.
 
Bestyrelsen
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -