facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - B 93
22. oktober 2019 19:00 Valby Stadion
2 Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Godkendt indsats

22. februar 2014

Kampfakta:

Startformation: Rasmus Prytz, Simon Stage (59´- Drillon Redzeip), Christian Stokholm, Henrik Volquardsen (anf.), Rasmus Larsen, Daniel Pedersen, Andreas Lundberg (´65 - Mark Kurzweg), Lasse Lindberg, Beran Camilli (59' - Mads Lundsteen), Andreas Olsen (´51 - Jimmy Mayasi), Jeppe Østenkær (59´ - Mikkel Andersson)

08 min. 1-0 Daniel Pedersen
15 min. 1-1 Casper Sørensen
45 min. 1-2 Alexander Lazarevic
46 min. 2-2 Andreas Olsen
76 min. 2-3 Alexander Lazarevic

En ganske seværdig kamp som tilskuer at stå og se på med masser af action igennem hele opgøret og ligeledes utallige chancer i begge ender, men ærgerligt er det, at der endnu engang blev lukket unødige mål ind på standardsituationerne og et ganske retfærdigt resultat havde nok været en pointdeling, men gæsterne fra Brønshøj der spiller niveauet over til dagligt viste lige den større skarphed der skal til for at vinde kampen.

1. halvleg virkede som om at hjemmeholdets spillere stod for bredt, hvorved der opstod huller i  mellemrummet ned igennem banen, og dermed var det også nemmere for gæsterne fra Brønshøj at opbygge sit spil henover midten, men samtidig var det også lidt stereotypt at gæsterne derefter forsøgte igennem kampen at spille lange bolden ned i bagrummet..

Hjemmeholdet fra Boldklubben Frem var klar fra første fløjt fra dommeren, og kampen bølgede frem og tilbage uden at nogle fik kontrol over opgøret, og et udspark fra Rasmus Prydtz i kampens 8 min. betød at Daniel Pedersen fik slidt sig fri af sin markering på midten af banen og da bolden faldt ned blev den elegant taget i fuldt løb og stensikkert blev den sat inde bag gæsternes keepper til hjemmeholdets føring på 1-0.

Den gode start og målet gav hjemmeholdet en gevaldig optismen på tingene, og i kampens 14 minut tøvede Brønshøj´s centerforsvar, og Andreas Olsen havde nærmest frit skud til afslutningen, som desværre ramte ydersiden af stolpen og gik til målspark og stadig 1-0 til hjemmeholdet der her burde havde bragt sig yderligere i front.

Bolden blev sat i gang på målspark, og Frem spillerne sov lidt i situationen over den hurtige igangsættelse af spillet og via venstre foravarssiden og lidt ping pong mellem gæsternes offenssive spillere blev bolden hurtigt bragt frem imod Frem´s målfelt og efter lidt ping pong endte bolden over i højre del at feltet, hvor en Brønsøj spiller stod fri og med en flot timet halvliggende vristspark fik sendt en bold i en blød bue henover Rasmus Prydtz der var kommet for langt til den ene side.

Udligningen til 1-1 kunne der sådan set ikke indvendes imod, men ærgerligt var det, at en standardsitution som et målspark hvor hjemmeholdets spillere endnu ikke var kommet på plads kunnne give en sådan ubalance, så det var så nemt at ligge presset så højt op som tilfældet var.

Kampen bølgede frem og tilbage med chancer i begge ender, hvor skarpheden manglede i de afgørende situationer, men i kampens 37 minut kom der gevaldig chance skabt af gæsternes målmand, der i flere situationer overspillede sine dribleevner, og en fejlpasning op midt i banen som faldt i fødderne på Andreas LUndberg betød, at gæsternes keeper var meget langt fra målets baglinjen, og Andres Lundberg opfangdede situationen, men fik også sendt bolden langt forbi et frit mål.

Man stod med følelsen at det kunne blive en dreng eller pige da opgøret bølgede frem og tilbage, men et fuldstændig dumt frispark af en Brønshøj spiller lige udenfor feltet gav hjemmeholdet en stor chance, og både Rasmus Larsen, Christian Stokkholm og Beran Camilli stod klar til at eksekvere sparket, men sidstnævnte tog afslutterens rolle og sendte en følt kattepotte op mod nærmeste krog, men en feberredning fra gæsternes keeper helt oppe i krogen betød at der stadig stod 1-1 på tavlen.

Spillet bølgede frem og tilbage, og kort efter slab en af gæsternes spillere fri og søgte skråt fra venstrekanten ind i feltet og fik vredet sig fri af Beran Camilli, en afslutningen fik Rasmus Prydtz flot med en refleks redning med højrehånden vippet til hjørnespark. Boldklubben Frem fik afværget situatione på dødbolden og fik ekspereret bolden op i modsatte enden, hvor Lasse Lindberg imod en forsvar i ubalance desværre sendete bolden henover overliggeren.

De mange fremmødte tilskuere troede at 1-1 ville blive pauseresultatet, men på det efterfølgende angreb virkede Beran Camilla tøvende og lod en spiller søge indad i banen og med en stikning ned mod baglinjren virkede defensiven ganske passivt hos hjemmeholdet, og ud af  ingenting fik en Brønshøj spiller lov til at gå til baglinjen, hvor både Simon Stage begge centerforsvarer søgte for langt over, og helt umarkeret kunne gæsternes koldt bringe sig i front 2-1 netop som dommerens fløjte lød til pausen.

I pausen havde cheftræner Henrik Jensen kun ganske få ting at ændre for at få ændret kampforløbet, og det var, at den centrale midtbane stod for bredt og skabte for mange huller henover midten, og dette blev kompenseret i 2. halvleg, hvor et gevaldigt pres straks fra start satte gæsterne under pres, og på forbilledligt arbejde af Jeppe Østenkær på kanten og et perfetkt inddlæg til Daniel Pedersen blev bolden elegant via en brysttæmning sendt ned i fødderne på Andreas Olsen der med et par markeinger i ryppen fik vendt sig via et par driblinger og resolut blev bolden sparket ind i netmaskerner til en fuldt fortjent udligning til 2-2.

Kampens sidste 45 minutter bølgede frem og tilbage masser af gode aktioner både defensivt og offensivt og med chancer i begge ender, men Brønshøj havde lige marginalerne på sin side, og i kampens 76 minut bragte gæsterne sig via en gevaldig offside på mindst to meter i front med 3-2, hvor linjevogteren faldt i søvn og stod og snakkede med tilskuerne bagved.

Rasmus Prydtz blev efterladt alene med en Brønshøj spiller i bagrummet, og fik handskerne på, men hovedstødet der var så tæt på mållinjen kunne ikke afværges, og bolden blev via hjemeholdets keeper sendt ind i siden af netmaskerne.

Bolden blev givet op efter føringsmålet, og der gik ikke mere end 45 sekunder, så sod Mark Kurzweg umarkeret udenfor feltet og fik sendt bolden på stolpen, og den allersidste chance opstod til Drillon Redzeip der desværre sendte afslutningen lige i brystet på en Brønshøj forsvarer, og dermed endte opgøret 3-2 til gæsterne. Havde retfærdigheden været til burde det have været en pointdeling, men allerede på tirsdag kl. 17:30 får Boldklubben Frem muligheden for at revanchere sig, når endnu et 1. divisions mandskab i form af Lyngby Boldklub venter på bane 4.

Henrik Stokholm

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -