facebooksøg
Boldklubben FREM

Dejlig dag i Ølstykke

22. september 2013

Efter at det i de seneste kampe er blevet til en ringe pointhøst på trods af udmærket spil, havde Frem mulighed for at rette lidt op på tingene i dag hvor modstander var SC Egedal som Frem udklassede i pokal turneringen tidligere i sæsonen. Til dagens opgør havde Frem ændret lidt i forhold til Næstved kampen. Kim Jaemin havde karantæne, mens Jimmy Mayasi var blevet skadet under fredags træningen, og det var blevet til en tur på bænken for Beran Camili. I stedet var der blevet spilletid til Lasse Lindbjerg, Danni  Jensen og Mikkel Andersson.

Det var et tændt Frem hold der løb på banen foran det 271 tilskuere lidt skuffende taget i betragtning at de 200 kom fra Frem. Efter syv minutters spil slap Danni Jensen fri i højre side og han lagde bolden præcist ind foran mål hvor Daniel ”Elly” Pedersen forsøgte sig med en afslutning, men den sad lige på Egedals keeper som fik afværget, men ”Elly” var hurtigt over bolden og fik trillet den uden om målmanden og i mål.

Frem var generelt hurtigst på bolden, og kombinationen af Mikael Simonsen og Andreas Lundberg virkede perfekt over for SC Egedals fysisk stærke midtbane spillere Efter 11 minutters spil, var det tæt på scoring igen, Daniel ”Elly” Pedersen forsøgte sig med et langskud, men målmande3n fik halvklaret, Rasmus Louis Larsen fulgte op med et hårdt skud, og Egedal’s målmand måtte give et hjørnespark. Hjørnesparket blev sendt ind foran mål her headede Jeppe Østenkær bolden på overliggeren, returen dumpede nærmest ned i hovedet på Mikael Simonsen 2 meter fra stregen, men hans høvedstød blev halvklaret af Egedal keeperen.

Bolden var dog meget hurtigt på Frem fødder igen, og inden Egedal havde organiseret sig havde Jeppe Østenkær banket bolden i mål med et skud fra kanten af feltet. Egedal havde en mulighed i det 23. minut hvor Christian Offenberg pludselig stod helt udækket foran mål, men hans hovedstød sad lige i armene på Lasse Sørensen i Frem målet.

Frem havde til tider rigtigt flot kombinationsspil, og i det 29. minut så man et godt eksempel på det da Jeppe Østenkær og Daniel ”Elly” Pedersen spillede 1-2 bold igenne Egedals forsvar og sidstnævnte fik en skudmulighed, men Egedals keeper Tim Lund fik reddet. Egedal benyttede chancen og satte hurtigt gang i en kontra mulighed, men Andreas Hauglund sendte bolden forbi mål

Lige som i pokalkampen kom Frem rigtig meget igennem på fløjene, og i det 31. minut slap Danni Jensen igennem og sendte bolden ind mod bagerste stolpe, Egedals målmand troede åbenbart han kunne nå op til bolden, det kunne han bare ikke, det kunne til gengæld Andreas Theil Lundberg som headede bolden i en blød bue over en sprællende keeper og i mål.

Frem scorede faktisk to gange yderligere i første halvleg, men begge gange blev målene annulleret for offside. Halvlegen sluttede med en Egedal chance, på en langskud, men Lasse Sørensen fik flot bokset det hårde skud væk.

Frem fortsatte det offensive spil fra første halvleg, og i det 48. minut blev det 4-0 til Frem, da Danni Jensen sendte et frispark ind foran mål hvor Mikael Simonsen nærmest udækket kunne heade bolden i mål. Det var i øvrigt kort efter Frem havde fået annulleret endnu et mål for offside.

Det kunne være endt med et rent blodbad i Ølstykke for i det 55. minut sendte Jeppe Østenkær bolden ind foran mål her kastede Rasmus Louie Larsen sig vandret for at nå bolden med desværre en brøkdel for sendt. Kort efter hamrede Rasmus Louie Larsen bolden på overliggeren mens Jeppe Østenkær sendte returbolden over mål.

Frem fik scoret sit femte mål i det 60. minut, bolden blev sendt ind i fødderne på Daniel ”Elly” Pedersen hvis forsøg dog blev blokeret at målmanden, returen sendte Jeppe Østenkær i mål til en 5-0 føring. Efter målet trak Frem sig en del tilbage på banen det var dog ikke de helt store chancer de skabte, og da Frem samtidig ikke rigtig kunne få kontra spillet til at fungere, blev det en lidt rodet affære. Frem fik dog en enkelt gang bolden i mål, da Beran Camili opsnappede en stikning som egentlig var beregnet til Mikkel Andersson, men Beran tog altså bolden og sendte den i mål, men Beran var i offside da han tog bolden og målet blev annulleret

Egedal havde en mulighed i det 80 minut på et langskud, som dog gik forbi Frem målet. Inde i dommerens overtid lykkedes det Egedal at reducere efter opspil i højre side med en tværpasning som Lasse Sørensen kun lige fik neglene på og Martin Drescher kunne nemt sende bolden i mål.

Endelig fik Frem en sejr igen, baggrunden var dog lidt billig, da Egedal bestemt ikke ligner et hold der slutter over stregen. Vigtigst var det dog at Frem fik gang i målscoringen, og tanket noget selvtillid (samt 3 point) inden næste uges opgør mod Fremad Amager. Den kamp kan blive rigtig spændende og holdet fra den ”fortkerte” side af Sjællandsbroen har fået en ganske god sæson start. Bemærk at kampen spilles kl. 13:00 p.g.a. et bundopgør i superligaen som vises på tv senere samme dag. Der vil være noget underholdning fra kl. 11:00 foran klubhuset.

2. Division øst 21 sep. 2013 kl. 15:00 på Ølstykke stadion

SC Egedal-Frem 1-5 (0-3)
0-1 Daniel ”Elly” Pedersen (07)
0-2 Jeppe Østenkær (12)
0-3 Andreas Theil Lundberg (31)
0-4 Mikael Simonsen (48)
0-5 Jeppe Østenkær (60)
1-5 Martin Drescher (90+2)

Frem’s opstilling

Lasse Sørensen

Lasse Lindbjerg, Christian Stokholm, Henrik Volquardsen

Danni Jensen, Mikael Simonsen (anf.)(61, Beran Camili), Mikkel Andersson, Andreas Theil Lundberg (74, Kasper Rice), Rasmus Louie Larsen

Jeppe Østenkær (71, Simon Sinkjær), Daniel ”Elly” Pedersen

Ubenyttede reserver: Dan Dræby Meisel, Simon Stage, Tim Risvig, Mark Sundstrup,

Advarsler:
Morten Edvold, Egedal (25)
Jacob Albrechtsen, Egedal (27)

Dommer: Paw Johansen, Brenderup

Tilskuere 271

Ref. CMH

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -