facebooksøg
Boldklubben FREM

Måltørken blev knækket

12. september 2013
En måneds tørke er overstået
Boldklubben Frem havde ikke scoret et regulært mål siden pokalkampen ude mod SC Egedal, men i lørdags kom der igen hul på bylden da Daniel ”Elly” Pedersen bragte Boldklubben Frem i front med 1-0 i starten af 2. halvleg mod Nordvest FC.
 
Chancer blev der produceret rigeligt af igennem opgøret, men som det har været kendetegnende igennem de seneste mange uger har der simpelthen ikke været den fornødne skarphed i front, hvor der har været produceret rigtig mange muligheder uden at bolden er kommet ind og ligge bag modstanderens målmand.
 
Desværre kostede en enkelt fejl mellem Lasse Sørensen og anfører Christian Stokholm i lørdags to point på kontoen, da selvmålet blot 3 minutter før tillægs tiden betød, at Nordvest misvisende tog point med hjem til Holbæk.
Foto Preben Pauthel: Anfører Christian Stokholm i ærgelse sidst mod Næstved IF
Foto Preben Pauthel: Anfører Christian Stokholm i ærgelse mod Næstved IF i sidste opgør
 
Revanche til gode
Er der en klub, som Boldklubben FREM ikke har gode minder om, så er det Næstved IF som i flere tilfælde har gjort det onde ved Boldklubben FREM, og det var også tilfældet i seneste opgør den 28. august i 2. runde af DBU Pokalen, hvor gæsterne burde være gået til pausen med flere mål imod sig, men ind ville bolden ikke for de offensive spillere i Frem trøjen, andet end på det straffespark som Daniel Pedersen satte ind i kampens 41 minut.
 
Anden halvleg fortsatte med et dominerende mandskab fra Frem, hvor Næstved IF momentvis havde teten i opgøret, og helt imod chancer og spil fik gæsterne udlignet til 1-1, hvorefter opgøret måtte ud i forlænget spilletid og straffespark, som jo desværre betød exit for Boldklubben FREM
 
Foto Preben Pauthel: Cheftræner Henrik Jensen instruere i pausen før den forlængede spilletid mod Næstved

 

 

 

 

Nu skal det være

Resultaterne de seneste kampe har ikke givet de point som spillet har været til, men set fra Boldklubben FREM´s side, så har de andre resultater heldigvis artet sig, så springet op til den øverste del af tabellen ikke er helt uoverskuelig, men omvendt skal der heller ikke meget til for at det går den ene eller anden vej i tabellen, da alle ligger og tager point fra hinanden.
 
Næstved IF kommer som klare favoritter til lørdagens opgør i Valby Idrætspark, hvilket de også var for en lille måned siden, og med fem sejre og blot en uafgjort kan det blive rigtig svært.
 
Et er pokalkampe hvor der er den ene chance og man måske sparer et par spillere, noget andet er turneringskampe, hvor der står vigtige point på spil, og presset på Boldklubben FREM´s spillere er selvfølgelig blevet lidt tungere, da spillerne godt ved at der er rigtig mange fans på lægterne der forventer en topplacering, og det har spillerne jo også selv som erklæret mål sammen med trænerteamet at ende i top 4.
 
Næstved skal bruge alle tre point for at holde trit med FC Helsingør i toppen, og det kan måske give hjemmeholdet BK Frem muligheder for at få sat den afgørende scoring ind så der igen bliver fuld pointhøst på hjemmebanen i Valby Idrætspark.
 
Spillet har i de sidste mange kampe egentligt være godkendt i de fleste spilleminutter, og der arbejdes stadig intenst på træningsbanen af cheftræner Henrik Jensen for at få løst op for, hvordan scoringerne igennem kommer, så der bliver sat flere point ind til tabellen.
 
Det sker forhåbentligt foran et talstærkt og trofast publikum der er 2. division Øst suverænt bedste 12 mand.
 
Henrik Stokholm
Administrator
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -