facebooksøg
Boldklubben FREM

Frem tabte to point

7. september 2013

Brændte chancer i massevis er årsagen til at Frem indtager en placering midt i tabellen, og det skulle der rettes op på i dag da man ellers ville risikere at Frem ville blive hægtet af. Frem måtte dog undvære Andreas Theil Lundberg som er på forretningsrejse,  og med hans spil i dette efterår et klart tab for Frem.

Nordvest FC (NFC) kom bedst fra start og havde allerede i det tredje minut en mulighed da Ricki Olsen sendte bolden ind foran Frem’s mål, hvor Christian Stokholm missede bolden i en tackling, og dermed stod NFC’s Martin Koch helt fri, men han sendte heldigvis bolden i sidenettet. Kort efter havde NFC endnu enmulighed, et frispark blev sendt ind i Frem’s straffesparksfelt, men Lasse Sørensen fik bokset væk for næsen af en NFC Spiller.

Frem kom ind i kampen, og i det 11. minut havde Frem sin første mulighed, Beran Camili sendte bolden ind i feltet og her stod Jimmy Mayasi temmelig meget fri, men Mayasi tog sig lidt for meget tid til at tæmme bolden og en NFC spiller kom på tværs og fik blokeret Frem spillerens spark. Returen blev sendt ind i feltet igen, denne gang fik Jeppe Østenkær rigtig meget plads men også hans skud blev blokeret.

I det 14. minut fik Frem tildelt et frispark på kanten af feltet, Rasmus Louie Larsent og det men sparkede direkte ind i muren. Herefter var der noget stilstand i spillet, begge hold fejlede i opspillet og præsterede rigtig mange fejlafleveringer. Det var faktisk ikke særlig underholdende at se på, resten af halvlegen bød kun på en enkelt mulighed til Nordvest, da Ricki Olsen i det 28. minut forsøgte sig med et hovedstød, men over Frem’s mål.

Frem havde et enkelt skruet skud fra Daniel Elly Petersen i det 36. minut, som dog gik forbi mål, og i det 38. minut sendte Rasmus Louie Larsen bolden ind foran mål hvor Jimmy Mayasi fik snittet bolden videre til Daniel Elly Petersen, men hans skud blev blokeret til hjørnespark.

NFC havde anden halvlegs første chance, da Ricki Olsen i det 51. minut slap helt fri men NFC har åbenbart også scoringskrise for NFC spilleren sendte bolden forbi Frem’s mål. Til gengæld kom Frem så foran i det 53. minut, et rigtigt flot opspil, hvor Jeppe Østenkær spillede 1-2 med Jimmy Mayasi. Situationen endte med at Jeppe Østenkær sendte bolden på tværs af feltet og her lykkedes det Daniel Elly Petersen at sparke bolden i mål men Frem skulle bruge hele tre forsøg på at få bolden i mål.

Det var en del svipsere fra Frem’s side i dag og en af dem kom i det 55. minut hvor Fazil Keeskin slap fri, men han sparkede lige på Lasse Sørensen som fik bokset bolden væk. I det 66. minut lavede NFC en fejl i forsvaret, Daniel Elly Petersen opsnappede bolden og spillede idere til en halvfri Beran Camili som dog sendte bolden forbi mål. Daniel Elly Petersen havde en mulighed i det 70. minut, da han blev spillet fri af Jimmy Mayasi, men Daniel’s skud blev blokeret til hjørnespark.

Frem har ikke rigtig ”tur” i den i øjeblikket og det er det 77. minut vidende om. Jeppe Østenkær sendte bolden ind foran mål, her forsøgte Jimmy Mayasi sig med et skud, men bolden blev blokeret. Daniel Elly Petersen var dog hurtigt over returen og sparkede hårdt mod mål, men ramte overliggeren. NF havde en sjælden chance kort efter, da Martin Koch pludselig stod helt fri foran Lasse Sørensen, men NFC spilleren sparkede direkte på Lasse som fik bokset bolden væk.

I det 86. minut havde Frem endnu en mulighed, da et indlæg passerede til bagerste stolpe hvor hvor Jeppe Østenkær fik sparket på tværs til indskiftede Mark Sundstrup, men han sparkede hårdt på NFC  keeperen. Frem havde faktisk rimelig kontrol med kampen, men rigtig uheldige i det 88. minut hvor et langt indkast fra en NFC spiller blev snittet i eget mål af Christian Stokholm.

Kampen sluttede uafgjort, hvilket ikke var retfærdigt, Frem spillede bedst specielt i anden halvleg, men formåede aldrig at lukke kampen. Endnu engang mistede Frem point grundet at man simpelthen ikke kan score på chancerne.

Næste kamp er på lørdag kl. 15:00 hvor Frem må tørste efter revanche mod Næstved. Også denne kamp er på hjemmebane, og en Frem sejr er påkrævet hvis man vil være med i toppen af rækken da tendensen i øjeblikket er den at rækken snart vil brække over.

2. Division Øst 7. september 2013 kl. 15:00 i Valby Idrætspark

Frem-Nordvest FC 1-1 (0-0)
1-0 Daniel Elly Petersen (53)
1-1 Selvmål Christian Stokholm (88)

Frem’s opstilling.

Lasse Sørensen

Kim Jaemin, Christian Stokholm (anfører), Henrik Volquardsen

Jeppe Østenkær, Lasse Lindbjerg (61, Mikael Simonsen), Mikkel Andersson, Rasmus Louie Larsen (71, Kasper Rice)

Beran Camili

Daniel Pedersen, Jimmy Mayasi (82, Mark Sundstrup)

Ubenyttede reserver: Dan Dræby Meisel, Tim Risvig, Danni Jensen og Simon Stage

Advarsler:

Jimmy Mayasi, Frem (35)
Kim Jaemin , Frem (43)
Kristoffer Dirksen, NFC (48)
Mohammed Asrihi, NFC (70)
Mikkel Andersson, Frem (90)

Dommer: Peter Kjærsgaard-Anderse, Frederiksberg

Tilskuere 877

Ref. CMH

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -