facebooksøg
Boldklubben FREM

Næstved heldigt videre

29. august 2013
"Elly" Scorede sikker på straffespark i første halvleg. foto Preben Pathuel

Frem har ikke rigtig været heldige mod Næstved seneste sejr var i foråret 2008, og senest gik det jo ikke alt for godt. Forhåbningerne var dog store, dels har Frem i dette efterår leveret bedre spil, og Næstved holdt et par profiler på bænken.

Det så også ganske godt ud fra start, Frem satte sig hurtigt på kampen, og i det 6. minut, havde Frem sin første chance, Kim Jaemin steg til vejrs efter hjørnespark og og med et hovedstød headede han bolden mod mål, men desværre stod der lige en Næstved spiller i vejen og fik bolden væk. Kort efter på endnu et hjørnespark headede Andreas Theil Lundberg bolden forbi mål.

I kampens 13. minut sled Jeppe Østenkær sig fri i feltet, og sparkede hårdt mod mål, men Næstved’s målmand fik reddet. I kampens 17. minut forsøgte Jimmy Myasi sig med et langskud, men over mål. I kampens 25. minut var det Daniel ”Elly” Pedersen der forsøgte sig, men Næstved keeperen fik reddet.

Det var Frem der sad tungt på kampen, og spillede rigtig flot. Frem burde også være kommet foran i det 29. minut hvor Frem slog kontra. Faktisk var Frem 2 mod en og Jimmy Myasi spillede Jeppe Østenkær fri, men Frem spilleren sparkede lige på Næstved’s målmand som måtte give hjørnespark.

I kampens 33. minut slog Frem igen kontra også denne gang spillede Jimmy Myasi, Jeppe Østenkær fri, og denne gang var afslutningen lidt bedre, men bolden snittede Næstved’s målmand og tabte farten. Jimmy Myasi forsøgte at følge op men det mislykkedes og Næstved fik sparket bolden til hjørnespark. I det 37. minut, forsøgte Jimmy Myasi sig med en afslutning efter et glimrende indlæg fra Daniel Elly Pedersen, men desværre sad skuddet lige på keeperen.

Næstved havde i 1. halvleg stort set ikke en eneste chance, og det var da også fuldt fortjent at Frem kom foran i det 40. minut, dog synes jeg at straffesparket dømt mod Næstved så lidt hårdt ud, Jeppe Østenkær blev fældet da han forsøgte sig med et saksespark. Daniel ”Elly” Pedersen scorede sikkert.

Næstved satte to profiler på banen fra anden halvlegs start, og kom flyvende fra start, de kom dog hurtigt ned på jorden igen, og Frem havde da også chancer til Jeppe Østenkær som sendte et skud tæt forbi mål, og kort efter tog Andreas Theil Lundberg en dribletur i Næstved feltet, og fik da også afsluttet med igen blev bolden reddet af Næstved’s bedste spiller Målmand Sebastian Olsen.

Næstved fik stort set uden af have haft en eneste chance i kampen udlignet i det 58. minut på et langskud fra Andreas Lissau hvor bolden blev sendt i en bue over Dan Meisel i Frem målet.  Efter målet gik kampen nærmest i stå, Frem gik ned i samme tempo som Næstved, og der gik nærmest 20 minutter hvor bolden ikke var i nærheden af de to felter.

Frem havde mange chancer for at afgøre kampen i den ordinære tid. 
Foto Preben Pathue
l

I kampens 78. minut, havde Frem igen en mulighed, da Daniel ”Elly” Pedersen forsøgte sig med et hårdt langskud, men bolden blev reddet til hjørnespark. I det 80. minut, slap Jimmy Myasi fri i feltet, men blev hægtet bagfra, der var ingen tvivl om der var kontakt, men dommeren mente åbenbart at Jimmy Myasi spillede på det.

Indskiftede Beran Camili, driblede i det 85. minut igennem Næstveds forsvar, og spillede kort til Jimmy Myasi som sendte bolden over mål. Frem burde have afgjort kampen i det 87. minut, Kasper Rice modtog bolden fra Beran i højre side og sendte den fladt ind foran mål til en helt og aldeles fri Jimmy Myasi som med en meter til målstregen og et tomt mål sendte bolden over mål. Fire minutter inde i overtiden havde Frem endnu en mulighed, men Rasmus Louie Larsen sendte et skud forbi mål, og den ordinære kamp endte 1-1

Frem havde ikke rigtig heldet med sig, og i det 92. minut fik Frem annulleret et mål. For mig så det ud som om Rasmus Louie Larsen blev skubbet ind i Næstved målet, muligvis ramte han ved den lejlighed bolden med hånden. Dommeren så kun han ramte bolden med hånden og han annullerede målet og gav Frem spilleren et gult kort.

Næstved havde en sjælden mulighed i det 98. minut, hvor et hovedstød blev reddet på stregen. Kort efter havde Frem en mulighed Henrik Volquardsen modtog en dyb stikning, men blev tacklet i skud øjeblikket. Kasper Rice havde et hårdt skud forbi mål i det 104. minut hvilket faktisk blev kampens sidste chance for de 22 dødtrætte spillere på banen formåede ikke i anden halvleg af den forlængede spilletid at præstere noget nævneværdigt.

Kampen skulle så afgøres på straffespark, og det startede godt med en redning af Dan Meisel, men Næstved keeperen fulgte trop og fik reddet Andreas Theil Lundbergs spark, herefter skiftes de to hold til at score indtil det 14. spark, som Christian Stokholm desværre sendte i armene på Næstved’s målmand.

Ingen tvivl om at Frem’s anfører var meget skuffet, og rigtig mange føler med ham. Men det var ikke ham der var årsagen til at Frem røg ud af turneringen, Frem havde rigelig med chancer i den ordinære spilletid, og en straffesparkskonkurrence er lidt af et lotteri. Der er rigtig mange ting som Frem skal tage med sig videre i turneringen, Frem præsterede rigtig flot spil i store dele af kampen.  

Frem spiller igen på søndag hvor modstanderen er Nykøbing FC som tidligere har haft andre navne, kampen fløjtes i gang på Telenor Arena kl. 15:00

Skuffelsen skal vaskes væk inden søndagens opgør. Foto Preben Pathuel

DBU Pokalen 28. august 2013 kl. 19:00 i Valby Idrætspark

Frem-Næstved 6-7 (1-0) (1-1) (1-1)(1-1)

1-0 Daniel Pedersen (41) str.
1-1 Andreas Lissau (58)

STRAFFESPARK.

1-1 Andreas Lissau brændte
1-1 Andreas Theil Lundberg brændte
1-2 Mikkel Rygaard
2-2 Mark Sundstrup
2-3 Daniel Jørgensen
3-3 Jeppe Østenkær
3-4 Stefan Nygaard Hansen
4-4 Kasper Rice
4-5 Kristoffer Munksgaard
5-5 Henrik Volquardsen
5-6 Joakim Normann
6-6 Kim Jaemin
6-7 Mark Leth Pedersen
6-7 Christian Stokholm brændte

Frem's opstilling

Dan Dræby Meisel

Kim Jaemin, Christian Stokholm (anfører), Henrik Volquardsen

Danni Jensen (82, Kasper Rice), Andreas Theil Lundberg, Mikkel Andersson, Rasmus Louie Larsen

Daniel Pedersen (82, Beran Camili), Jeppe Østenkær

 Jimmy Mayasi (104, Mark Sundstrup)

Ubenyttede reserver: Lasse Sørensen, Lasse Lindbjerg, Tim Risvig og Simon Stage

Advarsler:

Mike Mortensen, Næstved (10)
Danni Jensen, Frem (15)
Beran Camili, Frem (89)
Henrik Volquardsen, Frem (90+3)
Rasmus Louie Larsen, Frem (92)
Jeppe Østenkær, Frem (96)
Mikkel Andersson, Frem (103)

Dommer: Benjamin Helm Svedborg, Kalundborg

Tilskuere: 524

Ref. CMH

 

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -