facebooksøg
Boldklubben FREM

Meget gik galt

18. august 2013
Beran kom en brøkdel for sent  - Foto Claus M. Hansen

Efter et par flotte resultater, hvor modstanderne ikke ligefrem, har været specielt gode, var turen kommet til et af de hold, Helsingør,  man må formode ender i toppen af rækken. Rasmus Louie Larsen blev skadet under opvarmningen, så Frem måtte foretage ændringer af holdet i sidste øjeblik.

Skubben i ryggen er åbenbart noget dommer Benjamin Leander tillader, for gang på gang fik Helsingør spillerne lov til at plante hænder og albuer i ryggen på Frem’s forsvarsspillere, og det var i det 4. minut tæt på at koste mål, da  Daniel på den bekostning slap fri, men Dan Meisel var hurtigt ude af målet og fik fat på bolden.

Helsingør havde Frem nede i sække i første halvleg, Frem kunne slet ikke få spillet til at fungere, og jeg tror næppe det var Henrik Jensens tanke at Frem skulle spille høje bolde frem ad banen. Frem havde ikke ret meget at byde på, dog forsøgte Mark Sundstrup sog med et skud i det 15. minut, men bolden blev rettet af og Frem måtte nøjes med et hjørnespark.

Netop hjørnesparket gav Helsingør en kontra mulighed, og et indlæg fra Frem’s venstre side blev headet tæt over Frem’s mål af Peter Benjaminsen. Kort efter havde Frem en af de få chancer i halvlegen, Beran Camili slap fri på en dyb stikning, som desværre blev en lille smule for lang, og Helsingør keeperen kom et splitsekund før Beran.

Den tidligere Frem spiller Matthias Andersen havde en mulighed i det 19. minut, da han slap fir i venstre siden, men han sendte bolden forbi Frem målet. Så var det ligesom den værste storm havde lagt sig, Frem fik lukket mere effektivt af, men skabte ikke ret meget, det blev til nogle høje bolde fremad banen, som ikke førte til noget.

Helsingør kom foran i det 32. minut, da Martin Christensen 10 meter ude for feltet lidt i højre side sparkede, en returbold efter et hjørnespark, i nettet.  Lidt besynderligt at Frem ikke kunne forhindre dette med helt ti markspillere i feltet. Det blev til endnu et Helsingør mål kort før pausen, og endnu engang var det efter et hjørnespark, hvor bolden dumpede ned for fødderne af  Peter Benjaminsen som sparkede bolden i nettet.

Frem benyttede pausen til en dobbeltudskiftning, Mikael Simonsen og Daniel Elly Pedersen kom på banen i stedet for Danni Jensen og Mark Sundstrup, udskiftningen gav mere spil til Frem, bl.a. fordi bolden blev holdt på græsset, Det var dog Helsingør der fik anden halvlegs første mulighed, Peter Benjaminsen slap fri, men hans afslutning over for Dan Meisel blev alt for svag og Dan kunne redde.

Helsingør havde også en mulighed i det 53. minut, hvor Peter Benjaminsen stod fri foran mål efter et indlæg, men Christian Stokholm fik med en glidende tackling reddet til Hjørnespark. På det efterfølgende hjørnespark måtte Dan Meisel ud i fuld længde for at vippe et hovedstød fra Jannik Zimling over mål.

En tidligere og en nuværende Frem spiller i aktion - Foto Claus M. Hansen

Frem kunne have bragt sig ind i kampen i det 60. minut. Beran Camili slap fri på en dyb stikning ,men alene med Helsingør keeperen sendte Beran bolden i favnen på ham. I den periode var Frem rimelig godt med i kampen men desværre slog Helsingør kontra i det 71. minut hvor Daniel Udsen fik sendt bolden i mål efter en stor splittelse i Frem forsvaret.

Frem var meget tæt på en reducering i det 75. minut hvor indskiftede Simon Stage driblede ind i feltet og sparkede på mål fra en spids vinkel, bolden blev snittet af målmanden og det var tæt på at Kasper Rice fik sparket bolden i mål, men en tackling fik forhindret dette.  

Kort efter slap en Helsingør spiller fri, men Christian Stokholm ofrede sig og smed sig ned i skuddet og fik vist en blodtud ved den lejlighed.

I det 78. minut slap Beran igen fri, denne gang valgte han en aflevering til Daniel Elly Pedersen, men hans afslutning sad lige på målmanden.  Helsingør blev tildelt et straffespark i det 83. minut jeg kunne fra min position ikke se om dette var korrekt, men det blev dømt. Dan Meisel havde dog læst Helsingør spilleren og fik reddet sparket.

Heldet var heller ikke med Frem i dag, for i det 85. minut endte en lidt mislykkedes frisparkskombination med en løs bold til Andreas Theil Lundberg, men han sendte bolden på opstanderen.  Kort efter slap Daniel Elly Pedersen fri men Helsingør keeperen fik halvklaret hans forsøg, og Kasper Rice var meget tæt på at få returen i mål, men i sin iver lavede han frispark på helsingør spilleren der fik reddet bolden på stregen.

Det lykkedes Helsingør at få endnu et mål, men man må nok sige at det var med noget hjælp fra dommeren, i hvert fald dømte han igen straffe da bolden blev sparket på på Henrik Volquardsens hånd, som bestemt ikke var i en unaturlig position. Denne gang sendte Peter Benjaminsen bolden i mål.

Kampen sluttede med et 0-4 nederlag, og sejren til Helsingør kan der nok ikke pilles ved. Frem kom lidt for sent i gang, og fik ikke scoret på de få store chancer, mens Helsingør fik stort udbytte af deres. Frem rykkede dermed et stykke ned i tabellen, men har en god mulighed for at rykke et par pladser op når BSV som sidste år spillede i vestkredsen, gæster Frem. Den kamp spilles på lørdag kl. 15:00 i Valby.

2. Division Øst 18. august 2013 kl. 13:00 i Helsingør Idrætspark.

 Helsingøf FC-Frem 4-0 (2-0)
1-0 Martin Christensen (32)
2-0 Peter Benjaminsen (43)
3-0 Daniel Udsen (71)
4-0 Peter Benjaminsen (90/str.)

Frem’s opstilling

Dan Dræby Meisel

Henrik Volquardsen, Christian Stokholm, Lasse Lindbjerg

Danni Jensen (46, Daniel Elly Pedersen), Mikkel Andersson (73, Simon Stage), Andreas Theil Lundberg, Kasper Rice

Beran Camili

Mark Sundstrup (46,Mikael Simonsen ), Jeppe Østenkær

Det kørte bare ikke for Danni og co. på den regnvåde bane - Foto
Claus M. Hansen

Ubenyttede reserver: Kim Jaemin, Marco Brylov

Advarsler:
Henrik Volquardsen, Frem (13)
Christian Stokholm, Frem (67)
Jannik Zimling, Helsingør (68)
Kasper Enghardt, Helsingør(70)
Daniel Elly Pedersen (80)

Dommer: Benjamin Leander, København K

Tilskuere: 787

Ref. CMH

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -