facebooksøg
Boldklubben FREM

Frem tæt på øretæve

23. juni 2013
Næstved fik en fortjent sejr over et noget tamt Frem mandskab - Foto Preben Pathuel Foto Preben Pathuel Foto Preben Pathuel

Sæsonen sidste kamp var et opgør mod Næstved, på udebane hvor Frem har rigtig dårlige erfaringer. Frem var uden Mikael Simonsen som afsonede den første af to dages karantæne, der ud over var Frem uden Mads Lundsteen, Jesper Fleckner, og Andreas Olsen alle p.g.a. skader

Frem fik ikke ligefrem nogen opløftende start allerede efter 2 minutter var Frem bagud, et hjørnespark blev sendt ind foran mål hvor den blev snittet mod bagerste stolpe og her stod en helt udækket Anders Clausen som let kunne sparke bolden i mål. Efter 9 minutters spil forsøgte Mikkel Rygaard sig med et skud fra distancen, men Lasse Sørensen fik reddet.

Så springer vi til det 26. minut hvor Næstved’s Anders Clausen slap fri i feltet og han forsøgte sin med et loop over Lasse Sørensen, men heldigvis også over mål. Frem havde ikke meget at byde på takterne fra de seneste kampe, fortsatte spillerne havde svært ved at finde hinanden, dog ikke i det 29. minut hvor Frem stod for et virkelig flot opspil som endte med at Kim Jaemin blev spillet fri i feltet, og han forsøgte at placere bolden uden om Næstveds keeper, og det lykkedes også, men desværre også forbi mål.

Frem havde herefter et par indlæg, fra Danni Jensen, men han led lidt af at der manglede en hurtig mand i front der kan matche hans tempo. I det 36. minut blev Beran Camili udskiftet med Simon Sinkjær. I halvlegens sidste minut var Næstved igen tæt på, da Anders Clausen headede tæt over mål efter et frispark.

Mikkel Andersson kæmpede bravt på midtbanen - Foto: Preben Pathuel

Nogle Næstved sponsorer havde fået den ide at betale penge til Næstved hvis Karsten Jensen kunne scorer et mål, ud over at dette lagde et pres på Næstved spilleren så var det temmelig irriterende at høre på, og da puljen hele tiden voksede blev det konstant nævnt i højtalerne. Nu var Karsten Jensen såmænd også tæt på, og i det 61. minut ramte han opstanderen, og returen sendte han også mod mål, her agerede Christian Stokholm redningsmand på stregen.

På det efterfølgende hjørnespark scorede Næstved’s Mathias Nielsen til 2-0, tror det var direkte på hjørnespark. Bolden var dårlig nok givet op før den blev tabt igen, og Karsten Jensen blev spillet fri, Næstved spilleren forsøgte at placere bolden uden om Lasse Sørensen og det lykkedes også, men han ramte igen opstanderen.

Frem havde en sjælden mulighed i det 66. minut da Simon Sinkjær med ryggen til mål modtog bolden på kanten af feltet og vendte rundt og sparkede tæt over mål. To minutter senere fik Frem tilkendt et hjørnespark, Bolden blev sendt ind i feltet hvor den blev snittet  ud i modsatte side, her sendte Christian Stokholm bolden ind i feltet igen til en fri Simon Sinkjær, men han fik ikke fat i bolden.

I kampens 73. minut blev det 3-0 til Næstved, Anders Clausen forsøgte sig med et skruet skud fra kanten af feltet, og bolden gik i mål, det så faktisk meget let ud. I det 77. minut fik Karsten Jensen endnu en stor mulighed, da han forsøgte sig med et hovedstød men bolden gik over mål.

Indskiftede Kasper Rice havde en mulighed i det 79. minut hvor han modtog en lang aflevering og efter et kort træk sparkede han mod mål, men Næstved’s keeper fik reddet. 3 minutter senere slap Karsten Jensen helt fri, men Lasse Sørensen var hurtigt ude af målet og fik blokeret.

I kampens 84. minut fik Frem igen et hjørnespark, Kim Jaemin fik headet på tværs til Simon Sinkjær som dog sendte bolden i armene på Næstved’s målamand. De 90 minutter var netop passeret da Næstved gjorde det til 4-0, Mikke Rygaard tog et løb igennem Frem’s forsvar (eller mangel på samme) og til sidst sendte han nærmest uhindret bolden i mål, mens Frem spillerne så bebrejdende på hinanden.

Simon Sinkjær havde et par forsøg i front - Foto: Preben Pathuel

Som sagt endte kampen med et 0-4 nederlag, og det kunne være blevet meget værre hvis Næstved havde scoret på nogle af de brændte chancer. Frem spillede vel nok en af de dårligste kampe i denne sæson fuldstændig uden gejst og tro på noget som helst.

Dette var så sæsonens sidste kamp, samlet set blev målsætningen opfyldt, rent pointmæssigt, men jeg synes der har været lidt for mange skuffende kampe specielt på udebane i dette forår. Nok om denne sæson, en ny begynder i starten af august, om det skal være i øst eller vest kredsen afgøres ved lodtrækning dem 1. Juli.

2. Division Øst 22. juni 2013 kl. 16:00 på Næstved Stadion

Næstved-Frem 0-4 (0-1)
1-0 Anders Clausen (02)
2-0 Mathias Nielsen (62)
3-0 Anders Clausen (73)
4-0 Mikkel Rygaard (90)

Frem’s opstilling

Lasse Sørensen

Klavs Svnedsen (anf.), Christian Stokholm, Kim Jaemin

Danni Jensen, Mikkel Andersson, Beran Camili (36, Simon Sinkjær), Lasse Lindbjerg, Thomas Krause

Mark Sundstrup (72, Kasper Rice), Jeppe Østenkær (68, Martin Jørgensen)

Ubenyttede Reserver: Dan Dræby Meisel, Rasmus Louie Larsen, Mark Kurzveg, Mikkel Reimer-Gadby

Advarsler:
Danni Jensen, Frem (03)
Beran Camili, Frem (07)
K. Munksgaard, Næstved (15)
Kim Jaemin, Frem (89)

Dommer: Hans-Henrik Høite Hansen, Tåsinge

Tilskuere: 516

Ref. CMH

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -