facebooksøg
Boldklubben FREM

Sidste hjemmekamp gav sejr

16. juni 2013
NB Bornholm's Rasmus Lucht scorer i eget net - Foto Claus M. Hansen

Vejrguderne var ikke ligefrem venlige mod spillere og tilskuere periodevis regn og kraftig blæst gjorde spilleforholdene lidt vanskelige. Frem havde ændret lidt på holdet til dagens kamp, Jesper Fleckner var røget på bænken, til fordel for Klavs Svendsen, og Mikkel Andersson var erstattet af Lasse Lindbjerg

Frem har haft rigtig gode resultater på hjemmebane og med tanke på at det var et hjemmebane farvel til anfører Klavs Svendsen og vice anfører Thomas Krause så var der lagt i kakkelovnen til rækken bundhold, I hvert fald sagde træner Henrik Jensen indirekte inden kampen at alt andet en den sejr ville være noget der minder om en fiasko.

NB Bornholm lagde ud med et mindre pres mod Frem formentlig i håb om en hurtig scoring. Frem svarede igen med et par kontra angreb, og i det 5 minut forsøgte Kim Jaemin sig med et langskud men bolden havnede lige i favnen på NB Bornholm keeperen.

Frem var flere gange igennem på kanterne men der manglede ligesom en mand inden foran mål navnlig ved forreste stolpe. Frem havde en mulighed i det 30. minut, hvor Jeppe Østenkær headede bolden forbi mål efter et hjørnespark. To minutter senere slap NB Bornholms anfører Jesper Hansen fri i højre side af feltet, og sparkede hårdt mod mål, Lasse Sørensen i målet fik halvklaret og Frem fik sparket returbolden til hjørnespark.

I kampens 36. minut slap  Danni Jensen fri i feltet, men hans afslutning blev reddet af keeper Lasse Krogh. I kampens 41. minut modtog Thomas Krause et indlæg, men hans afslutning sad lige på målmanden. Kort efter fik NB Bornholm tilkendt et frispark på kanten af feltet Claudi Espersen forsøgte sig direkte, og igen måtte Lasse sørensen give en returbold, som han dog selv blokerede til hjørnespark.

På det efterfølgende hjørnespark opstod der massivt klumpspil foran Frem’s mål, og det gav NB Bornholm et skudforsøg, men bolden gik forbi Frem’s mål.

2. halvleg startede med en Frem chance, Beran Camili sendte bolden d i højre side til Danni Jensen som kom til baglinjen på kanten af feltet her forsøgte Danni at finde en Frem spiller inden foran mål, men undervejs blev bolden styret i mål af NB Bornholms Rasmus Lucht.

Mikael Simonsen fik tidlig sommerferie - Foto Claus M. Hansen

To minutter efter måtte Simonsen forlade banen med et rødt kort efter sin anden advarsel, Den første var lidt tynd, mens den anden var til gult kort. Dette gav mere spil til NB Bornholm, som afskaffede deres massive defensiv og rykkede spillet længere op på banen. NB Bornholm fik også  skudmuligheder og i det 65. minut forsøgte Mikkel Steinline sig med et langskud, sim sneg sig tæt forbi Frem’s mål.

Frem forsøgte sig med noget hurtigt omstillingsspil, desværre endte det ofte i driblinger uden for NB Bornholm’s straffesparksfelt, og Frem var på intet tidspunkt rigtige farlige. NB Bornholm’s Mikkel Steinline forsøgte sig igen i det 74. minut, fra Frem’s venstre side, men bolden gik på tværs af feltet og blev opsnappet af Vitus Kofoed som spillede ind mod midten af feltet til Martin Andersen som sparkede hårdt mod mål, men Frem fik blokeret.

Frem havde en rimelig stor mulighed i det 86. minut, hvor Simon Sinkjær fandt Beran Camili lidt i venstre side af feltet, igen skulle bolden lige have en lille dribletur, hvorefter Beran sendte bolden i sidenettet.

Kampen sluttede med en 1-0 sejr til Frem, resultatmæssigt tilfredsstillende navnlig når man spiller med en spiller mindre i 41 minutter. Spillemæssigt var der noget der haltede, der var alt for mange umotiverede fejlafleveringer på midten af banen i det opbyggende spil, alt for få langskud, alt for mange driblinger uden for feltet, og for få førstegangs indlæg.

Næste kamp er på lørdag kl. 16:00 i Næstved, bemærk at kampen er flyttet til lørdag. BK frem Support arrangerer bustur til kampen, kontakt Flemming Jensen på tlf. 60 71 81 52.

Har man lyst til mere fodbold spiller Frem’s U/19 hold på torsdag kl. 19:00 kval kamp om en plads i det afsluttende landsdækkende pokalstævne på Fyn. Modstanderen er FC Vestsjælland og kampen spilles i Valby Idrætspark.

2. Division Øst 16. Juni 2013 kl. 15:00 i Valby Idrætspark

Det var farvel til Klavs Svendsen, Thomas Krause, og Martin Jeppesen, der var både Blomster vin og chokolade fra Bk Frem, og BK Frem Support. - Foto: Claus M. Hansen

Frem-NB Bornholm 1-0 (0-0)
1-0 Selvmål (Rasmus Lucht) (47)

Frem’s opstilling

Lasse Sørensen

Klavs Svendsen (anfører), Christian Stokholm, Kim Jaemin

 Danni Jensen (80, Mikkel Andersson), Mikael Simonsen, Beran Camili, Lasse Lindbjerg, Thomas Krause (89, Casper Hester Hansen)

Mark Sundstrup (72, Simon Sinkjær), Jeppe Østenkær.

Ubenyttede reserver: Dan Dræby Meisel, Jesper Fleckner, Kasper Rice, Rasmus Louie Larsen       

Advarsler:

Mikael Simonsen, Frem (28+49)

Udvisning Mikael Simonsen, Frem (49)

Dommer: Kasper Madsen, Hellerup

Tilskuere: 717

Ref. CMH

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -