facebooksøg
Boldklubben FREM

Oprejsning og sejr

25. maj 2013
Beran stod for to oplæg og masser af lækre detaljer - Foto Preben Pathuel

Efter to nederlag som hurtigst muligt skal i glemmebogen, var dagens kamp mod Nordvest FC chancen for oprejsning. Frem havde dog sparet et par spillere, da anfører Klavs Svendsen havde fået en fridag, ligesom Simon Sinkjær der dog i går spillede på Frem’s 2. hold. Frem manglede desuden Rasmus Louie Larsen der fik en enkelt spilledags karantæne for sine to gule kort i onsdags. 

Lige som mod Herlev virkede Frem tændte fra kampens start allerede efter to minutters spil fik Frem hjørnespark, og Danni Jensen sendte bolden ind foran mål hvor en forholdsvis udækket Mark Sundstrup headede bolden over mål.

Frem kom foran efter fire minutters spil. Jeppe Østenkær spillede bolden på tværs af banen til Beran Camili som hurtigt opfangede at Danni Jensen lå helt fri i højre side, og han spillede ham med en stikning i dybden, og efter et kort træk, udplacerede Danni Jensen sikkert Nordvest’s målmand.

I det syvende minut sendte en meget bevægelig Danni Jensen bolden ind foran mål, men Jeppe Østenkær ramte ikke bolden, og angrebet blev afværget. I kampens 10. minut fik Nordvest en mulighed, Thomas Jensen forsøgte sig med et langskud, men Lasse Lindbjeg fik blokeret til hjørnespark. I det 14. minut slap Nordvest’s Rasmus Lundberg fri i noget der lignede klar offside position, men en stor redning af Dan Meisel i form af en fodparade forhindrede mål.

Kort efter forsøgte Mohammed Asrihi sig ligeledes med et langskud, men han sendte bolden forbi Frem målet.  I det 17. minut forsøgte Ricki Olsen sig med et skud fra distancen, men forbi mål. Nordvest havde en stor mulighed i det 28. minut hvor Ricki Olsen forsøgte sig med et hovedstød, efter indlæg fra Kristoffer Dirksen, men igen forbi mål.

I det 28.. minut slap Nordvest’s Thomas Jensen fri på baglinjen trods en spids vinkel forsøgte han sig med et skud men Dan Meisel fik reddet til hjørnespark.  I det 35. minut havde Frem en stor mulighed, Jeppe Østenkær modtog bolden på kanten af feltet, hvor efter han vendte rundt om sig selv med bolden og resolut afsluttede, desværre forbi mål.

Danni Jensen, blev dagens mand i skysovs med 1 ½ mål - Foto Preben Pathuel

Frem kom på 2-0 i det 37. minut, da Beran Camili tog turen til baglinjen i højre side og spillede bagud til Danni Jensen som sparkede mod mål. Skuddet var ikke særlig hårdt men på vejen ramte bolden Nordvest’s Frederik Tingager som rettede bolden af hvilket snød målmanden.

Kort efter havde Frem endnu en mulighed, Danny Jensen slap fri i højre side og sendte bolden ind til en helt fri Jeppe Østenkær, men han headede bolden forbi mål hvilket blev første halvlegs sidste chance.

Nordvest forsøgte sig med en dobbelt udskiftning i pausen, og i det 51. minut var det tæt på at gå galt, Mohammed Asrihi forsøgte sig med et skud efter en lang tur med bolden på tværs af banen, men skuddet ramte heldigvis for Frem overliggeren. I det 59. minut forsøgte Beran Camili sig med et indlæg, Jeppe Østenkær fik afsluttet men lige på Nordvest keeperen.

I kampens 60. minut tog Kim Jeamin et langt løb op ad banen, og da ingen gik til ham valgte han at skyde selv, men desværre over mål. I kampens 65. minut slap Jeppe Østenkær fri på en genial frispilning af Beran Camili, men inde i feltet alene med Nordvest keeperen sendte han bolden forbi mål, spørgsmålet var om ikke en Nordvest spiller der pressede Jeppe bagfra lige fik lagt en hånd på hans skulder så han var i ubalance, men dommer Lars Christoffersen så ingenting.

I kampens 68. minut havde Nordvest en stor mulighed da Frem’s forsvar var noget passivt og Hassan Bashir fik lov til at slippe fri, men Dan Meisel i målet fik reddet af to omgange.  Frem havde en stor mulighed i det 77. minut da Kim Jaemin opfangede bolden midt på Nordvest’s banehalvdel og tog en dribletur ind i feltet hvor han overlod bolden til Danni Jensen som valgte at skyde på trods af at flere Frem spiller inden foran mål stod helt udækket.

Kampens sidste chance tilfaldt Frem i det 87. minut, Hvor Beran Camili startede et kontra angreb hvor han selv havde en halv tønde land at løbe på, Thomas Krause løb med i venstre side, men Beran spillede ham så sent at vinklen blev meget spids og Thomas Krause sendte bolden i sidenettet.

Kampen sluttede med en Frem sejr på 2-0. Frem havde initiativet i hele kampen, som i øvrigt var en af de mere underholdende af slagsen måske fordi at Nordvest FC havde lige så meget at spille for som Frem, og ikke mødte op i en super defensiv. Men Frem’s spil var også bedre i dag, fløjene blev brugt flittigt, og Frem’s forsvar tillod faktisk kun skud fra distancen.

Næste kamp er på lørdag kl. 13:00 ude mod HIK på Gentofte stadion, BK Frem Support arrangere bustur til kampen kontakt Flemming Jensen på tlf. 60 71 81 52 gerne via SMS

2. Division Øst 25. maj 2013 kl. 15:00 i Valby Idrætspark

Jeppe Østenkær fik ikke scoret idag, men til gengæld stod han for et eminent løbearbejde - Foto Preben Pathuel

Frem-Nordvest FC 2-0 (2-0)
1-0 Danni Jensen (04)
2-0 Selvmål Frederik Tingager (37)

Frem’s opstilling

Dan Dræby Meisel

Kim Jaemin, Jesper Fleckner, Lasse Lindbjerg  

Danni Jensen (79, Casper Hester Hansen), Mark Sundstrup (75, Mikael Simonsen), Kasper Rice (70, Martin Jørgensen), Mikkel Andersson, Thomas Krause (anfører)

Beran Camili, Jeppe Østenkær.

Ubenyttet reserve: Lasse Sørensen

Advarsler:
Mikkel Andersson, Frem (62)
Kristian Holm, Nordvest FC (79)

Dommer: Lars Christoffersen, Værløse

Tilskuere: 663

Ref. CMH

Mikael Simonsen blev inden kampen fejret for sin kamp nr. 150 som var mod Rishøj. Der var blomster fra Boldklubben Frem og BK Frem Support - Foto Preben Pathuel

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -