facebooksøg
Boldklubben FREM
B 93 - FREM
21. august 2019 19:00 Østerbro Stadion
2. Division Pulje 1

Drama og spænding i lokalopgør

12. maj 2013
Thomas Krause gør det til 1-0 bag målmandens håndklæde - Foto Preben Pathuel

Kampen mod Hvidovre er forårets vigtigste kamp, i hvert fald for Frem’s supportere og tilskuere. Det drejer sig i den grad om håneretten over for naboerne hvis lysmaster kan ses fra Valby parken. Der har været arbejdet på højtryk i de seneste dage for at gøre Valby Idrætspark klar, man bemærkede straks at den gamle måltavle var prydet med nye reklamer og hele spillertruppen var sat på række der under. Selve græstæppet så også rigtig flot ud, og Henrik Jensen var da også inden kampen ganske tilfreds med det.   

Både Frem og Hvidovre havde spillet en midtuge kamp, Frem tabte som bekendt 1-3 i Roskilde, mens Hvidovre hjemme vandt 1-0 over NB Bornholm. Henrik Jensen havde valgt samme opstilling som mod FC Roskilde. Dog havde Frem en lille overraskelse i ærmet, nemlig at Mikael Simonsen var blevet klar til en tørn på bænken på trods af en længere varende skade, og stort set ingen kampform.

Det var absolut Hvidovre der lagde bedst ud, og efter syv minutters spil var de tæt på at bringe sig foran, da Hvidovres Jonas Rasmussen slap fri i feltet lidt i venstre side, men hans loop over en Fremstormende Lasse Sørensen havnede tæt over mål. Kort efter forsøgte Kristian Andersen sig med et langskud som heldigvis gik tæt forbi mål.

Frem havde ikke så meget at byde på, bolden blev hurtigt mistet i opspillet, dog slap Danni Jensen fri i højre side i det 11. minut, men hans afslutning på mål blev samlet op af Hvidovres keeper Andreas Larsen. I kampens 19. minut blev Hvidovres Mikkel Knudstrup spillet fri, men han sendte bolden forbi mål.

Jeppe Østenkær fik en hård medfart og det kostede en udvisning til en Hvidovre spiller - Foto Preben Pathuel

I kampens 23 minut kom hovedparten af de 2026 tilskuere op ad stolene i hvert fald dem der sad ned. Frem fik etableret et kontra angreb, Beran lavede et par smarte driblinger i højre side og sendte bolden ind foran mål til en fri Thomas Krause som forsøgte sig med et hovedstød. Dette fik Hvidovres målmand dog klaret med nærmest mirakuløs redning men måtte dog give en retur som Thomas Krause opfangede og bankede i mål via en kropsdel fra Hvidovremålmanden.

Frem kom herefter lidt mere ind i kampen, Hvidovres spillere virkede lidt frustrerede og det kukminerede i noget dramatik. I Det 33. minut opfangede Beran Camili bolden lige uden for feltet på baglinjen og i nærkamp med en Hvidovre spiller lykkedes det at spille kort til Jeppe Østenkær som var kommet til hjælp, men han blev fældet bagfra, og Hvidovres  Mallik Conradsen røg med i faldet. Hvad der herefter skete var svært at se tilsyneladende lavede Mallik Conradsen et udfald mod Jeppe Østenkær om det var et slag, eller en skalle kunne jeg ikke se men det kunne kampens dommer Hans-Henrik Høite Hansen som stod rimelig godt placeret og han hev det røde kort op af baglommen til Mallik Conradsen, som på vejen ud lige sparkede til Frem’s vandflasker.

Frem fik et frispark på kanten af feltet i venstre side, og bolden blev sparket mod bagerste stolpe hvor Lasse Lindbjerg headede på mål men bolden blev reddet til hjørnespark. Ingen tvivl om at der på det tidspunkt var en ond stemning på banen, og også flere små hævnakter, og i det 38 minut kunne Beran Camili ikke nære sig og begik et rigtigt dumt frispark som nok mest af alt var lidt af en hævn, Beran fik gult for forseelsen mens Hvidovres protester udløste gult kort til en Hvidovre spiller.

Frem nåede lige en chance inden halvlegen, et indlæg fra Danni Jensen havnede i hovedet på Jesper Fleckner, men han faldt i feltet, øjenvidner fra en anden vinkel siger at Fleckner blev skubbet i ryggen med to hænder.

Hvidovre lagde på trods af en mand i undertal et højt pres på Frem, som ofte lige som i første halvleg alt for hurtigt mistede bolden.  Alligevel havde Frem en mulighed i de 50. minut, hvor Beran Camili spillede kort videre på kanten af feltet til Jeppe Østenkær der lagde bolden til rette for Thomas Krause som sparkede mod mål, men bolden blev rettet af på sådan en måde at den mistede sin fart og Hvidovres målmand kunne gribe bolden.

Dejligt at se Simon i målscorerens rolle igen - Foto Preben Pathuel

I det 54. minut var Hvidovre tæt på en udligning, da Stefan Hansen forsøgte sig med et hovedstød efter et frispark, men Lasse Sørensen fik med det yderste af neglene vippet bolden over mål. Pp det efterfølgende hjørnespark blev bolden sendt ind foran mål hvor Dia Raofat forsøgte sig med et hovedstød, men det er nok ikke ligefrem hans specialitet i hvert fald havnede bolden i sidenettet. I det 56. minut fik Hvidovre endnu et frispark denne gang i højre side, og bolden havnede hos Jonas Rasmussen, men han sparkede højt over mål.

Hvidovres pres tog langsomt af, og Frem kom ind i kampen og fik også et par chancer, i det 60. minut forsøgte Mark Sundstrup sig med et hårdt skud, efter finter af både Beran Camili og Thomas Krause. Desværre sad skuddet lige på Hvidovres målmand som nærmest med korslagte arme fik blokeret skuddet mest af alt for at undgå at blive slået ud af det hårde skud.  Kort efter forsøgte Christian Stokholm sig med et skud, men igen lige på målmanden, som måtte give hjørnespark.

Så tog Hvidovre fat igen i det 67. minut lykkedes det Hvidovres Kristian Andersen at snyde Thomas Krause i venstre side, men efter et par driblinger sendte han bolden over mål. Kort efter havnede en lidt tilfældig bold i straffesparksfeltet hos Ole Dau, men også han sendte bolden over mål.

Efterhånden som kampe skred frem, var det tydeligt at flere af spillerne på begge hold var meget trætte, og det vær nærmest de indskiftede spillere som holdt tempoet oppe i kampen. Frem fik i det 80. minut en kontra mulighed, Beran Camili modtog bolden på midten af banen med Hvidovres Kristian Andersen halsende efter sig, og de Beran var tæt på at slippe fri kom der lige en grov tackling bagfra, som dog kun snittede Beran, men chancen løb ud i et indkast til Frem.

I kampens 83. minut. Headede Dia Raofat igen forbi Frem’s mål, og kort efter forsøgte Christian Jakobsen sig med et langskud men over mål.

I det 90. minut blev kampen afgjort, et meget langt skifte fra Thomas Krause i venstre side til Simon Sinkjær i højre resulterede i at Simon Sinkjær pludselig var meget fri , han tog et par træk ind i feltet og hamrede bolden i mål, et virkelig flot mål, som i den grad slog sejren fast – Tak til Simon for det – målet  forhindrede nok at den resterende tid blev alt for nervepirrende.

Kampen sluttede med en 2-0 sejr til Frem, og fortjent var det nok ikke, men Frem arbejde meget for sagen, og jeg skal da også gerne indrømme at Frem havde lidt held i dag, men det har vi så manglet i andre kampe.  Jesper Fleckner spillede en fremragende kamp for Frem, han vandt stort set alle sine luftdueller selv da han var indeklemt mellem to Hvidovre spillere. Jeppe Østenkær tog forskud på Copenhagen maraton med et fortrinligt løbearbejde, og så leverede Thomas Krause igen både mål og oplæg. Alt i alt en god og spændende kamp, dog var der lige en mindre fairplay situation som ikke ligefrem pyntede.

Næste kamp er mod Rishøj på lørdag, dette bliver ingen walk over da Rishøj ikke har tabt i dette forår, denne kamp spilles på Rishøj stadion, Lørdag den 18 Maj kl. 15:00 Husk at BK Frem Support arrangere bustur med mødetid i klubhuset kl. 13:00 kontakt Flemming ”Flever” Jensen på tlf. 60 71 81 52

2. Division øst 12. maj kl. 15:10 i Valby Idrætspark

Frem-Hvidovre 2-0 (1-0)
1-0 Thomas Krause (23)
2-0 Simon Sinkjær (90)

Frem’s opstilling

Lasse Sørensen

Klavs Svendsen (anf.), Jesper Fleckner, Christian Stokholm

Danni Jensen (66, Kasper Rice), Lasse Lindbjerg (77, Mikael Simonsen) Beran Camili, Mikkel Andersson, Thomas Krause)

Mark Sundstrup (84, Simon Sinkjær), Jeppe Østenkær

Ubenyttede reserver: Dan Dræby Meisel, Mads Lundsten, Kim Jaemin, Rasmus Louie Larsen

Advarsler:
Beran Camili, Frem (38)
Stefan Hansen, Hvidovre (38)
Jesper Fleckner, Frem (75)
Kristian Andersen, Hvidovre (80)

Udvisning:
Mallik Conradsen, Hvidovre (34)

Dommer: Hans-Henrik Høite Hansen, Tåsinge

Tilskuere 2026

Ref. CMH

Der var sørget for stemning af de to Fan grupper - Paulis Rødder og BK Frem Support - Foto Preben Pathuel

 

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -