facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - Vanløse IF
21. september 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Frem heldige med et point

12. maj 2012
Fredag aften spillede FC Øresund og Avedøre uafgjort, hvilket nærmest var en gave til Frem, som med en sejr over et af rækkens bundhold Frederikssund, kunne lægge lidt afstand til forfølgerne. Frem havde da også påtaget sig favorit rollen, men med de seneste resultater og spil havde jeg mine tvivl. Frem måtte undværer Klavs Svendsen, p.g.a. karantæne, og endvidere døjer Rasmus Håkansson med en skade som ikke rigtig vil gå væk.
Andreas Olsen måtte lad sig udskifte i pausen - Foto Claus M. Hansen 
 
Frem startede med et højt pres på Frederikssund spillerne, hvilket hurtigt gav et overtag i spillet, og det blev da også til et par chancer bl.a. til Dennis Bo Mortensen som forsøgte sig med et langskud, men bolden sad lig i favnen på Frederikssunds målmand. I kampens 12. minut havde Frem et rigtig flot angreb, hvor Thomas Krause modtog bolden i højre side og sendte den efter et par driblinger ind foran feltet til en halvfri Mark Sundstrup, som sendte bolden forbi målet.
 
Efter et kvarters spil faldt tempoet i Frem’s spil, i tilgift begyndte Frem også at sjuske i opspillet. Frederikssund kom da meget hurtigt ind i kampen, og i det 18 minut fik de en god mulighed, da de fik tilkendt et frispark på kanten af feltet. Frederikssund’s Jesper Sneholm sendte bolden hårdt igennem muren, men Jakob Køhler var på sin plads og fik halvklaret, og Mikael Simonsen fik sparket langt væk.
 
I kampens 23. minut forsøgte en Frederikssundspiller sig med et indlæg, men den våde bane gjorde bolden farlig men Jakob Køhler fik fat i bolden ved bagerste stolpe. Frem forsøgte at sætte spillet hurtigt i gang, men ak det blev et boldtab og Jesper Sneholm tog et par driblinger uhindret igennem Frem’s forsvar og slap fri, heldigvis var Jakob Køhler hurtigt ude af målet og fik reddet flot.
 
Intet fungerede for Frem, det blev faktisk kun til en lille mulighed, Dennis Bo slap fri på baglinjen og sendte bolden ind foran mål til Nicolaj Harms men hans afslutning blev blokeret til hjørnespark. Til gengæld fik Frederikssund en kæmpe mulighed i det 31. minut, da Christian Stokholm lavede en alt for blød hovedstødsaflevering tilbage mod Jakob Køhler, hvorefter en Frederikssund spiller opsnappede bolden og forsøgte sig med et loop over Køhler, men heldigvis også over mål.
 
I det 35. minut var det Frem der havde en stor mulighed, Thomas Krause spillede Nicolaj Harms fri, men han afslutning sad lige på Frederikssund keeperen som var hurtigt ude af målet. I kampens 38. minut tabte Frem igen bolden i forsvarszonen, hvilket gav Thomas Christiansen en skudmulighed, men tæt forbi Frem’s mål.
 
Frederikssund havde en mulighed i det 43. minut da et frispark blev sendt ind i feltet, og en Frederikssund spiller fik nærmest uhindret lov til at heade mod mål, og Jakob Køhler fik reddet selv om han næsten blev fanget på det forkerte ben. Frederikssund havde også halvlegens sidste chance, da uhyre svagt forsvarsspil af Frem resulterede i at Andreas Larsen slap fri men han loopede bolden over mål.
 
Jeg havde forventet at se mere motiveret Frem hold på banen fra anden halvlegs start, men jeg blev skuffet, Frem startede ellers nogenlunde, i det 52. minut havde Frem en kontra mulighed Dennis Bo Mortensen headede bolden videre til Nicolaj Harms som forsøgte sig med en flugter, men bolden blev rettet af og Frederikssund målmanden fik sendt bolden til hjørnespark. På det efterfølgende hjørnespark havnede bolden hos Beran Camili som forsøgte sig med et langskud, men Keeperen fik reddet.
Frem havde kampen igennem store forsvarsproblemer, og det blev virkelig udstillet i det 60. minut hvor Andreas Larsen løb igennem Frem’s højre side og sendte bolden ind foran mål, her dukkede Thomas Christiansen op og uhindret fik han headet bolden i mål.
Jakob Køhler Hansen holdt Frem "inde" i kampen - Foto Claus M. Hansen 
 
I kampens 70. minut var Frederikssund igen på spil, Andreas Larsen afsluttede med et hårdt skud efter et hjørnespark, men Jakob Køhler fik reddet. I det 77. minut ramte Nicklas Kristensen overliggeren med et hårdt skud, efter han både fik lov til at tæmme bolden og tage sigte uhindret.
I det 83 minut tabte Mikkel Andersson bolden i opspilsfasen, hvilket gav Thomas Christiansen en skudmulighed, men Jakob Køhler fik reddet.
 
Endelig lidt medgang til de noget slukørede Frem spillere, da Mohammed Touray i det 87. minut, fik prikket bolden fra en Frederikssund spiller og videre til Tim Ilsø som helt fri afdriblede keeperen og stille og roligt sendte bolden i mål.
 
Frem havde i slutminutterne både et indlæg og et skud fra Beran Camili, men det blev ikke rigtig farligt og kampen sluttede skuffende, men bestemt også heldigt 1-1. Man kan nu håbe at det som de små 568 tilskuere blev vidne til i dag var det absolutte bundniveau og det kan næsten ikke blive værre. Ingen tvivl om at Frederikssund havde fortjent sejren, de udnyttede at Frem spillet overhoved ikke hang sammen, der var mange svage individuelle Frem præstationer, som trak hele holdet ned, manglende vilje, og nogle opgivende attituder fra nogle af spillerne.
Thomas Krause hørte til dem der kunne være deres indsats bekendt - Foto Claus M. Hansen 
 
Der skal virkelig arbejdes intenst med at få moral, vilje og motivation ind på holdet igen inden næste kamp, spillemæssigt skal der vindes flere dueller på banen, og så skal der mere tempo på holdet specielt skal der strammes op på den centrale midtbane, som ikke fungere i øjeblikket.
 
Næste kampe er på udebane mod FB lørdag den 19 maj kl. 16:00 bemærk tidspunktet. Kampen afvikles på Frederiksberg stadion, og forhåbentlig møder rigtig mange fans op, for man støtter selvfølgelig holdet i både med og modgang.
 
 
 
 
 
 
 
Danmarksserien pulje 1 12. maj 2012 kl. 15:00 I Valby idrætspark
 
Frem-Frederikssund 1-1 (0-0)
0-1 Thomas Christiansen (60)
1-1 Tim Ilsø (88)
 
Frem’s opstilling
 
Jakob Køhler Hansen
 
Tim Ilsø, Dalibor Gotovac (anf.), Christian Stokholm, Casper Hester Hansen
 
Andreas Olsen (46, Beran Camili), Mikael Simonsen (80, Mikkel Andersson), Mark Sundstrup, Thomas Krause
Nicolaj Harms (55, Mohammed Touray), Dennis Bo Felfel-Mortensen
 
Advarsler:
Casper Hester Hansen, Frem (55)
Dennis Bo Felfel-Mortensen, Frem (83)
Dalibor Gotovac, Frem (91)
 
Dommer: Niels Christian Jørgensen, København N
 
Tilskuere: 564
 
Ref. CMH
 
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -