facebooksøg
Boldklubben FREM

Frem satte igen point til

21. april 2012
Vejret kunne de mange Frem tilskuere, ikke klage over, det var simpelthen perfekt fodboldvejr og flot solskinsvejr. Op til kampen mod Bornholms bedste fodboldhold, som ikke har tabt på hjemmebane i flere år, var Frem dog plaget af lidt problemer, et par tvivlsomme spillere plus en anfører som var syg. Der ud over blev Thomas Myssing skadet under fredagstræningen på Bornholm.
Rigtig mange Frem tilskuere havde taget turen til Nexø Foto Claus M. Hansen
 
Det var ikke ligefrem nogen spændende start kampe fik, faktisk skete der ikke ret meget, i starten af kampen, det var også tydeligt at se at Frem havde visse problemer mod NB’s fysisk stærke spillere. Ud over et hjørnespark til hver hold skete der intet i kampens første tyve minutter
 
NB havde stor held til at bryde Frem’s opspil, og i det 21. minut blev det rigtig farligt da et overlap snød Frem’s højre forsvarsside, og bolden blev lagt ind foran Frem’s mål, men en kraftig skulder tackling fra Dalibor Gotovac gjorde at Jakob Køhler kunne få fat på bolden først. Frem havde sit første forsøg i det 25. minut, da et frispark blev sendt ind foran mål, returbolden havnede hos Tim Ilsø, der forsøgte sig med et hårdt skud, men NB målmanden Lasse Krogh, fik reddet i flot stil.
 
Keeper Lasse Krogh stod en stor kamp for Bornholmerne - Foto Claus M. Hansen
I det 31. minut gik det helt galt for Frem, bolden blev sendt ind foran mål Jakob går ud af målet i et forsøg på at bokse væk, men om han rammer bolden eller ej ved jeg ikke, men fakta er at bolden havner hos en fri NB spiller 3 meter fra målstrege3n som står i betænkelig offside position, da Jakob ikke var bagerste mand. NB spilleren udnytter sikkert uden om Tim Ilsø der står på stregen.
 
Så var det sådan set op ad bakke for Frem, NB Bornholm gravede sig ned hvilket ikke gjorde det nemmere for Frem. Frem havde dog en mulighed kort efter scoringen, da et overlap mellem Touray, og Andreas Olsen endte med aflevering skråt bagud til Thomas Krause, men hans skud blev blokeret.
 
Frem burde have udlignet i det5 39. minut, Andreas Olsen kom flot til baglinjen og lagde bolden perfekt bagud til Nicolaj Harms, men NB keeperen var ikke sådan til at passere og fik halvklaret det hårde skud, Nicolaj Harms fik dog endnu en chance, men også dette forsøg blev reddet.
 
Frem havde den første mulighed i anden halvbleg, da Nicolaj Harms forsøgte sig med et hovedstød, men en NB spiller fik afværget til hjørnespark. Frem foretog kort efter en udskiftning, Mohammed Touray blev erstattet af Jens Lindboe, i et forsøg på at komme ned bag NB forsvaret, samtidig blev Andreas Olsen rykket på top.
 
I det 64. minut lavede Jens Lindboe og Mikael Simonsen et flot overlap i højre side, og sidstnævnte lagde bolden ind foran mål, men Andreas Olsen headede over mål. Kort efter slap Lindboe fri i højre side, og lagde bolden fladt ind foran mål til Andreas Olsen men hans afslutning sad i favnen på NB Keeperen.
Lindboe var en konstant trussel på kanten - Foto Claus M. Hansen 
 
NB Bornholm havde en sjælden mulighed i det 68. minut da de forsøgte sig med et langskud fra 40 meters afstand i forsøg på at overliste Jakob Køhler men han havde set det og fik grebet bolden.
 
Et kvarter før tid satsede Frem hele butikken, Klavs Svendsen blev taget ud, og erstattet af Lasse Holm. Satsningen gav desværre ikke det helt store, men Frem havde doge en god mulighed i det 80. minut, da Jens Lindboe (igen) fandt Christian Stokholm i dybden, og han sendte bolden på tværs af feltet til Andreas Olsen som headede tæt forbi. Kort efter Forsøgte Lasse Holm sig med et indlæg, men NB fik afværget til hjørnespark for næsen af Nikolaj Harms.
 
Når man satser offensivt så er risikoen for kontra mål stor og det måtte Frem spillerne sande i det 83. minut da Vitus Kofoed slap fri, og sendte bolden sikkert i mål uden chance for Jakob Køhler. Så var kampen reelt afgjort. Frem spillerne havde faktisk opgivet, og i det 90. minut blev det 3-0 da Patrick Boiken slap fri og sendte bolden i en blød bue uden om Jakob Køhler.
 
Frem fik et mål at trøste sig på i det tredje overtidsminut, da Andreas Olsen ramte opstanderen og Nicolaj Harms headede returen i mål. Harms havde faktisk endnu en mulighed for et mål i overtiden da han kort efter headede et indlæg fra Thomas Krause tæt forbi mål.
 
Kampen sluttede med et 1-3 nederlag, Frem var specielt i 2. halvleg mere i boldbesiddelse end NB men chancerne var få, og de helt store udeblev. Frem burde have scoret i 1. halvleg, men sådan skulle det ikke gå. Næste kamp er hjemme mod Allerød, den kamp spilles på lørdag kl. 15:00 i Valby
 
Danmarksserien Pulje 1, 21 April 2012 kl. 14:30 i Nexø
 
NB Bornholm-Frem 3-1 (1-0)
1-0 Martin Andersen (31)
2-0 Vitus Kofoed (83)
3-0 Patrick Boiken (90)
3-1 Nicolaj Harms (90+3)
 
Frem’s opstilling
 
Jakob Køhler Hansen
 
Klavs Svendsen (78, Lasse Holm), Christian Stokholm, Dalibor Gotovac, Tim Ilsø
 
Thomas Krause, Mikael Simonsen, Mark Sundstrup (67, Mikkel Andersson), Andreas Olsen
 
Mohammed Touray (53, Jens Lindboe), Nicolaj Harms
 
Debutant: Lasse Holm (Svebølle)
 
Advarsler:
Martin Andersen, Nexø (36)
Patrick Boiken, Nexø (78)
 
Dommer Peter Bech Jensen, Rønne
 
Tilskuere 525
 
Ref. CMH
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -