facebooksøg
Boldklubben FREM

Frem sejr over Greve

9. april 2012
Umiddelbart inden dagens kamp mod blev der afholdt 1 minuts stilhed for Jørn Jeppesen, som desværre gik bort i januar måned, Jørn var medlem af Frem siden 1956, og spillede i sin aktive karriere 261 kampe og scorede 101 mål. Jørn lavede indtil sin død et stort arbejde for Frem og deltog på diverse gammelmandshold i Frem. Man kan læse mere om Jørn Jeppesen under statistik – tidligere spillere i menuen til venstre.
 
Inden dagens kamp var Frem’s cheftræner på besøg i VIP rummet, og her fortalte han om dagens taktik, også at Frem ville spille på en lidt anden måde end mod B 1903, dette havde også medført en enkelt ændring i start opstillingen idet der var spilletid til Mohammed Touray fra start i stedet for Dennis Bo Mortensen
 
Jakob måtte redde et straffespark som han selv havde begået - Arkivfoto: Claus M. Hansen
Det må virkelig være en stor oplevelse som træner at se den taktik man har lagt er den rigtige, og samtidig at ens spillere er i stand til at praktisere den. For allerede efter 25 sekunder var Frem foran. Jens Lindboe udfordrede sin modstander i højre side og sendte bolden ind i feltet hvor Mohammed Touray fik headet bolden på tværs til Nicolaj Harms som sikkert sendte bolde i mål over for et meget stillestående Greve forsvar.
 
Greve forsøgte dog at svare igen i det 2. minut, da Christian Larsson, tog nogle træk på tværs af banen lige uden for feltet, for derefter at sparke hårdt mod mål, men Jakob Køhler Hansen i målet fik pareret og Greves Morten Nielsen nåede ikke returbolden.
 
Frem havde i det 11. minut en stor mulighed, Mohammed Touray opfangede en dårlig Greve aflevering i venstre side, og fandt Nicolaj Harms med en kort pasning, Harms spillede videre til Mark Sundstrup som forsøgte sig med et skud, men bolden blev rettet af, og gik forbi mål. Greve svarede igen kort efter med et langskudsforsøg fra Morten Nielsen, men Jakob fik klaret af to omgange.
 
I det 14. minut fik Frem tilkendt et frispark i højre side, bolden rammer en greve spiller og ryger på tværs af feltet til Jens Lindboe, og han scorer meget sikkert. Korte efter opstod der en meget omdiskuteret situation, Greve fik etableret en kontra og en greve spiller blev sendt af sted med en dyb stikning, jeg vil nok mene at Greve spilleren var offside, sådan så det ud fra min position på stadion, men dommerne mente noget andet. Jakob Køhler i Frem målet var meget hurtigt ude af målet, men fældede Greve spilleren i forsøg på at få fat i bolden. Dommeren dømte straffe og gav Jakob et gult kort. Jakob gjorde det dog godt igen ved at snuppe straffesparket selv om han var på vej ´til den ”forkerte” side.
 
I kampens 20. minut var det igen Frem’s tur, Jens Lindboe og Klavs Svendsen lavede flotte detaljer med et overlap i højre side, og det gave en hovedstødschance til Mohammed Touray, men han headede lige på målmanden.
 
Fem minutter senere fik Frem etableret en kontrachance, Jens Lindboe fandt Nicolaj Harms med en perfekt aflevering i dybden, Harms var alene med målmanden og fik også udplaceret denne, men han afslutning ramte opstanderen. I det 30 minut forsøgte Mark Sundstrup sig med et langskud, desværre lige over mål.
 
I det 32. minut fik frem scoret til 3-0, Andreas Olsen tog nærmest sagen i egen hånd i venstre side, da han modtog en dyb stikning og driblede igennem Greves vaklende forsvar, og alene med
Andreas Olsen havde grund til at smile efter sit flotte mål idag - Arkivfoto: Claus M. Hansen
målmanden fik han med en lang tå udplaceret denne.
Frem havde endnu en stor mulighed kort før pausen, da Nicolaj Harms stjal bolden fra en Greve spiller men i stedet for en tværaflevering til en helt fri Mohammed Touray, blev det noget rod da han stoppede op for at tage nogle driblinger.
 
I pausen blev Frem’s tidligere træner John Tune Kristiansen hyldet for sit arbejde indtil han af personlige årsager måtte stoppe lige før vinterpausen, John Tune nåede en oprykning fra Københavnsserien til Danmarksserien og efterlod et hold på førstepladsen.
 
Frem startede 2. halvleg med en udskiftning, en småskadet Jens Lindboe blev erstattet af Thomas Myssing. Frem fik halvlegens første chance, i det første minut, da Andreas Olsen løb fra sin direkte modstander og skar ind i feltet, men en befriende greve fod gav hjørnespark.
 
Stik imod spil og chancer fik Greve reduceret i det 48. minut, nogle af Frem’s spillere stod en anelse stille, og dette resulterede i et indlæg til en noget fri Morten Nielsen som med hovedet fik bolden i mål.
 
Det var dog ikke den helt store Greve offensiv man fik at se, dertil var Greve ikke stærke nok, og Frem’s hurtige kontra spil gjorde man ikke kunne slække ret meget på defensiven. Frem og Mark Sundstrup havde i det 50. minut et godt fladt skudforsøg, men tæt forbi Greve målet.
 
Frem kunne og burde definitivt have lukket kampen i det 56. minut, da Nicolaj Harms blev spillet fri på en dyb aflevering, men desværre sendte Nicolaj, bolden forbi mål. I det 63. minut sendte Mohammed Touray et frispark direkte i hænderne på Greve keeperen John Lundbye.
 
Frem foretog et par udskiftninger, og lidt desværre gav det et mere stillestående Frem angreb, og til tider mistede Frem bolden lidt vel hurtigt, dette var dog ikke noget Greve var i stand til at udnytte. Frem fik en mulighed i det 79. minut hvor Mohammed Touray forsøgte sig med et skud fra kanten af feltet, men desværre en halv meter over mål.
 
Nicolaj Harms fik scoret sit 15. mål i denne sæson - Arkivfoto: Claus M. Hansen
Kort efter blev Nicolaj Harms spillet fri, men hans afslutning blev pareret af Greve keeperen, og Mohammed Touray nåede ikke rigtig frem til returbolden. Greve havde ikke meget at byde på, det blev til et par skudchancer bl.a. til Greves anfører Thomas Pedersen, men det var ikke noget der tilnærmelsesvis kunne true de velspillende Frem spillere.
 
Mod slutningen af kampen var det faktisk Frem der pressede Greve i bund, og i det 88. minut spillede Thomas Myssing bolden frem i feltet til Dennis Bo Mortensen, men han hovedstød gik forbi mål.
 
Tilskuerne fil lidt mere at glæde sig over inden sidste fløjt, da Dennis Bo Mortensen i kampens overtid driblede på tværs ind i feltet og inden foran mål kunne Thomas Myssing nærmest løbe bolden i mål til slutstillingen 4-1.
 
Sejren i dag var fuldt fortjent, Frem var mere boldsikre, og for den sags skyld også hurtigere. Én ting der ærgrer mig er, to lidt dumme gule kort, begge Frem spillere læner sig i forvejen op ad en karantæne straf. Frem fik lidt luft i tabellen da begge de nærmeste forfølgere satte point til, og netop en af forfølgerne er modstanderen i næste runde på lørdag hvor FC Øresund kommer på besøg i Valby kl. 15:00.
 
Danmarksserien pulje 1 9. april 2012 kl. 15:00 i Valby Idrætspark
 
Frem-Greve 4-1 (3-0)
1-0 Nicolaj Harms (01)
2-0 Jens Lindboe (14)
3-0 Andreas Olsen (32)
3-1 Morten Nielsen (48)
4-1 Thomas Myssing (90+2)
 
Frem’s opstilling
 
Jakob Køhler Hansen
 
Klavs Svendsen, Christian Stokholm, Tim Ilsø, Thomas Krause
 
Jens Lindboe (46, Thomas Myssing), Mikael Simonsen, Mark Sundstrup, Andreas Olsen (67, Dennis Bo Felfel-Mortensen)
 
Nicolaj Harms, Mohammed Touray
 
 Ubenyttede spiller: Dalibor Gotovac
 
Advarsler:
Jakob Køhler Hansen, Frem (16)
Agba Samuel, Greve (58)
Klavs Svendsen, Frem (60)
Nicolaj Harms, Frem (85)
 
Dommer: Mikkel Frantsen, Roskilde
 
Tilskuere: 791
 
Ref. CMH
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -