facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - HIK
24. august 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Tre chancer knækkede Frem

5. november 2011
Nicolaj Harms med sin kæmpe chance
Foto: Claus Mørch Hansen
Det var på papiret et meget stærkt Frem hold, der lørdag skulle forsøge at sikre John Tune en afskedsgave i form af tre point. Dennis Bo Mortensen var med i startopstillingen, og bænken talte spillere som Lasse Dahl, Morten Overgaard og Andreas Olsen.
Allerede efter to minutters spil fik Frem sin første chance. BSF målmanden samlede en tilbagelægning op, og helt korrekt dømte dommer Benjamin Willaume-Jantzen indirekte frispark til Frem. Krause tog frisparket fra baglinjen i det lille felt ved at spille bolden fladt bagud til Dennis Bo Mortensen, som sendte bolden forbi mål.
I kampens niende minut slap Nicolaj Harms fri i højre side og skar ind i feltet, men afslutningen sad lige på BSF keeperen, som boksede bolden væk. To minutter senere Sendte Casper Hester Hansen et frispark ind foran mål - Tim Ilsø opfangede bolden spillede kort til Nicolaj Harms, som forsøgte sig med en afslutning, men bolden blev sparket ud af banen til indkast.
Morten Overgaard fik comeback, da Dalibor Gotovac blev skadet
Foto: Claus Mørch Hansen
Frem burde være kommet foran i det 23. minut, hvor Mikkel Andersson fandt Nicolaj Harms med en dyb stikning, men Harms afsluttede lige på den fremstormende BSF målmand, som kun fik halvklaret. Returen havnede hos Mikkel Andersson, som sparkede over mål. I kampens 29. minut sendte Nicolaj Harms bolden tæt over mål efter et frispark.
BSF havde ikke maget at byde på, og den eneste gang man lagde mærke til dem i 1. halvleg, var ikke for det gode. BSF startede i det 36. minut et kontra angreb, og bolden blev spillet frem ad banen, hvor BSFs Kenneth Nielsen jagtede bolden.  Frems målmand Jakob Køhler Hansen kom dog først og fik spillet bolden, inden han blev sparket ned af BSF spilleren, som måtte indkassere et gult kort.
Frem sluttede halvlegen med to store chancer. Først i det 40. minut, hvor Patrik Støckel slap fri i højre side og lagde bolden ind foran mål til Thomas Krause, som resolut afsluttede. Desværre sad hans hårde skud lige på målmanden. Kort efter var det Dennis Bo Mortensen, som slap fri i højre side. Han lagde bolden fladt ind i feltet mod Nicolaj Harms, som lod bolden passere til Mikkel Andersson, men BSF målmanden Jacob Lethin nåede bolden en brøkdel før Mikkel.
Andreas Olsen reducerer for Frem
Foto: Claus Mørch Hansen
Frem fik en noget rodet start på anden halvleg. BSF havde ændret lidt på spillestilen, mens det gik alt for langsomt, når Frem havde bolden, og der kom desværre også en del fejlafleveringer. BSF fik halvlegens første chance, da Jonathan Nielsen blev spillet fri. Frem spillerne stoppede nærmest op i forventning om, at BSF spilleren var offside, men han fortsatte, og til alt held var Jakob vågen og gik ud og fik blokeret.
Man skulle tro, dette havde vækket Frem spillerne, men nej. Kort efter gentog situationen sig - Jonathan Nielsen blev igen spillet fri på en lang bold, og endnu en gang appellerede Frem spillerne for offside, og endnu en gang blev linjevogterens flag nede. Denne gang valgte Jonathan Nielsen at afslutte noget før og sendte bolden i mål uden om en fremstormende Jakob Køhler Hansen.
Frem reagerede ikke synderligt på at være kommet bagud og formåede ikke rigtig at skabe chancer. Frem havde faktisk kun en mulighed - et frispark et par meter uden for feltet i kampens 61. minut, men Dennis Bo Mortensen sendte bolden tæt forbi mål.
Frem satsede, og Jakob Køhler Hansen blev sendt i angrebet
Foto: Claus Mørch Hansen
Hvad værre var, at BSF scorede endnu et mål i det 68. minut. Et frispark ved midterlinjen blev sendt ind i feltet mod forreste stolpe, hvor Ricky Gotland, som var løbet udækket igennem Frems forsvar, dukkede op og prikkede bolden i mål.
Målet fik endelig vækket Frem, som satte en voldsom slutspurt ind, og BSF blev sat under belejring. I det 72. minut fandt Mikael Simonsen med en smart finte Nicolaj Harms, men afslutningen blev blokeret. Frem fik reduceret i det 77. minut hvor Andreas Olsen stegt til vejrs og fik headet et hjørnespark fra Lasse Dahl i mål.
Frem forcerede og satsede meget på udligningen, og i det 83. minut brændte det alvorligt på i BSF forsvaret, da Tim Ilsø fik headet et indlæg fra Mikael Simonsen videre til Lasse Dahl, men hans skud blev rettet af til hjørnespark. Frem havde i slutminutterne bolden meget i BSF feltet, og i de sidste minutter blev Jakob Køhler hevet med op i feltet, men desværre kom udligningen ikke.
Det blev ingen sejr fra spillerne til John Tune i afskedsgave. Frems første halvleg var sådan set godkendt spillemæssigt, målene manglede dog. Anden halvleg svigtede koncentrationen, og jeg synes også, Frem var lidt uheldig med kampens linjedommere, som havde det lidt svært med offside reglerne. Frem havde dog ikke fortjent at tabe, men man kan konstatere, at tre chancer åbenbart er nok til modstanderen for at vinde.
Nu er der heldigvis lang tid til at glemme denne kamp. Til foråret kan man starte på en frisk. Første kamp er skærtorsdag den 5. april 2012 kl. 13.00 mod B 1903 på deres anlæg på Lyngbyvej.
Der var desværre ingen afskedssejr til John Tune Kristiansen - til gengæld var der blomster og mange sjove indslag fra supporterne
Foto: Claus Mørch Hansen
Danmarksserien Pulje 1, 5. november 2011 kl. 13.00 i Ballerup Idrætspark
BSF - Frem 2-1 (0-0)
1-0 Jonathan Nielsen (52)
2-0 Ricky Gotland (68)
2-1 Andreas Olsen (78)
Frems opstilling:
Jakob Køhler Hansen
Klavs Svendsen, Dalibor Gotovac (21, Morten Overgaard), Tim Ilsø (anfører), Casper Hester Hansen
Patrik Støckel (58 Andreas Olsen), Mikael Simonsen, Mikkel Andersson, Thomas Krause
Dennis Bo Mortensen (70, Lasse Dahl), Nicolaj Harms
Advarsler:
Kenneth Nielsen, BSF (36)
Casper Hester Hansen, Frem (52)
Danny Eriksen, BSF (62)
Ricky Gotland, BSF (90+3)
Dommer: Benjamin Willaume-Jantzen, København K
Tilskuere: 408

Ref. CMH
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -