facebooksøg
Boldklubben FREM
B 93 - FREM
21. august 2019 19:00 Østerbro Stadion
2. Division Pulje 1

Sejr med lodder og trisser

22. oktober 2011
Atter mål af Nicolaj Harms - 0-1
Foto: Niels Buch
Efter to uafgjorte kampe var spillerne efter trænerteamets udsagn opsat på at det skulle revancheres, men modstanderen var Skovshoved, som på det seneste er kommet i gang i turneringen efter en skidt start. Oven i købet kan Skovshoved prale med, at de var det eneste hold, der sidste år var i stand til at slå Frem.
Frem kunne igen råde over Mikael Simonsen og Rasmus Håkansson. Til gengæld måtte Tim Ilsø sidde over med karantæne, og derudover havde Casper Hester Hansen fået fri af private årsager, mens Dennis Bo Mortensen igen var ramt af en skade.
Banen i Skovshoved så ikke specielt god ud - temmelig sumpet og meget ujævn. På trods af dette så det faktisk godt ud fra starten af kampen. I det 5. minut slap Patrik Støckel fri i venstre side og driblede til baglinjen, tog et par træk helt ind i det lille felt, hvor han afsluttede, men Skovshoved målmanden fik halvklaret. Returen havnede hos Lasse Dahl, som efter en smart finte i straffesparksfeltet lagde bolden ind foran mål, men ingen Frem spillere nåede bolden.
Lasse Dahl har gjort det til 0-2
Foto: Niels Buch
I kampens 13. minut slap Andreas Olsen fri, og selv om han var tæt på at miste bolden på grund af banens beskaffenhed, lykkedes det ham at komme til baglinjen, hvor han spillede bolden skråt bagud til Lasse Dahl, som dog kunne se sit hårde skud blive blokeret.
I minuttet efter blev bolden sendt ind i Skovshoveds straffesparksfelt, hvor en udækket Nicolaj Harms ingen problemer havde med at heade bolden i mål. Kort efter scorede Frem igen. Et indlæg fra Klavs Svendsen havnede midt i feltet, hvor Nicolaj Harms gik lidt hårdt til Skovshoved målmanden, som ikke fik fat i bolden. Den havnede i stedet hos Lasse Dahl, som sendte bolden i mål med et besynderligt underskruet skud, der mest af alt lignede et kikset skud.
Frem fortsatte de gode takter, men chancerne udeblev, og langsomt kom Skovshoved mere med i kampen. De blev dog aldrig rigtig farlige, men Jakob Køhler Hansen måtte et par gange ud i feltet og redde. Men Frem kunne gå til pausen med en fult fortjent føring på 2-0 efter 3-4 chancer.
Rasmus Håkansson får klaret paragrafferne
Foto: Niels Buch
Anden halvleg blev aldrig nogen nydelse for Frem tilhængerne. Skovshoved satte tempoet op, mens Frem hovedløst og nærmest i panik begyndte at losse bolden op ad banen. Dette betød, at Skovshoved havde bolden rigtig meget, og i det 52. minut var det tæt på at gå galt, da Rasmus Budtz slap fri midt for mål, men heldigvis for Frem sendte han bolden forbi mål med et svagt skud, selv om Jakob Køhler Hansen næsten havde sat sig på r…. på den glatte bane.
Kort efter slap den lynhurtige Loi Smidth fri i venstre side, men Jakob Køhler Hansen gik ud og fik reddet til hjørnespark. Frem havde ikke ret meget at byde på - dog fik Andreas Olsen en kontramulighed i det 60. minut, som han spillede kort til Nicolaj Harms, men han blev tacklet i skudøjeblikket. Returen havnede hos Patrik Støckel, som sparkede hårdt mod mål, men en markspiller fra Skovshoved fik reddet på stregen.
I det 65. minut slap Nicolaj Harms fri på baglinjen, hvor han efter et par træk forsøgte at spille på tværs, men afleveringen lå for tæt på Skovshoved målmanden, der fik reddet. Lige som man syntes, at Frem var kommet i gang efter den lidt svage start på anden halvleg, gik det galt. Loi Schmidt slap fri i venstre side, og alene med Jakob Køhler Hansen fik han sendt bolden i mål.
Sikkert indgreb af Jakob Køhler Hansen, da det brændte på
Foto: Niels Buch
Nu stod man og tænkte på de seneste to kampe, og jeg må indrømme, at godt så det ikke ud, det Frem præsterede. Alt for mange boldtab, og alt for lidt vundne dueller på banen, og så var der nogen, der slog en anelse op i banen.
Skovshoved forsøgte sig med et pres, men var aldrig rigtig farlige. Frem fik til gengæld ikke meget ud af kontra mulighederne, da de ofte bestod af et langt spark op ad banen. Kampen sluttede derfor 1-2 efter en godkendt 1. halvleg og en miserabel 2. halvleg. Det er det positive, Frem skal tage med til næste kamp, og det er sejren som betød, at Frem bevarer forspringet til FC Øresund på 3 point og 7 point ned til Avedøre på tredjepladsen.
Næste kampe er samtidig efterårssæsonens sidste hjemmekamp. Modstanderen er bundholdet B 1973 fra Herlev, men der er ingen grund til at undervurdere dem. Kampen spilles i Valby Idrætspark lørdag den 29. oktober kl. 15.00.
Danmarksserien Pulje 1, 21. oktober 2011 i Skovshoved Idrætspark
Skovshoved - Frem 1-2 (0-2)
0-1 Nicolaj Harms (16)
0-2 Lasse Dahl (18)
1-2 Loi Schmidt (66)
Frems opstilling:
Jakob Køhler Hansen
Klavs Svendsen, Rasmus Håkansson, Dalibor Gotovac, Thomas Krause
Patrik Støckel, Mikkel Andersson, Mikael Simonsen, Lasse Dahl (79, Kenneth Thorsson)
Nicolaj Harms, Andreas Olsen (71, Kenneth Michaelsen)
 
Ubenyttet reserve: Niklas Kjærulff
Advarsler: Ingen
Dommer: Mikkel Frantsen, Roskilde
Tilskuere: 411
Ref.: CMH
Der takkes af
Foto: Niels Buch
 
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -