facebooksøg
Boldklubben FREM
B 93 - FREM
21. august 2019 19:00 Østerbro Stadion
2. Division Pulje 1

Endnu et skuffende pointtab i dramatisk kamp

15. oktober 2011
Nicolaj Harms har gjort det til 1-0
Foto: Niels Buch
Efter sidste uges uafgjorte kamp mod GVI var der lagt op til, at det skulle revancheres mod Fredensborg, som var dagens modstander. Frem var dog blevet ramt af skader til Rasmus Håkansson og Dennis Bo Mortensen - til gengæld kunne man så råde over Klavs Svendsen igen.
 Kampens start var en anelse rodet, og det var Fredensborg, der først fik styr på begivenhederne. De fik da også kampens første chance i det niende minut, hvor Kasper Antonsen slap fri og forsøgte sig med et loop over den fremstormende Frem målmand Jakob Køhler Hansen, men heldigvis havnede bolden i sidenettet.
Kort efter fik Frem sin første chance, da Patrik Støckel sendte et indlæg ind mod Nicolaj Harms, som headede bolden mod mål, men Fredensborg keeperen fik halvklaret til hjørnespark. I kampens 15. minut forsøgte Kasper Antonsen sig igen - denne gang med et langskud - men Jakob Køhler Hansen greb sikkert bolden.
Jakob Køhler Hansen får bokset væk
Foto: Niels Buch
I kampens 18. minut fik Frem etableret et kontra angreb. Nicolaj Harms modtog bolden midt for mål og spillede ud i venstre side til Thomas Krause, som efter et enkelt træk forsøgte sig med en afslutning, men bolden blev halvklaret. Returen havnede for fødderne af Nicolaj Harms, som sikkert kunne sætte bolden i et tomt mål.
Frem kom herefter ind i en god periode, og i det 21. minut modtog Krause bolden i feltet efter et frispark, men han sendte bolden tæt forbi mål. I det 25. minut headede Tim Ilsø bolden lige på Fredensborg målmanden efter et indlæg fra Patrik Støckel.
Fredensborg havde en mulighed i det 36. minut, da Christian Ulrik Hansen, var meget tæt på at nå frem til et farligt indlæg fra fløjen. Frem havde en mulighed i det 39. minut på et kontraangreb, hvor Thomas Krause sendte bolden ind foran mål til Nicolaj Harms, som vendte rundt og sendte bolden lige på Fredensborg keeperen.
I kampens 42. minut fik Frem øget føringen til 2-0, da et indlæg fra Thomas Krause havnede ved bagerste stolpe, hvor Patrik Støckel headede ind mod midten af feltet. Her kom Andreas Olsen og sendte bolden i mål med et behersket skud.
Ud over en skudchance til Nicolaj Harms i det 53. minut, skete der ikke rigtig noget før det 66. minut, hvor Fredensborg fik tilkendt et frispark. Bolden blev sendt ind i feltet, og her opstod der noget klumpspil, hvor Frem havde meget svært ved at få bolden væk. Da det endelig lykkedes, blev det til gengæld et godt kontraangreb til Frem, hvor Klavs Svendsen tog en lang tur op ad banen og valgte selv at afslutte, men forbi målet.
Frem presser på, efter Fredensborg er kommet på 2-1
Foto: Niels Buch
Kort efter slap indskiftede Kenneth Michaelsen fri i højre side og sendte bolden ind mod midten af feltet. Her stoppede Thomas Krause bolden, og dette gav en skudmulighed til Mikkel Andersson, men bolden blev blokeret til hjørnespark.
I det 72. minut skete det, der ikke måtte ske. Frem havde rimelig kontrol over kampen, men så lavede Dalibor Gotovac en fejlaflevering, og dernæst forsøgte han at presse sin modstander, hvilket betød at Frem pludselig ikke havde nogen spillere på egen banehalvdel, og så tog Fredensborgs Mads Hansen turen  med boldenmod Frems mål, og han udplacerede Jakob Køhler Hansen.
Tre minutter senere var den gal igen. Et langt indkast ind i feltet, og her rev Jonas Rohrberg sig løs og sendte bolden i mål via den ene opstander. Frem spillerne virkede rystet, men man fik alligevel lagt et fornuftigt pres på Fredensborg, og i det 80. minut blev Lasse Dahl spillet fri i højre side af feltet, men hans hårde skud blev reddet af Fredensborg keeperen til hjørnespark. Kort efter forsøgte indskiftede og debutant Kenneth Thorsson sig med et hårdt skud efter et frispark, men igen fik Fredensborg målmanden reddet. 
Det lignede lidt af et straffespark til Fredensborg, da Kenneth Thorsson skubbede sin modstander i ryggen kort efter, men dommeren mente heldigvis for Frem noget andet. Frem havde i det 85. minut et par farlige hjørnespark, hvor Lasse Dahl fra den ene side var tæt på at score direkte. Frem havde en meget stor chance i kampens overtid. Kenneth Michaelsen slap til baglinjen, hvor han spillede skråt ind mod midten af feltet, men Tim Ilsøs hårde skud blev reddet af en markspiller på stregen.
Her går det galt. Fredensborg udligner til 2-2
Foto: Niels Buch
Kampen sluttede med noget dramatik. I det 7. overtidsminut blev Tim Ilsø forhindret i at tage et hurtigt indkast, og da han ville tage bolden fra Fredensborg spilleren, smed denne sig voldsomt i græsset, som Ilsø havde ramt ham med foden eller skubbet ham. Hvad der præcist skete, kunne jeg ikke se, men begge spillere endte med et gult kort. Situationen var dog ikke slut med dette, for Ilsø brokkede sig åbenbart så meget til dommeren, at han blev præsenteret for endnu et gult kort - og dermed også et rødt kort.
Kort efter - efter 8 minutters tillægstid - fløjtede dommeren kampen af, og Frem måtte endnu en gang indkassere et unødvendigt pointtab. Fredensborg var ikke en skræmmende modstander, men de fejl Frem laver i øjeblikket, bliver straffet effektivt. Og selv om man fører med to mål, behøver man ikke at undervurdere sin modstander resten af kampen.    
Danmarksserien Pulje 1 15.oktober 2011 kl. 15.00 i Valby Idrætspark
Frem - Fredensborg 2-2 (2-0)
1-0 Nicolaj Harms (18)
2-0 Andreas Olsen (42)
2-1 Mads Skovby Hansen (72)
2-2 Jonas Rohrberg (75)
Frems opstilling:
Jakob Køhler Hansen
Klavs Svendsen, Dalibor Gotovac, Niklas Kjærulff, Casper Hester Hansen
Patrik Dam Støckel (68, Lasse Dahl), Mikkel Andersson (77, Kenneth Thorsson), Tim Ilsø (anfører), Thomas Krause
Andreas Olsen (68, Kenneth Michaelsen), Nicolaj Harms
 
Advarsler:
Anders Brolev, Fredensborg (20)
Andreas Olsen, Frem (37)
Christian Tyron, Fredensborg (47)
Dalibor Gotovac Frem (61)
Kenneth Thorsson, Frem (83)
Nicolaj Harms, Frem (90)
Kasper Antonsen, Fredensborg (97)
Tim Ilsø, Frem (97)
Tim Ilsø, Frem (97)
Udvisning: Tim Ilsø, Frem (97)
Dommer: Benjamin Leander, København K
Tilskuere: 640
Ref. CMH
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -