facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - HIK
24. august 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Endnu 3 point på kontoen

1. oktober 2011
Sikkert indgreb af Jakob Køhler Hansen
Foto: Niels Buch
Endnu en gang var der lagt op til topkamp i Valby, da Frem tog imod FB, rækkens nummer 2, i herligt solskinsvejr. Frem måtte undvære Lasse Dahl samt assistent træner Martin Jeppesen, som begge havde fri af private årsager - ellers var det stort set en skadefri trup, som trænerne kunne vælge spillere fra.
Det var FB, der startede kampen bedst, og de havde i det første minut en rigtig stor mulighed, da Dennis Thorvardson slap fri i venstre side og lagde bolden ind foran mål til Malte Carlsen, som forsøgte at placere bolden uden om Jakob Køhler med et skruet skud, men Jakob var vågen og fik reddet.
Frem havde i starten af kampen lidt problemer med FB. Dels var de fysisk stærke og dels spillede de hurtigere end Frem. Frem havde også en hel del fejlafleveringer, men FB formåede dog ikke rigtig at udnytte dette. Frem havde en enkelt mulighed i det 15. minut, da Mikael Simonsen sendte bolden ind foran mål, hvor Dennis Bo Mortensen fik tæmmet bolden og prikket den til Nicolaj Harms. Bolden blev dog blokeret og havnede hos Mikkel Andersson, som sendte bolden milevidt over mål.
I det 18. minut skete det, der absolut ikke måtte ske. Frem blev brudt på FBs banehalvdel, og Rasmus Håkansson fanget der, mens Patrick Hørbye blev sendt af sted med en lang aflevering. Desværre nåede Casper Hester Hansen ikke at bryde, og FB spilleren fik prikket bolden til Dennis Thorvardsson, som helt alene med Jakob Køhler ikke havde problemer med at score.
Udligning til 1-1 ved Nicolaj Harms
Foto: Niels Buch
Frem lod sig dog ikke ryste, og kort efter fik Frem etableret et angreb, hvor Mikael Simonsen blev sendt til baglinjen med et overlap. Fra baglinjen lavede Mikael en fiks detalje med at sparke bag om støttebenet, og bolden havnede hos Nicolaj Harms, som modtog bolden med siden til mål - vendte en kvart omgang og sendte bolden mellem benene på FB målmanden og i mål.
Den hurtige udligning for Frem gjorde underværker ved Frems spil. Der kom mere styr over det, og tempoet var væsentlig højere. Det var dog FB, der havde en chance i det 34. minut, hvor de fik tildelt et frispark 10 meter uden for feltet, men Peter Bærentholdt sparkede for svagt, og så var det ingen sag for Jakob at redde.
Frem svarede igen kort efter, hvor Casper Hester Hansen forsøgte sig med et indlæg, men det var millimeter tæt på, at Nicolaj Harms fik scoret ved forreste stolpe. Frem bragte sig i front i det 42. minut, da Klavs Svendsen fra højre side uden for feltet spillede på tværs til Krause i venstre side af feltet. Krause tæmmede og tog et hurtigt træk for derefter at udplacere FB Keeperen med et hårdt spark. Virkelig et flot mål, når nu det endelig skulle være.
Krause havde endnu en mulighed kort efter, da han modtog et indlæg fra Mikael Simonsen, men hovedstødsspecialist bliver han aldrig, for hans hovedstød endte forbi målet.
Så gjorde han det - 2-1 til Frem ved Thomas Krause
Foto: Niels Buch
Frem - og ikke mindst Nicolaj Harms - havde en kæmpe mulighed for at øge føringen kort efter pausen, da han blev spillet helt fri, og man kunne have ønsket sig et loop fra Harms side, men han sendte bolden lige på den fremstormende målmand.
I kampens 54. minut havde Dennis Bo Mortensen et hovedstødsforsøg, men lige på FB målmanden. Kort efter brød Mikael Simonsen FBs opspil, og så var Frem i overtal. Mikael spillede Dennis Bo på det rette tidspunkt, og så var han helt fri og sendte bolden sikket i mål.
I det 58. minut lagde en velspillende Patrik Støckel bolden ind foran mål. Her sparkede Dennis Bo Mortensen bolden få centimeter forbi mål. FB havde en enkelt mulighed i det 64. minut, med en skudmulighed fra distancen, men bolden blev rettet af, af en Frem spiller til hjørnespark. I kampens 73. minut sendte en af Frems bedste, Klavs Svendsen bolden ind foran mål, og her headede en FB spiller bolden tæt forbi eget mål.
Sådan! 3-1, målscorer Dennis Bo Mortensen
Foto: Niels Buch
Indskiftede Kenneth Michaelsen havde i det 75. minut en stor mulighed, da han blev spillet fri og tog et par træk, inden han sendte bolden forbi mål. Kort efter sendte Mikkel Andersson bolden ind i feltet til Tim Ilsø, som kort headede bolden videre bagud til Kenneth Michaelsen, men denne gang sendte han bolden over mål.
Frem fik bolden i mål endnu en gang i det 84. minut på et hovedstød af Nicklas Kjærulff, men målet blev underkendt for offside, hvilket jeg stiller mig lidt tvivlende over for. I kampens overtid havde FB en mulighed for et trøstmål, da Lasse G. Andersen snød et par Frem spillere i feltet og lagde bolden bagud til Peter Bærenholdt, som dog sendte bolden over Frems mål.
Kampens sidste chance tilfaldt Frem. Tim Ilsø modtog et frisparks indlæg, som han snittede videre til Kenneth Michaelsen, men hans hovedstød mod mål sad lige på målmanden. Kampen sluttede med en 3-1 sejr og set i lyste af, at FB nok er et af de hold, der har spillet bedst mod os, ganske tilfredsstillende - måske lige bortset fra det først kvarter.
Som optakt til kampen spillede Frems U-14 hold mod St. Pauli, og her vandt Frem 2-0 i en ganske underholdende kamp.
Næste kamp er ude mod GVI. Bemærk at denne kamp spilles kl. 13.00, lørdag den 8. oktober på GVI’s anlæg i Nymosen, Mosebuen 28B, Gentofte.
Danmarksserien pulje 1, 1. oktober 2011 kl. 15.00 I Valby Idrætspark
Frem - FB 3-1 (2-1)
0-1 Dennis Thorvardson (16)
1-1 Nicolaj Harms (20)
2-1 Thomas Krause (42)
3-1 Dennis Bo Mortensen (54)
Frems opstilling:
Jakob Køhler Hansen
Klavs Svendsen, Rasmus Håkansson, Dalibor Gotovac, Casper Hester Hansen
Patrik Dam Støckel (84, Niklas Kjærulff), Mikkel Andersson (anf.), Mikael Simonsen (73, Kenneth Michaelsen), Thomas Krause
Nicolaj Harms, Dennis Bo Mortensen (70, Tim Ilsø)
 
Advarsler:
Nicolaj Harms, Frem (02)
Mikkel Andersson, Frem (44)
Malte Carlsen, FB (65)
Dalibor Gotovac, Frem (79)
Rasmus Håkansson, Frem (87)
Lars G. Rasmussen, FB (90+2)
Dommer: Seyfettin Sucu, Kbh. NV
Tilskuere 1038
Ref. CMH
Klar til at takke for opbakningen
Nogen så det - og var meget hurtige!
Fotos: Niels Buch
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -