facebooksøg
Boldklubben FREM
B 93 - FREM
21. august 2019 19:00 Østerbro Stadion
2. Division Pulje 1

Tålmodighed gav sejr

3. september 2011
Midtbanen får ryddet op
Foto: Niels Buch
Efter midtugens pokalnederlag var der lagt op til, at NB Bornholm skulle sendes tilbage til klippeøen med et nederlag, og statistikken talte til Frems fordel, da Frem aldrig har tabt til et Bornholmsk hold. Et er statistik - noget andet er virkelighed, for efter sigende spiller NB Bornholm - for at sige det meget mildt - temmelig defensivt. Det ville derfor være et spørgsmål, om Frem kunne åbne Bornholmernes forsvar og samtidig lukke effektivt af bagude. Frem kunne glæde sig over igen at kunne disponere over Rasmus Håkansson og Nicolaj Harms.
NB Bornholm forsøgte sig fra kampens start med et hurtigt angreb. Et langt indkast blev kastet ind i det lille felt, hvor Jakob Køhler Hansen fik grebet bolden for næsen af den tidligere divisionsspiller fra Skjold, Lasse Holmgaard. Kort efter var det Frems tur. I et kontra angreb sendte Nicolaj Harms, Thomas Krause af sted i venstre side - Krause sparkede hårdt, men NB Bornholm målmanden fik reddet til Hjørnespark
Klavs Svendsen får sat en ordentlig tackling ind
Foto: Niels Buch
Ved det efterfølgende hjørnespark var Frem uhyre tæt på at score, da Tim Ilsø headede bolden på stolpen. I kampens 17. minut sendte Klavs Svendsen bolden ind i NB Bornholms straffesparksfelt, hvor Tim Ilsø stod temmelig fri, men han headede bolden over mål.
Et par minutter senere blev Nicolaj Harms spillet fri i højre side af feltet. Han forsøgte at finde Tim Ilsø, hvilket også lykkedes, men Tim headede lige på NB Bornholm keeperen. Tempoet i kampen var ikke overvældende - NB Bornholm med deres 4-5-1 system havde stort held til at forsvare sig effektivt, og set gennem hele kampen tror jeg, at Frem havde 85 % af spillet.
I kampens 32. minut blev bolden sendt ind foran NB Bornholms mål. Bolden fik lov til at passere forbi Tim Ilsø til Thomas Krause, som havde en stor skudmulighed, men desværre sendte han bolden temmelig højt over mål.
NB Bornholm havde noget nær deres første og største chance i kampen i det 37. minut, hvor en lang bold havnede hos bornholmernes ene angriber Vitus Kofoed, som havde luret, at Jakob Køhler Hansen var langt ude af sit mål, men Vitus kunne se sit loop ramme undersiden af overliggeren og heldigvis slå ned på den rigtige side af stregen (set med Frem øjne).
Thomas Krause er med nede og hjælpe til
Foto: Niels Buch
Den halvkedelige 1. halvleg sluttede med et Frem forsøg i det 42. minut, hvor Nicolaj Harms blev spillet fri med en dyb stikning. Nicolaj tog et træk - desværre lidt for langt - og det hele endte med, at NB Bornholm målmanden hårdt presset fik reddet.
Frem fik skruet en anelse i vejret for tempoet i starten af 2. halvleg. Og i det 48. minut sendte Nicolaj Harms bolden på tværs af feltet til Kenneth Michaelsen, som tæmmede bolden og spillede kort til Mikael Simonsen, der sendte sit hårde skud forbi målet. Kort efter fik Frem etableret et kontra angreb. Tim Ilsø blev spillet fri i højre side af feltet, men kunne se sit hårde skud mesterligt blive reddet af NB Bornholm målmanden Maciej Reszkis.
I kampens 55. minut modtog Thomas Krause bolden i feltet, men hans forsøg på at liste bolden i mål mislykkedes. To minutter senere havde NB Bornholm en af deres sjældne chancer, da Claudi Espersen snød Klavs Svendsen i højre side, men Claudi Espersens skudforsøg endte i sidenettet.
I det 63. mulighed havde NB Bornholm endnu en mulighed. Et frispark fra Claudi Espersen blev sendt på overliggeren, men det skal retfærdigvis siges, at Jakob Køhler Hansen i Frem målet fulgte bolden til dørs. Den tredje Bornholm chance på 10 minutter kom kort efter, hvor en Fremspiller var tæt på at sende et indlæg fra en NB Bornholm spiller i eget net.
Endelig forløsning: 1-0  ved Nicolaj Harms
Foto: Niels Buch
I det 68. minut blev Kenneth Michaelsen spillet fri i feltet, men heller ikke han kunne ramme målet. I kampens 73. minut sendte indskiftede Lasse Dahl et hjørnespark ind i feltet. Returbolden havnede hos Casper Hester Hansen, som forsøgte sig med et hårdt langskud, men desværre forbi mål.
Det lykkedes for Frem at få bolden i nettet. Dette skete i det 79. minut, hvor Thomas Krause med et indlæg i feltet fandt Nicolaj Harms, som med skulderen stoppede bolden, før han firsttimede bolden i nettet. Et virkelig flot mål.
Det defensive NB Bornholm skulle pludselig til at spille offensivt, og det havde de meget svært ved. Frem spillerne virkede lidt flade, men mange af dem havde også en midtuge kamp i benene. Alt i alt forløb resten af kampen uden væsentlige chancer, ud over et skudforsøg fra Mikkel Andersson, der var tæt på at snyde NB Bornholm målmanden, da bolden undervejs blev rettet af.
Frem hev en smal sejr i hus, og heldigvis fik Bornholm ikke noget ud af deres defensive og kedelige spil. Generelt synes jeg, at det var en ok præstation, modstanderens spil taget i betragtning.
Næste kamp er på lørdag hvor Frem tager til Allerød. Kampen spilles på Skovvang Stadion kl. 15.00.
Danmarksserien Pulje 1-  3. september 2011 kl. 15.30 i Valby Idrætspark
Frem - NB Bornholm 1-0 (0-0)
1-0 Nicolaj Harms (79)

Frems opstilling:
Jakob Køhler Hansen
Klavs Svendsen, Dalibor Gotovac, Rasmus Håkansson, Casper Hester Hansen
Thomas Krause, Mikael Simonsen (72, Morten Overgaard), Mikkel Andersson, Kenneth Michaelsen (72, Lasse Dahl)
Tim Ilsø (anfører), Nicolaj Harms
Aqdas Ali Khan kom ikke på banen
Advarsler:
Mathias Larsen, NB Bornholm (77)
Claudi Espersen, NB Bornholm (87)
Klavs Svendsen, Frem (92)
Dommer: Thomas Hannibal Jakobsen, Vanløse
Tilskuere: 714
Ref. CMH
Tak for støtten
Ægte Frem
Fotos: Niels Buch
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -