facebooksøg
Boldklubben FREM
B 93 - FREM
21. august 2019 19:00 Østerbro Stadion
2. Division Pulje 1

Frem fortsat ubesejret

27. august 2011
Mikael Simonsen får ryddet op
Foto: Niels Buch
På en af årets sidste sommerdage stod regnen i perioder ned i stænger med kraftigt tordenvejr til følge. Dette havde givet mig en frygt for, at kampen ikke kunne gennemføres, men heldigvis holdt regnen og tordenvejret sig væk fra Hørsholm under kampen. Uvejret havde dog sat sig sine spor på banen, som var ualmindelig tung og glat.
Frem kunne igen råde over Lasse Dahl, så det var kun blevet til en enkelt udskiftning i forhold til Greve kampen. FC Øresund har jeg ikke det store kendskab til, men de havde en sejr og et nederlag i deres to første kampe, og var efter deres opfattelse klar til at revanchere sig for et 2-5 nederlag til B 1903.
FC Øresund lagde da også ud med lyn og torden. De var tydeligvis opsatte på et hurtigt mål, og det var da også meget tæt på i kampens andet minut hvor Frems forsvar tilsyneladende ikke var helt klar. I hvert fald blev bolden spillet igennem Frem forsvaret til en helt fri FC Øresund spiller, som bankede bolden på overliggeren.
Kort efter var den gal igen. Et hjørnespark blev sendt fladt ind i feltet - der opstod lidt forvirring, men Mikael Simonsen fik sparket bolden langt væk for næsen af en FC Øresund spiller. Frem fik efter den lidt vanskelige start lukket af, men det kneb lidt med at skabe chancer. Nicolaj Harms havde dog et godt hårdt skud, men FC Øresund keeperen fik bokset bolden langt væk.
Frem åd sig ind i kampen, men først i det 20. minut fik Frem en stor mulighed. Et rigtig flot opspil i venstre side endte med et indlæg fra Thomas Krause til Nicolaj Harms, men han manglede lige en centimeter for at styre bolden i mål. Bolden havnede i stedet ved baglinjen, hvor Lasse Dahl fik spillet skråt bagud til Mikkel Andersson, som dog sendte bolden over mål.
0 - 1 Målscorer Nicolaj Harms
Foto: Niels Buch
Midtvejs i kampen havde FC Øresund en stor mulighed, som var et indlæg ind mod centrum af Frems straffesparksfelt og her lå en FC Øresundspiller helt fri, men han ramte ikke bolden. Det skal i øvrigt påpeges at linjedommeren nok overså en meget klar offside. I den anden ende havde Frem ikke ret mange chancer. Frem spillerne stod hele tiden offside, eller rettere - det var noget linjedommeren mente - for flere af dem var lidt tvivlsomme.
I kampens 41. minut skete der endelig noget. Et frispark blev sendt ind i FC Øresunds straffesparksfelt, bolden blev sparket væk - lige ud til Klavs Svendsen, som spillede ind i midten af FC Øresunds straffesparksfelt, hvor Nicolaj Harms dukkede op og sendte bolden i mål, til stor glæde for de mange fremmødte Frem tilhængere. 1-0 føringen til Frem blev også pauseføringen
I anden halvleg var det Frems tur til at chokstarte. Nicolaj Harms blev spillet fri og var alene med FC Øresund keeperen, som pressede Nicolaj lidt ud i siden. Da Nicolaj ikke kunne komme til afslutning, spillede han bolden ind mod midten af banen, og her dukkede Tim Ilsø op og sparkede bolden i mål.
Efterfølgende var FC Øresund meget rystet. Frem burde have udnyttet dette til at få lukket kampen, og chancerne var da også til det. I det 50. minut fik Frem lidt af en gave af linjedommeren, da Klavs Svendsen modtog bolden i nok noget nær 2 meter offside. Klavs tog nogle træk mod baglinjen og sendte bolden ind foran mål til en fri Nicolaj Harms, men hans forsøg på afslutning kiksede totalt.
Og 0 - 2 ved Tim Ilsø
Foto: Niels Buch
I kampens 69. minut blev Nicolaj Harms spillet fri i dybden, og var endnu en gang alene med FC Øresund keeperen, men Nicolaj tøvede lidt for længe og målmanden fik halvklaret. FC Øresund havde en mulighed i det 73. minut, da et indlæg fik lov til at passere mod Kasper Wittrock inde midt i Frem straffesparksfelt, men han nåede ikke frem bolden. Frem satte tempoet lidt ned mod slutningen af kampen. Om det var bevidst - eller fordi FC Øresund pressede Frem - ved jeg ikke, men da Frems forsvar stod rigtig godt, var det så som så med FC Øresund chancer. Til gengæld fik Frem nogle kontra chancer, som i det 77. minut, hvor Patrik Støckel blev sendt af sted i højreside og fandt Mikkel Andersson midt for mål, men hans hårde skud blev lige akkurat rettet af til et hjørnespark af Øresund målmanden.
I det 88. minut så det ud som om Nikolaj Harms blev snydt for et straffespark, da han slap fri i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs. Kampens sidste chance tilfaldt Frem. Tim Ilsø blev sendt af sted med en bold i højre side - han fandt Mikkel Andersson inde foran mål, men FC Øresund målmanden fik reddet afslutningen.
Frem vandt kampen 2-0, og det var ganske fortjent, da Frem var bedre end FC Øresund. Store roser til Frem forsvaret, som ser ud til at fungere rigtig godt. Med sejren ligger Frem pt. nr. 1 i rækken - i hvert fald indtil B 1903 har spillet på Bornholm søndag.
Næste Frem kamp er allerede på onsdag, hvor Frem tager imod Næsby hjemme. Kampen er 2. runde i DBU’s pokalturnering, der nu hedder DBU Pokalen. Denne kamp fløjtes i gang kl. 19.00.
Danmarksserien Pulje 1-  27. august 2011 kl. 15.00 i Hørsholm Idrætspark
FC Øresund - Frem 0-2 (0-1)
0-1 Nicolaj Harms (41)
0-2 Tim Ilsø (46)
Frems opstilling:
Jakob Køhler Hansen
Klavs Svendsen, Rasmus Håkansson (77, Nicklas Kjærulff), Dalibor Gotovac, Casper Hester Hansen
Lasse Dahl (57, Patrik Støckel), Mikael Simonsen, Mikkel Andersson, Thomas Krause (72, Kenneth Michaelsen)
Tim Ilsø (anfører), Nicolaj Harms
Advarsler: Christian Pind, FC Øresund (42)
Klavs Svendsen, Frem (86)
Mikael Simonsen, Frem (91)
Dommer: Daniel R. Nørgaard
Tilskuere: anslået til 250
Ref. cmh
Fotos: Niels Buch
 
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -