facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - HIK
24. august 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Første turneringssejr i hus

20. august 2011
0 - 1 målscorer Tim Ilsø
Foto: Niels Buch
Sæsonens første udekamp var mod nedrykkerne fra Greve. Kampen var på forhånd udråbt som en svær opgave, men Greve har været igennem nogle trænerfyringer og har mistet en del spillere. Frem måtte til kampen undvære Lasse Dahl, som i startopstillingen var erstattet af Patrik Støckel. Derudover var der foretaget en enkelt ændring i forsvaret, idet Dalibor Gotovac havde erstattet Nicklas Kjærulff.
Frem kom bedst fra start, og i det andet minut fik Frem etableret et rigtigt flot angreb, hvor først Thomas Krause og Nicolaj Harms spillede 1-2, hvorefter Thomas Krause sendte bolden behersket ind foran mål, hvor Tim Ilsø kunne heade bolden i et tomt mål.
Så var stilen for kampen lagt. Greve virkede lamslåede og leverede spil af meget ringe klasse. Frem kunne nærmest efter behag løbe igennem deres forsvar - og det var netop, hvad Casper Hester Hansen gjorde i det femte minut, hvor han fra baglinjen lagde bolden skråt bagud i feltet, men Thomas Krause fik ikke fat i den.
Igen Tim Ilsø 0 - 2
Foto: Niels Buch
Det blev til endnu en Frem scoring i det 16. minut, da en returbold havnede for fødderne af Tim Ilsø, og han ramte bolden lige i r….. og den pragtfulde firsttimer havnede i nettet uden en jordisk chance for Greve keeperen.
 I kampens 24. minut slap Casper Hester Hansen igen fri i venstre side og lagde bolden ind foran mål, hvor en halvt liggende Nicolaj Harms fik afsluttet - desværre lige i favnen på målmanden. I det 29. minut, sendte Thomas Krause bolden ind foran mål, men lidt for upræcist og Nicolaj Harms fik ikke fat i bolden. Returen havnede hos Patrik Støckel, som sendte bolden forbi Greve målet.
Greve havde stort set intet at byde på, og frisparket i det 34. minut tager jeg kun med i mit referat, fordi det beviste, at Greve virkelig var bange for Frems omstillingsspil. Frem havde alle mand hjemme og opstillet mur, mens Greve holdt 4 mand plus målmand på egen banehalvdel. Bolden blev i øvrigt sparket i ryggen på en Greve spiller og gik langt forbi Frems mål.
I det 39. minut var Mikael Simonsen tæt på et hovedstødsmål, men hans hovedstød gik få centimeter forbi opstanderen.  Frem lukkede reelt kampen i det 42. minut, hvor Thomas Krause spillede Nicolaj Harms fri med en dyb stikning, og Nicolaj afdriblede Greve målmanden og sendte bolden i nettet.
Og så blev det Nicolaj Harms' tur: 0-3
Foto: Niels Buch
Greve havde kort før pausen og i pause foretaget udskiftninger, og i anden halvlegs første minutter så det også ud som om, Greve ville få lidt mere fat i spillet. Men effektivt forsvarsspil fik forhindret Greve tilløb, og i stedet fik Frem en del chancer, bl.a. et par forsøg fra Ilsø i det 49. og 54. minut.
I kampens 57. minut var det meget tæt på yderligere et Frem mål. Klavs Svendsen sendte bolden ind mod bagerste stolpe, og her dukkede Tim Ilsø op og headede bolden mod mål, men Greve keeperen hev en fantom redning frem og fik slået bolden til hjørnespark.  
Kampen blev afbrudt i det 70. minut, da kampens dommer Jakob A. Sundberg pådrog sig en fiberskade. Lidt synd, for han havde faktisk dømt en glimrende, men måske også nem, kamp. Der gik omkring 8 minutter, før kampens ene linjedommer var på plads med fløjten, og efter sigende overtog Greve's formand Per Grydgaard tjansen med flaget på fløjen.
Dette gjorde dog ikke så meget. Frem trak sig en lille smule tilbage, Greve fik lidt mere spil, men ikke rigtig nogen chancer. Og så kunne Frem score sit fjerde mål i det 91. minut, hvor Tim Ilsø spillede til en halvfri Klavs Svendsen, som resolut afsluttede. Greve målmanden fik halvklaret, hvorefter bolden havnede hos Kenneth Michaelsen, som fra en spids vinkel placerede bolden i nettet med et flot skruet skud.
Solid oprydning i midterforsvaret af Dalibor Gotovac
Foto: Niels Buch
Kort før tid fik Greve deres stort set første store chance, da der opstod noget klumpspil en halv meter fra målstregen. Indtil flere Greve spillere forsøgte sig, men lidt heldigt havnede bolden til sidst i hænderne på Jakob Køhler Hansen.
Det lykkedes dog Greve at reducere kort efter, i en situation hvor koncentrationen helt klart svigtede og der manglede også noget returløb. I hvert fald lykkedes det greves Christian Larsson at slippe fri, og han sendte bolden mellem benene på Jakob Køhler Hansen.
Kampen sluttede 4-1 til Frem, som dermed røg i top 4 i rækken. Frems spil kan man ikke klage over, det var varieret og i højt tempo. Rart at se at Thomas Krause er genfødt på midtbanen efter et par sæsoner som forsvarsspiller med mange defensive pligter. Derudover stor ros til samtlige spillere - og for den sags skyld også de mange Frem fans, der virkelig skabte en festlig ramme.
Næste kamp er på udebane igen - denne gang er modstanderen FC Øresund. Kampen spilles i Hørsholm idrætspark på lørdag den 27. august kl. 15.00.
Danmarksserien 20. august 2011 kl. 15:00 på Greve stadion
Og så bliver der lukket og slukket - 0-4 ved Kenneth Michaelsen
Foto: Niels Buch
Greve - Frem 1-4 (0-3)
0-1 Tim Ilsø (02)
0-2 Tim Ilsø (16)
0-3 Nicolaj Harms (42)
0-4 Kenneth Michaelsen (85)
1-4 Christian Larsson (90+1)
Frems opstilling:
Jakob Køhler Hansen
Klavs Svendsen, Dalibor Gotovac, Rasmus Håkansson (80, Niklas Kjærulff), Casper Hester Hansen
Thomas Krause, Mikael Simonsen (78, Kenneth Michaelsen), Mikkel Andersson, Patrik Dam Støckel (78, Aqdas Ali Khan )
Tim Ilsø (anfører), Nicolaj Harms
Advarsler: Rasmus Håkansson og Mikkel Andersson, Frem
Casper Christiansen, Greve
Dommer: Jakob A. Sundberg, Valby
Tilskuere: 293
Ref. CMH
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -