facebooksøg
Boldklubben FREM
BK FREM - HIK
24. august 2019 14:00 Valby Stadion
2. Division Pulje 1
- KLIK HER OG KØB DIN BILLET NU!

Frem98 vandt KB's AUDI-Cup turnering

1. august 2011

Endelig blev det tid til AUDI-Cup 2011, en turnering hvor Frem98 I sidste time modtog et Wildcard. Stævnearrangøren var lidt i tvivl om holdets kvaliteter, da vi havde mistet en del spillere – men denne skepsis fik drengene vist manet til jorden. 

Frem – AGF (2-0)
Fremmerne havde revanche til gode efter holdenes seneste møde. Det blev en meget lige kamp, mod vel nok det bedste jyske hold pt. 
Fremmerne var spilstyrende i første halvleg, og kom også fortjent foran på et korrekt dømt straffespark. De dygtige drenge fra Århus var konstant farlige, og vores defensiv kom virkeligt på hårdt arbejde. AGF’erne pressede på i starten af anden halvleg, og her havde det måske ikke været ufortjent, hvis de havde fået udlignet. Langsomt fik Fremmerne dog tilkæmpet sig et spilmæssigt overtag, og kunne midt i halvlegen lukke kampen med endnu en scoring. 

Frem – Stabæk (6-0)
Kampen var spil til et mål, og drengene viste specielt i første halvleg meget flot spil. Modstanderne fra Norge blev gang på gang udspillet af Fremmernes små og hurtige kombinationer, og pausestillingen 5-0 var ikke et mål for meget. Anden halvleg glemmer vi hurtigt, men trods alt en meget overbevisende sejr.

Frem – Brommapojkarna (5-2)
Pujlefinalen hvor vinderen ville spille med om AUDI-Cup titlen. Drengene var virkelig tændte, men det var modstandene bestemt også, og allerede efter 37 sekunder lå bolden i vores netmasker. Sikken en skidt start, men Fremmerne viste nu hvilket sublimt kollektivt de tilsammen udgør, og løftede alle i flok. De efterfølgende 20 minutter tilhørte drengene, og de spillede fantastisk offensivt fodbold. Det blev i denne periode til tre scoringer, og Fremmerne havde godt styr på kampen. Bromma viste dog hvilket klassehold de er, og kom flot tilbage i kampen. Ved stillingen 3-2, blev vi reddet at vel nok turneringens bedste redning, som uvilkårligt ledte tankerne tilbage til VM i Mexico 1970 – hvor Gordon Banks præsterede noget tilsvarende. 
Fremmerne lukkede herefter kampen med yderligere to scoring, begge sat ind efter flot kontraspil.

Frem – Helsingborg (5-1)
Semifinale mod et dygtigt svensk hold, som måske lidt overraskende havde slået FCK ud af turneringen. 
Svenskerne stod ultra defensivt, og spillede konstant med lange bolde op til deres ensomme store og hurtige angriber. Hvis der er noget man ikke skal gøre når man møder Fremmerne, så er det, at lade dem være spilstyrende. Denne spillestil passede drengene godt, og det var kun et spørgsmål om tid, før bolden ville ligge i modstandernes mål. Pausestilling 3-1 til Fremmerne var i underkanten af spil og chancer. Helsingborg forsøgte sig i starten af anden halvleg med en mere offensiv opstilling, og det viste sig at de godt kunne spille flot fodbold. Fremmerne havde dog fuldstændig styr på modstanderne, og lukkede flot kampen med yderligere to scoringer.

Frem – Brøndby (3-1)
Drømmefinalen var mod de super dygtige drenge fra Brøndby, der på fornemmeste vis havde besejret Malmø efter en yderst spændende og seværdig semifinale. 
I kampens indledning havde drengene lidt svært ved at finde deres markeringer, hvilket betød, at modstanderne var spilstyrende, dog uden at komme frem til de helt åbne målchancer. Langsomt fandt drengene deres pladser, og spillet bølgede herligt frem og tilbage. Den helt store åbne målchance manglede dog stadig, så meget symptomatisk, var det en dødbold der skulle til før Brøndby fik scoret. En løs andenbold i feltet blev opfanget af Brøndbys bedste spiller, og resolut sparket i kassen. En lidt ærgerlig scoring kort før pausen, men også en konsekvens af modstandernes klart bedre fysik. 
Anden halvleg tilhørte Fremmerne, dels fordi modstanderne pådrog sig nogle gule og røde kort, men bestemt også fordi Fremmerne spillede flot fodbold. Fremmerne lod sig ikke rive med af modstandernes fysik hårde spil, hvor deres taklinger ofte kom for sent, eller deres kedelige verbale udtryk, som ikke hører hjemme i en ungdomsfodboldkamp. 
Fremmerne spillede deres tekniske form for fodbold, og langsomt og naturligt blev modstanderne tappet for kræfter. Helt fortjent vandt Fremmerne kampen, og kunne lade sig hylde af de mange tilskuere, som havde overværet en dramatisk og spændende finale.

Konklusion
Hvilken præstation af vores gutter, og hvilket flot fodbold drengene viste gennem hele turneringen. Der har været utallige roser til jer fra alle vores modstandere (næsten), og fra andre hold, trænere, ledere og schouts der har overværet jeres kampe. Samtlige af jeres puljemodstandere har efterfølgende vundet deres puljespil, hvilket viser, at jeres puljekampe bestemt ikke var en walkover. 
I har alle udvist en vilje, gejst og et sublimt sammenhold, som alle er faktorer til, at I slutteligt vandt AUDI-Cup. En stor tak til forældre, søskende, bedsteforældre, sponsorer, Frem-supporterne samt alle de andre tilskuere som heppede på vores drenge. En kæmpe cardot til alle folkene bag AUDI-Cup, for et yderst flot stykke arbejde, og vi kommer gerne igen næste år – hvis vi altså får en invitation?
Det har været nogle fantastiske dage, ja det har jo været ren VERDENSKLASSE.

Ivan Holm

7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -