facebooksøg
Boldklubben FREM
B 93 - FREM
21. august 2019 19:00 Østerbro Stadion
2. Division Pulje 1

Ikke godt nok til sejr

2. april 2011
Atter er Mikkel Andersson i nærkamp
Foto: Niels Buch
Græstæppet i Valby var ikke ligefrem grønt - faktisk var det mere gult og brunt, men efter sigende var banen forholdsvis tør og jævn. Frems optakt til sæsonen har ikke ligefrem været optimal, idet skader og sygdom specielt på det sidste har givet svingende resultater.  
For at modstå Unions lidt halvstore spillere havde Frem valgt at stille med et fysisk stærkt hold. Jeg vil dog sige, at når man ser på skades situationen, er det nok svært at stille meget anderledes op end Frem havde valgt i dag.
Frem havde kampens første chance efter to minutters spil. Patrik Støckel driblede sig fri i feltet og spillede på tværs til Simon Sinkjær, som desværre ikke nåede bolden før målmanden. Efter 6 minutters spil havde Union en stor mulighed, hvor et hjørnespark gav klumpspil foran Frems mål, og her ramte bolden den ene opstander.
Frem scorer - men uforståeligt offside
Foto: Niels Buch
Efterfølgende havde Union 4 hjørnespark kort efter hinanden, hvilket nok vidner om visse problemer for Frem holdet. Frem fik dog en kontramulighed på det ene hjørnespark, hvor Andreas Olsen spilede bolden ind foran mål, men indlægget var en anelse for højt for Simon Sinkjær.
Efter 21. minutters spil havde Frem faktisk bolden i mål. Et frispark ind i feltet fik Simon Sinkjær snittet i mål, men linjedommeren mente, der var offside. Kort efter var Simon Sinkjær ved at slippe fri i højre side, men Unions målmand gik langt ud af målet og fældede Frem spilleren. Dommeren mente, den forseelse var til gult kort og dermed 10 minutters udvisning, og Union måtte sætte en markspiller på mål.
Frem havde en enkelt mulighed i det 29. minut, hvor Mikkel Andersson spillede kort til Andreas Olsen, der hurtigt spillede til Simon Sinkjær, men hans skud havnede over mål. Union havde lige akkurat fået deres målmand på banen igen, før de blev ramt af endnu en advarsel. Men det var faktisk Union, der var tættest på scoring i det 35. minut da Unions Serdal Zulfer modtog en tværspilning i Frem straffesparksfelt, men Jakob Køhler Hansen fik reddet hans hårde skud mod mål.
Dribletur af Simon Sinkjær, inden dommeren syntes, han skulle se rødt
Foto: Niels Buch
Kort efter blev Frem også ramt af en advarsel. Simon Sinkjær begik et lidt dumt irritationsfrispark, og så måtte han til afkøling - en afkøling der varede resten af halvlegen, hvor der i øvrigt ikke skete noget.
Union havde anden halvlegs første mulighed i det 50. minut, da Martin Johansen headede bolden tæt over mål efter et hjørnespark. Minuttet efter var det Frems tur. Patrik Støckel driblede sig igennem Union forsvaret og lagde bolden ind foran mål, men Union målmanden fik halvklaret foran skosnuden af Simon Sinkjær. Kort efter var Simon Sinkjær tæt på efter en dribletur i højre side, men afslutningen alene med målmanden fra en spids vinkel gik forbi mål.
Allerede inden kampen var jeg betænkelig ved dommerens navn. Jeg har set rigtig mange kampe i KS og DS, som han har dømt, og mit indtryk har aldrig været positivt og det indtryk, han efterlod i dag, var heller ikke til UG. I det 55. minut begik en Unionspiller et kæmpe frispark på Morten Overgaard, som var i løb op ad banen. Da det ikke blev dømt, gav det en stor kontramulighed til Anders Clausen, som blev spillet fri, men hans skud endte tæt forbi mål.
Sikkert indgreb af Jakob Køhler Hansen
Foto: Niels Buch
Frems absolut største chance kom i det 60. minut, da Patrik Støckel erobrede bolden ved baglinjen og spillede bolden tæt ind foran mål, hvor en Union spiller var tæt på at styre bolden i eget mål.
Frem blev i det 68. minut ramt af endnu en advarsel, og igen var det til Simon Sinkjær. Ud over at forseelsen næppe var til gult, var det torske dumt overhoved at give den knap så gode dommer muligheden for at hive det røde kort op ad lommen.
Union var tæt på scoring i det 85. minut, hvor de i en kontra situation var i overtal, men det lykkedes dog Frem at afværge til hjørnespark.
Kampen sluttede, som den startede, og hvem der var mest tilfredse med resultatet, skal jeg lade være usagt. Union forstod virkelig at hive tempoet ud af en uskøn fodboldkamp. Frems præstation var ikke prangende, og jeg håber i den grad, man til næste kamp får rettet en lang række af de fejl, man lavede i dag. Union havde en række svagheder, men dem fik Frem ikke udnyttet - og i øvrigt havde Frem ikke et eneste langskudsforsøg mod mål.
Næste kamp er mod B 1908 på lørdag kl. 13.00. Bemærk, at denne kamp ikke spilles på opvisningsbanen i Sundby Idrætspark, men på en af banerne bagved.
Københavnsserien 2. april 2011 kl. 15.00 i Valby Idrætspark
Frem - Union 0-0
Frems opstilling:
Jakob Køhler Hansen
Nicholas Olsen, Morten Overgaard, Dalibor Gotovac, Tue Clausen (75, Sebastian Seeger-Hansen)
Thomas Krause, Tim Ilsø (anf.), Mikkel Andersson, Patrik Støckel (61, Kenneth Michaelsen)
Simon Sinkjær, Andreas Olsen (68, Martin Jeppesen)
Advarsler:Christian Hammerum, Union (23)
Søren Pedersen, Union (34)
Simon Sinkjær, Frem (36)
Simon Sinkjær, Frem(68) og dermed udvisning
Dommer: Per S. Sørensen, Skovlunde
Tilskuere: 1.020
Ref. CMH
Så er Frem i gang!
Foto: Niels Buch
 
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -