facebooksøg
Boldklubben FREM
B 93 - FREM
21. august 2019 19:00 Østerbro Stadion
2. Division Pulje 1

Nu gælder det point

30. marts 2011
FREM skal have gang i glæden fra start
Foto: Niels Buch
Efter en meget lang ventetid går det på lørdag atter løs med fodbold i Valby Idrætspark, hvor Boldklubben FREM tager mod Union i sæsonpremieren.
 
Ingen tvivl om, at det bliver et meget spændende forår for Boldklubben FREM i Københavnsserien, hvor mange trænere fra de andre klubber allerede har dømt FREM som oprykkere, ligesom det er dét hold, de allerhelst vil slå.
 
I vinterpausen har Frem sagt farvel til fire spillere i truppen: Peter Hasselgreen, Adam Bandali, Thomas Dupont og Casper Junker. I stedet har vi sagt goddag til disse spillere: Dalibor Gotovac, Andreas Olsen, Kenneth Michaelsen og Niklas Kjærulff.
 
En ting er de træningskampe, der er blevet spillet - noget andet er, når der er point på spil, for så er holdene mere koncentrerede om opgaven. Og hvis der er noget FREM skal være i dette forår, så er det koncentreret om opgaven.
 
Får Simon Sinkjær gang i målscoringen fra start
Foto: Niels Buch
Mange tror, at foråret bliver en let opgave med et forspring på 9 point, men skal det forspring holdes, så kræver det også, at holdet yder i hver eneste kamp. Holdet skal være klar fra første til sidste fløjt og kunne præstere det samme som i efteråret. Her stod den på holdindsats, fight, hjælpe hinanden og de kunne kværne løs i den sidste halve time, når modstandernes kræfter slap op. De dyder har FREM også brug for i foråret.
 
Her i foråret, hvor det virkeligt gælder, har Boldklubben FREM også brug for den store opbakning til ude- og hjemmekampe, som der var i efteråret. Spillerne er utroligt glade for opbakningen, der føles som om man har en ekstra mand på banen. Lad denne opbakning fortsætte i foråret, så har vi taget et skridt på den brolagte vej. Mød derfor op på lørdag og støt dit hold i bestræbelserne på en oprykning til Danmarksserien.
 
Lørdagens modstander spillede vi i efteråret 0 - 0 imod i premierekampen, og det resultat skulle meget gerne laves om, for så mange chancer kan FREM ikke brænde en gang til. Union må her i foråret se bort fra to af deres bedst angribere og vil derfor utvivlsomt spille meget defensivt i lørdagens kamp for at forsøge at bibeholde det ene point.
 
Mange har spurgt, om kampen spilles, og som det ser ud nu, så er der ikke noget til hinder for det. Selv om banen har mange pletter, hvor der mangler græs, så er den ikke blød og sumpet og kan godt bruges.
 
Oprydning på midtbanen - så er det Tim Ilsø og Mikkel Andersson
Foto: Niels Buch
Inden lørdagens kamp mod Union har vi talt med vores træner John Tune Kristiansen, der siger:
 
- Nu har vi ventet længe, og vi glæder os meget til at komme i gang igen. Opstarten har været noget blandet for os med en del skader, men nu lysner det på skadesfronten, siger John og fortsætter:
 
- Vi har været på græs i 14 dage. Det er noget helt andet, og det har været godt for os.
 
Hvordan ser du på foråret?
 
- Tingene kommer ikke af sig selv, og vi ved, at det nu gælder point, at vi ikke er rykket op endnu, og at alle vil kæmpe det bedste de har lært for at slå os. Derfor er vi nødt til at være klar i hovederne til hver eneste kamp og huske på, at vi kommer længst ved at tage en kamp af gangen.
  
- Der vil uden tvivl komme mange spændende kampe her i foråret, og derfor tager vi ikke noget for givet. For os er det vigtigt at komme godt fra start, og Union var et af de hold, som tog point fra os i efteråret, så det arbejder vi på at få lavet om på lørdag. Jeg ved, det bliver svært, da Union sidst vi mødte dem spillede meget defensivt, så vi skal forsøge at lukke deres kompakte forsvar op. De kan vi gøre ved, at alle mand er klar i hovederne fra start til slut.
 
Tingene kommer ikke af sig selv, og vi er ikke rykket op endnu, siger John Tune Kristiansen
Foto: Niels Buch
- I efteråret havde vi en fantastisk opbakning både på ude- og hjemmebane af vores supportere og jeg håber inderligt, at opbakningen fortsætter her i foråret, hvor vi har brug for al den opbakning, vi kan få.
 
- Lad mig slutte af med at sige, at holdet er klar til at vise, at vi vil kæmpe det bedste vi har lært for at sikre os oprykning i klubbens jubilæumsår - så på gensyn på lørdag, slutter John Tune Kristiansen
 
Lørdag 2. april kl. 15.00 FREM - Union i Valby Idrætspark
nbu
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -