facebooksøg
Boldklubben FREM
B 93 - FREM
21. august 2019 19:00 Østerbro Stadion
2. Division Pulje 1

FREM topper U17 Divisionen efter ny sejr

13. marts 2011
Foto: Preben Pathuel
Mindre end 48 timer efter den flotte sejr over Næstved skulle U17 holdet igen i kamp denne gang mod Silkeborg, som - selv om de 'kun' ligger nummer 5 - har et af de teknisk bedste hold i divisionen. I efteråret tabte vi 1-0 i Silkeborg på et mål i overtiden, efter en kamp vi burde havde vundet, og så er der langt fra Silkeborg til Valby. I går var det Silkeborg, der måtte tage den sure tur hjem, for selvom jeg ikke vil betegne vores sejr som ufortjent, må vi erkende, at det var en meget lige kamp, som længe stod og tippede, og som ligeså godt kunne have tippet Silkeborgs vej.
 
Taktikken var den samme som mod Næstved: fuld pres fra start, men det stod hurtigt klart, at vi var oppe mod en både taktisk og især fysisk bedre modstander end sidst, ligesom torsdagens kamp sad i benene på de fleste.
 
Foto: Preben Pathuel
Silkeborg spiller fint fodbold og har bolden mest, men rigtig farlige bliver de ikke, og vores forsvar er ikke for ingenting divisionens bedste. Kun 12 mål har vi lukket ind i 17 kampe.
 
Et par ikke helt farlige Silkeborg forsøg, et langskud fra Sylle og et frispark fra Mikkel, er alt hvad jeg har noteret fra første halvleg. Ikke fordi det var en dårlig kamp, men fordi det meste spil foregik på midten.
 
Jeg vil gerne indrømme, at jeg godt ville have solgt kampe for 0-0 ved pausen, og jeg tror også, at Silkeborg taler om, at vi er ved at være møre, og at det første mål sikkert afgør kampen. Silkeborg kommer i alle tilfælde meget aggressivt ud efter pausen, får overtaget og allerede efter få minutter spiller de sig flot igennem, men Rasmus kommer godt ud og redder os med en flot fodparade. En Silkeborg scoring dér, og lyset havde nok været slukket. De næste 10 minutter er vi godt presset, men alle mand kæmper godt og sælger sig dyrt.
 
Foto: Preben Pathuel
Efter 15 minutter kunne kampen måske have været afgjort. Mikkel får en god lang stikning, og den bagerst Silkeborg spiller hiver ham klart i armen. Ikke verdens største hiv, men nok til at stoppe Mikkel og derved fratage ham en oplagt målchance. Nok til et direkte rødt kort, men desværre ikke nok til, at hverken dommer eller linjedommer så episoden.
Den pågældende linjedommer havde ellers været meget aktiv og flere gange hjulpet den noget famlende dommer med at dømme frispark, som han ellers selv burde havde set.
 
Som man kan forstå, fik vi ikke noget ud af den episode, og dog alligevel - måske lidt tro på at kampen kunne vendes. I samme periode sender vi tre friske mand på banen, og i modsætning til mange af de andre hold i rækken, er vores bænk så god, at det ikke forringer holdet, når vi skifter ud.
 
Foto: Preben Pathuel
Efter godt 20 minutter afgøres kampen, Rasmus prøver at drible sig igennem, men bliver tacklet, og der opstår en god gang 'kluddermor,' hvor både Rasmus og Mads med god energi fastholder bolden i Silkeborg felt, og pludselig hopper den hen til en helt fri Zaffi, som koldblodigt sparker den i kassen.
 
Målet kom på det helt rigtige tidspunkt og gav os lige de ekstra kræfter der skulle til, ligesom det naturligvis rystede Silkeborg.
 
Resten af kampen har vi godt styr på tingene. Mikkel slider sig først igennem i højre side uden held, derefter i venstre side hvor han bliver hægtet, og efter lidt latenstid vælger dommeren helt korrekt at dømme straffe. Som sædvanligt sparker Mikkel selv, og som sædvanligt scorer han, og så var den ged barberet.
 
Alt i alt en flot kamp igen, og glædeligt at vi nu kan vinde den slags lige kampe, som vi så ofte har tabt. Nu skal vi bare lære at lade være med at dumme os mod bundholdene.
 
Det kan vi så øve os i allerede på lørdag, hvor vi møder B 93 ude, for selv om de ligger i den tunge ende af tabellen, venter der en hård kamp mod et hold, der hellere vil brække en arm end tabe til os.
 
Da Næstved samtidig med vores sejr tabte igen, betød gårsdagen kamp, at vi rykkede op på førstepladsen i U17 divisionen, og det er første gang siden den landsdækkende division blev indført.
 
Eneste malurt i bægeret er, at Mads fik et urimeligt hårdt dømt gult kort, og dermed har karantæne i næste kamp.
 
Kampfakta:

FREM - Silkeborg 2-0
1-0 Seyfeddin Karayaka
2-0 Mikkel Bertelsen, Str.
 
Holdopstilling:
Rasmus Bendtsen, Philip Orslev, Philip Rasmussen, Mathias Cordua, Mikkel Berthelsen, Sylvester Seeger-Hansen, Mads Amnitzbøll, Kasete Ucbu, Seyfeddin Karayaka, Rasmus Jensen, Nicolai Madsen

På bænken: Nicolas Andersen, Alexander Hermansen, Rasmus Gaardsøe
 
TSH
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -