facebooksøg
Boldklubben FREM

Kolding vandt på Frems fejl

30. maj 2010
Endelig fik Danny Andersen scoret og reduceret til 2 - 1
Foto: Niels Buch
Kolding stadion er ikke ligefrem det sted i landet, hvor Frem i de senere år har hentet flest point. Jeg husker endnu en kamp for nogle år siden, hvor Frem tabte dybt inde i overtiden. Tingene har ændret sig en anelse, begge hold ligger og roder rundt i bunden af 1. division. Hvis Frem overhovedet skulle have bare en spinkel chance for overlevelse i rækken krævede det en sejr.
 
Ud over et skudforsøg fra Ulrik Pedersen i kampens andet minut var det faktisk Frem, der kom bedst fra start. Spillet flød faktisk rimeligt godt, og man fik da også skabt en del chancer. Største problem for vores angribere, ud over de manglende mål, er, at de selv skal tage del i det opbyggende spil - således også i det 11. minut, hvor Karsten Jensen modtog bolden helt ude i højre side, og han sendte bolden ind til den eneste Frem spiller foran mål, som var Danny Andersen. Han fik tæmmet bolden, men afslutningen blev halvdårlig, og bolden blev reddet.
 
Bare minuttet senere blev Karsten Jensen spillet fri af Danny Andersen i dybden, men hans afslutning blev reddet til hjørnespark af Koldings målmand Jens Kristensen. Kolding har nogle superfarlige kontra spillere, som hele tiden var farlige, og i det 13. minut blev Justice Erhenede spillet fri i højre side og fik afsluttet fra baglinjen, men Lasse Sørensen fik reddet.
 
Frems forsvar havde visse problemer med Koldings fløjspil, og kort efter ovenstående chance sendte Michael Fisker bolden ind foran Frems mål, hvor den uberørt fik lov til at passere til bagerste stolpe.
 
Nu var det ligesom om Frem var advaret, for det gik helt galt i det 20. minut, hvor Benjamin Lee begik frispark et lille stykke uden for feltet i venstre side. Bolden blev sendt ind foran mål i hovedhøjde, men ingen Frem spillere fik afværget, og i klumpen af spillere foran mål headede Nick Andersen bolden i mål.
 
Kort efter havde Frem et skudforsøg fra Tim Ilsø, som gik tæt forbi mål. Helt galt for Frem gik det i det 28. minut. En ufarlig situation i feltet, hvor Lasse Sørensen bare skulle samle bolden op, udviklede sig negativt, da Frank Palka åbenbart misforstod sin egen målmand og forsøgte at sparke bolden væk. Det resulterede i, at Justice Erhenede kom imellem og sendte bolden i et tomt mål - til jubel for hjemmepublikummet, mens Frems supportere forstummede brat. Det var næsten ikke til at tro, at Kolding på 28. minutter havde afgjort kampen på Frems fejl.
 
Kort tid efter udlignede Karsten Jensen til 2 - 2
Foto: Niels Buch
Frems spil gik faktisk også i stå, og Kolding gjorde ikke mere end højest nødvendigt. Kolding var faktisk tæt på scoring kort før pausen, da en Koldingspiller slap fri i højre side og forsøgte at loope bolden over Lasse Sørensen, som dog fik reddet til hjørnespark.
 
Frem foretog en ændring i pausen. Søren Weibel blev sendt på banen i stedet for Benjamin Lee, og Søren overtog også hans plads som venstre midtbane. Det var dog Kolding, som havde halvlegens første chance, da Justice Erhenede - som Frem havde store problemer med - slap fri, men Lasse var på sin post og gik flot ud af sit mål og fik sparket væk. To minutter senere slap han fri igen, men situationen gentog sig, og Lasse fik sparket væk.
 
Kort efter - i det 50. minut - mistede Thomas Krause orienteringen totalt. Det var faktisk ikke rigtigt farligt, han skulle bare sparke bolden væk, men han valgte den dårligste løsning, nemlig en tilbagelægning - sjovt nok ikke til Lasse Sørensen, men mod et tomt Frem mål. Frem slap dog med skrækken, da bolden gik tæt forbi mål.
 
Kort efter lykkedes det Frem at score et mål. Flot opspil i venstre side, hvor Weibel gik mod baglinjen, hvor han fandt Danny Andersen, som med hovedet nærmest løb bolden i mål. Dette var noget, der virkelig skabte glæde hos de trofaste Frem fans. Målet fik også Frem til at presse Kolding en anelse mere, men der skulle ikke meget til, før Kolding var farlige - således også i det 54. minut, hvor et hjørnespark blev spillet kort bagud til Philip Bank, som hamrede bolden mod Frems mål, men Lasse Sørensen fik bokset væk.
 
I kampens 65. minut fik Frem tildelt et frispark 10 meter fra kanten af feltet. Søren Weibel forsøgte sig med et langskud, men Koldings målmand greb bolden. Frem fik dog udlignet to minutter senere. Et frispark blev sendt ind mod bagerste stolpe, hvor Tim Ilsø dukkede op, men hans skudforsøg blev halvklaret af Koldings målmand. Returen sprang lige ud til Karsten Jensen, som ingen problemer havde med at sende bolden i nettet.
 
Kolding svarede kort efter igen. Justice Erhenede forsøgte sig fra en spids vinkel, men Lasse Sørensen fik reddet til hjørnespark. Frem var tæt på scoring i det 70. minut, hvor Søren Weibel tog nogle driblinger på fløjen og spillede kort til Tim Ilsø, som forsøgte sig med et flugtskud, men Koldings målmand var på sin plads og fik reddet.
 
Desværre måtte Lasse Sørensen hente bolden ud af kassen tre gange
Foto: Niels Buch
Kolding bragte sig i front i det 73. minut. Koldings Jesper Christiansen blev spillet fri i dybden på kanten af offside - Lasse Sørensen gik ud og fik tacklet bolden, men desværre havnede den hos Justice Erhenede, som stille og roligt kunne sende bolden i et tomt mål. Spørgsmålet var dog, om Justice var offside, da Lasse og Koldingspilleren tacklede hinanden. Justice lå i hvert fald foran bolden.
 
Frem forsøgte noget pres mod Koldings mål. Afslutningerne udeblev, men til gengæld var Kolding tæt på endnu en scoring seks minutter før tid, da den indskiftede tidligere Fremspiller Jesper Jørgensen vandt en duel med Frank Palka, og bolden havnede hos Justice Erhenede. Han sparkede resolut, men bolden ramte oversiden af overliggeren.
 
Frem havde dybt inde i dommerens tillægstid en mulighed. Jeg kunne ikke lige se, hvem der afsluttede tæt foran mål, men Koldings målmand fik reddet til hjørnespark.
 
Kampen sluttede med endnu et Frem nederlag. Positivt var det dog, at Frem formåede at spille rimelig godt, takket være en bedre indstilling end i sidste uge. 0 point betyder dog, at Frems rolle i 1. division stort set er udspillet. Frem skal dog efter min mening fortsætte med at jagte sejre - det skylder man ligesom publikum. Næste kamp er hjemme mod Brabrand på søndag kl. 13.00 i Valby, men allerede på tirsdag spiller Frems U21 hold semifinale mod HB Køge. Denne kamp spilles kl. 19.00 på Køge stadion.
 
1. division 30. maj 2010 kl. 15.00 på Kolding stadion
1-0 Nick Andersen (20)
2-0 Justice Erhenede (28)
2-1 Danny Andersen (51)
2-2 Karsten Jensen (63)
3-2 Justice Erhenede (73)
 
Frems opstilling:
Lasse Sørensen
Thomas Krause, Martin E. Jensen, Frank Palka Jensen, Tim Ilsø (anf.)
Patrik Wozniacki (78, Martin Jørgensen), Jesper Christjansen, Mikael Simonsen (74, Martin Jürgensen), Benjamin Lee (46, Søren Weibel)
Danny Andersen, Karsten Jensen
 
Reservemålmand: Matthias Djernæs
 
Ubenyttede reserver: Mustafa Bozkurt.
 
Advarsler: Danny Andersen, Frem (87)
 
Dommer: Ole Kronlykke, Egtved.
 
Tilskuertal: 435
Ref. @CMH
7. Andreas Theil Lundberg

Position: Forsvar/Midtbane
Født: 22-02-1992
19. Christian Bramsborg

Position: Forsvar, Midtbane
Født: 21-09-1999
17. Daniel Anusic

Position: Forsvar
Født: 25-04-1996
13. Daniel Holm

Position: Angreb
Født: 07-03-1995
77. Daniel Pedersen

Position: Angriber
Født: 24-03-1989
6. Frederik Sundstrup

Position: Forsvar/midtbane
Født: 17-12-1993
9. Hamid Khalidan

Position: Kant/Angriber
Født: 15-07-1997
30. Jesper Næsby

Position: Målmand
Født: 25-08-1981
26. Jonas Nørremark

Position: Forsvar
Født: 12-03-1996
20. Kenneth Thinter

Position: Forsvar/midtbane
Født: 11-09-1988
22. Kristoffer Dirksen

Position: Forsvarer
Født: 16-02-1993
1. Marco Brylov

Position: Målmand
Født: 21-11-1995
25. Mark Sundstrup

Position: Midtbane/angreb
Født: 30-06-1989
2. Mikkel Andersson

Position: Midtbane
Født: 17-03-1990
11. Tonni Adamsen

Position: Midtbane/angriber
Født: 15-11-1994
8. Victor Christiansson

Position: Midtbane
Født: 18-02-1998
mobil version
desktop version
- copyright [ 2003-2019 ] Dennis Sjøbeck -